Aviv Giladi פורסם מאי 22, 2005 דיווח פורסם מאי 22, 2005 אהלן. כל מי שהיה בחדר בקרה בוודאי זוכר את הPTT שלי, אז חדשות טובות - סוף סוף הצלחתי לעשות שהוא יעבוד וישדר בASRC (מי שרוצה יותר פרטים שיפנה אליי במסנג'ר). בכל מקרה אני אעלה היום גישה בשביל לחנוך את הPTT בואו בהמוניכם.
Or Netzer פורסם מאי 22, 2005 דיווח פורסם מאי 22, 2005 אהלן.כל מי שהיה בחדר בקרה בוודאי זוכר את הPTT שלי, אז חדשות טובות - סוף סוף הצלחתי לעשות שהוא יעבוד וישדר בASRC (מי שרוצה יותר פרטים שיפנה אליי במסנג'ר). בכל מקרה אני אעלה היום גישה בשביל לחנוך את הPTT בואו בהמוניכם. צפו לבעיות קול :wink: סתם אחי מזל טוב בחב"ק רציתי לשבור לך את זה חח :wink:
Aviv Giladi פורסם מאי 22, 2005 מחבר דיווח פורסם מאי 22, 2005 זה עובד פצצה.. זה מחובר ישירות למקלדת שלי
Naftali Segev פורסם מאי 23, 2005 דיווח פורסם מאי 23, 2005 אהלן אביב אם זה עובד זה כבר אומר שאתה תותח ד"א עשית כמו שהסברתי לך והלחמת את החוטים למגעים של המקלדת ?
Aviv Giladi פורסם מאי 23, 2005 מחבר דיווח פורסם מאי 23, 2005 כמו שאתה הסברת לי? אולי, אני ממש לא זוכר.. נראה לי שלקחתי את הרעיון ממנחם בן אור.. פתחתי מקלדת וראית לאן מתחבר הCTRL והלחמתי מפסק לשם זה הכל אז המקלדת עדיין שמישה לגמרי וגם יש לי מפסקים שמייצא CTRL.. פשוט מאוד..
OmriSoudry פורסם מאי 23, 2005 דיווח פורסם מאי 23, 2005 אביב, עדין יש לי על המחשב שלי (לשעבר "עמדת הטסה") את כל התוכנות שהתקנת :?
Aviv Giladi פורסם מאי 23, 2005 מחבר דיווח פורסם מאי 23, 2005 התוכנה שהתקנתי אצלך עומרי זה התוכנה של הLPT SWITCH. במקור הPTT היה מחובר לLPT. אבל כשהסתבר לי שהLPT לא מסוגל לייצא מקש מסוים ליותר מרגע הבנתי שאין סיכוי שהוא ישמש כPTT.. עכשיו הPTT מחובר למקלדת ישירות, בלי שום תוכנה, זה פשוט עובד.
Or Netzer פורסם מאי 23, 2005 דיווח פורסם מאי 23, 2005 אביב סתם שאלה זה קלאצ עדיין או שעשית את זה כפתור כמו במציאות על האוזניות?