עבור לתוכן
Ilan Jonas

מכרז מהיר לתפקיד SUPERVISOR ברשת ואטסים

Recommended Posts

פורסם

שלום לכולם,

בתור מספר ימים יהיה סבב מינויים לSUP ברשת ואטסים. יש לי מספר מקומות פנויים מעבר לאנשים שכבר נבחרו, ואני מעוניין לשמוע אם יש עוד מועמדים שרוצים בזה ומתאימים לכך מכל הבחינות.

דבר ראשון, הבהרה על מהות התפקיד: התפקיד הינו תפקיד שירות של רשת ואטסים בכלל (לא של החטיבה ולא של האיזור). זה תפקיד די בירוקרטי ולא נעים לעיתים, אבל מישהו צריך לעשות גם את העבודה הזו!

הSUP איננה דרגת פיקוח או דרגה בלבד (אגב בעתיד היא באמת לא תהיה RATING בכניסה לרשת אלא תפקיד, וכך גם דרגת מדריך). הענקת תפקיד SUP איננה גמול על תרומה לואטסים או על רמה אישית כזו או אחרת - זה פשוט תפקיד הכרחי לתפקוד של ואטסים ודרושים מתנדבים לכך!

הדרישות: בראש ובראשונה, נוכחות ברשת - SUP צריך להיות נוכח ברשת מספר נכבד של שעות כל שבוע - נדרשת נוכחות של 15-20 שעות לחודש. נדרש ותק של שנה בואטסים. רצויה דרגת CTR, אם כי גם STU+ יתקבל לפי המלצתי.

מי שמרגיש שהוא מוכן ויכול לעשות את זה, נא לפנות אלי עד יום רביעי בלילה במייל או כאן בשרשור. תכתבו לי את הפרטים הבאים:

1. גיל

2. נסיון בואטסים (כולל תפקידים שביצעתם בעבר או עמדות שאתם מחזיקים בהן היום)

3. מקצוע/עיסוק בחיים האמיתיים

4. אם יש משהו רלוונטי נוסף

שימו לב: אני מחליט בלעדית על המועמדות, ואין לאף אחד אחר נגיעה לזה. ההמלצות שלי יובאו לBOG שמחליט לפי הצרכים של הרשת. אין עלבון בלא להיבחר, ואין כבוד בכן להיבחר, פרט לעזרה שאתם תעזרו לרשת ואטסים.

תודה,

אילן

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...