Noam פורסם דצמבר 17, 2003 דיווח פורסם דצמבר 17, 2003 שלום לכולם כידוע לרובכם אני חושב היום (17.12.03) לפני 100 שנה בדיוק טסו בפעם הראשונה אורביל ווילבור רייט. מוזר היה לי שאף אחד לא הזכיר את העניין אז העלתי את זה. בכל מקרה כנסו לגוגל הם עשו מחווה יפה לאירוע ונדמה לי שכבר אפשר להגיד אז שיהיה לכולם חג שמח.
Avshalom פורסם דצמבר 17, 2003 דיווח פורסם דצמבר 17, 2003 כן בידיוק, לפני מאה שנה בקיטי הוק שבצפון קרוליינה, בשעה 17:35 בערך, הצליחו להמריא אורביל ווילבור רייט למשך 12 שניות למרחק 30 מטר בערך. הם בסה"כ היו מתקני אופניים אבל בזכותם אנחנו כאן... (יותר בגלל 12 השניות של הטיסה) היום (17.12.03) בקיטי הוק מנסים לשחזר את הטיסה הראשונה עם המטוס המשוחזר אבל מזג האוויר לא בידיוק בא לקראתם אז אני חושב שידחו את זה... חג שמח!
Avi Dudai פורסם דצמבר 17, 2003 דיווח פורסם דצמבר 17, 2003 היי, ראיתי בטלבזיה כי שחזור הטיסה נכשל, בגלל תנאי מזג האוויר. חבל :oops: :cry: אבי
Shmulik Lin פורסם דצמבר 17, 2003 דיווח פורסם דצמבר 17, 2003 אגב למי שלא יודע יש באוגנדה או מדינה שכנה חג לאומי שבו חוגגים את הולדת התעופה הבינלאומית בתואנה כי אותם אנשים אפריקאים הקדימו בכמה שבועות את האחים רייט בביצוע טיסה למרחק דומה עם גרוטאה דומה למורת רוחם של האמריקאים. אינני יודע אם דבר זה חקוק על הר ראשמור האמריקאי אבל מבחינתם זה נכון. ידיעתכם ומקווה שלא אכזבתי את אוהבי ווילבור ואורוויל.