Ilan Jonas פורסם דצמבר 15, 2003 דיווח פורסם דצמבר 15, 2003 שוחררה גירסה 2.02 של התוכנה, והפעם המאגר כולל את כל המידע שהכנו לישראל - כל שדות התעופה ותחנות הבקרה יופיעו נכון וכל חברות התעופה הישראליות+לוגו. כמו כן עודכנו פרטי ISRAELAIRLINES כחלק מסרבאינפו - ברכות! תורידו את התוכנה בלינק שלמטה, אפשר למחוק את הישן - השינויים הדרושים לנו כלולים כאמור. http://avsim.com/hangar/utils/servinfo/downloads.htm
the pilot פורסם דצמבר 15, 2003 דיווח פורסם דצמבר 15, 2003 מה ההבלים בקודם????????????מזה??????? :oops:
Barak פורסם דצמבר 15, 2003 דיווח פורסם דצמבר 15, 2003 כבר מההתחלה היה חסר לי משהו.. משהו קטן משהו חשוב אממ למה אין פה את בן-גוריון ?!?!! יש את ראש-פינה, חיפה ואילת אבל אין את LLBG !!??
Shadi Abo Ahmad פורסם דצמבר 15, 2003 דיווח פורסם דצמבר 15, 2003 אני חושב שבקובץ ההגדרות יש שתי שורות שמתייחסות לבן גוריון , דבר שגורם להתנגשות. ניסיתי למחוק אחד וזה עבד , בן גוריון הופיע כמו שצריך... הפריע לי גם שאין את מנחת מגידו :x אבל בסך הכל מדובר בתוכנה מעולה שאין כמוה.. בטח יוציאו תיקון לזה :idea:
Kobi David פורסם דצמבר 16, 2003 דיווח פורסם דצמבר 16, 2003 הגיע הזמן באמת! אילן - תודה רבה על העזרה בעניין.
the pilot פורסם דצמבר 17, 2003 דיווח פורסם דצמבר 17, 2003 תגידו....... מישהו יכול לתת לי הסבר קטנטן וברור על הגירסה החדשה? תודה מראש
dovgazit פורסם דצמבר 18, 2003 דיווח פורסם דצמבר 18, 2003 עפ"י מה שכתוב באתר אין שינויים משעעותיים, תיקון באגים קטנים. הורדתי את הגירסה החדשה, למעט הבאג עם בן גוריון, ושינוי מחדש של ההגדרות בהייתי רגיל אליהם, לא הבחנתי בהבדלים בין הגירסות. אין צורך להתאמץ, תשארו עם הגירסה הקודמת.
Ilan Jonas פורסם דצמבר 18, 2003 מחבר דיווח פורסם דצמבר 18, 2003 השינוי הכי משמעותי הוא שישראל נכנסה לדאטאבייס הרשמי ועכשיו כולם יראו את הפעילות בארץ נכון. עוד שינוי משמעותי הוא שISRAEL AIRLINES בפנים... השינוי המשמעותי לנו כמשתמשים הוא שבגרסה הזו מוצגות גם טיסות עתידיות - מי שהגיש תוכנית טיסה באתר ואטסים יופיע בלוח הטיסות (חץ צהוב כזה). זה מאד משמעותי לתכנון טיסה ופיקוח, כדאי להגיש תוכנית טיסה בדרך זו!