Tomer Haim פורסם מאי 24, 2005 דיווח פורסם מאי 24, 2005 לאחר מדידות, צילומים, טיסות באזורי האימון של הרצליה והסביבה, ניר בכר ודוד רוזנפלד התותח, עומד להשיק את הסנרי של איזור שדה התעופה בהרצליה, לא סתם סנרי, מדובר ב PHOTOREAL שמתחבר בדרום עם הסנרי של ת"א, מכסה את רוב איזור 8 בצפון, ורצועה של 3 ק"מ מאזור 9 במזרח. על החוף מלונות בולטים כמו דניאל, דן אכדיה, ומלון השרון (פעם הוא היה במקום תל ארשף...) ומלון כרמל (סוף שטח 8 בצפון), ובאמצע האזור, שדה הרצליה, מצולם לחלוטין על כל מבניו (במקרה הזה התמונות ידברו בפני עצמן) , את הסנרי יצרו בגישה של סנרי ממוקד מנקודת מבטו של הטייס, נק הדיווח כמו זו העמוסה ביותר בעולם (בצרה) וינגייט, תל ארשף, קנטרי, מודגשות, כביש מס 4 מודגש אף הוא, בית לוינשטיין והאמפי בנויים, הכל ע"מ לגרום לטיסה באזור זה שתהיה אמיתית ככל שניתן... והכי חשוב.. FRAME RATE..?. ללקק את האצבעות וגם לתרום לאחרים... אז הנה מעט תמונות מאחת הגרסאות האחרונות לפני ההשקה: פיינל ל 29... נוסטלגיה: שחף, מי שזוכר... איזור המגדל.. מונאייר אויר ונשר פיינל ל 11 (קצת גבוהה לא?) אזור ההקפה בצרה 800 מלון כרמל איזור תרגול נחיתות אונס הידוע לשמצה... "מהירות, ברז דלק, חגור, שדה!!!" קאנטרי 800 מרינה והמלונות... רוב הסנרי מגבוה ההמתנה משתלמת... :wink:
Nimrod פורסם מאי 24, 2005 דיווח פורסם מאי 24, 2005 :shock: :shock: :shock: תודה רבה!!! יש עוד תמונות? :roll:
Or Netzer פורסם מאי 24, 2005 דיווח פורסם מאי 24, 2005 :shock: :shock: :shock: תודה רבה!!! יש עוד תמונות? :roll: נותנים לך אצבע אתה לוקח את כל היד הא? :wink:
אורח פורסם מאי 24, 2005 דיווח פורסם מאי 24, 2005 ראיתי גירסא מוקדמת יותר של הסנרי, הוא משנה לחלוטין את חווית טיסת ה-CVFR בשרון. עכשיו חסר רק חדרה-חיפה...
Itai Ganor פורסם מאי 24, 2005 דיווח פורסם מאי 24, 2005 כל הכבוד ליוצרים!, לאחרונה התמעטו טיסות הCVFR ברשת בעקבות יציאתו של LDS וכו', נקווה שהסינרי יחדש את הקווים הללו ואולי אני אפילו יצליח לזהות את הבית שלי מאזור 8 .
אורח פורסם מאי 24, 2005 דיווח פורסם מאי 24, 2005 כל הכבוד דויד וניר, ניראה מהפיינל טוב. ממתין בקוצר רוח לסינרי היפה הזה.
Nimrod פורסם מאי 24, 2005 דיווח פורסם מאי 24, 2005 :shock: :shock: :shock: תודה רבה!!! יש עוד תמונות? :roll: נותנים לך אצבע אתה לוקח את כל היד הא? :wink: נו מה לא סתם, משום מה לא עלו לי התמונות, רק תמונה אחת. :|
dvir blashar פורסם מאי 24, 2005 דיווח פורסם מאי 24, 2005 ואווו נראה סינרי מדהים כל הכבוד על העבודה! יש תאריך משוער של יציאה?
Erez Savir פורסם מאי 24, 2005 דיווח פורסם מאי 24, 2005 פשוט מדהים!!!נראה הכי יפה שיש!!! מחכה כבר שיצא!!
OmriSoudry פורסם מאי 24, 2005 דיווח פורסם מאי 24, 2005 יצא לי לראות את הסינרי הזה בחדר בקרה...משהו מדהים...
Or Netzer פורסם מאי 24, 2005 דיווח פורסם מאי 24, 2005 צריך לחזור לתרגל טיסה על העגלות (152 172) זה נראה משגע
NoX פורסם מאי 24, 2005 דיווח פורסם מאי 24, 2005 בהחלט סינרי מדהים. הערה קטנה: לפי מה שזכור לי (ואני גר קרוב למלון כרמל בנתניה), למלון עצמו מין חלונות זכוכית כאלה, והוא קצת יותר כהה.
guyishai פורסם מאי 24, 2005 דיווח פורסם מאי 24, 2005 פשוט מדהים!!! ללא ספק זה הולך לשפר את חווית הטיסה ואת הריאליסטיות! כל הכבוד ליוצרים!!! =D>
downloader פורסם מאי 24, 2005 דיווח פורסם מאי 24, 2005 ברגע שראיתי את התמונות התחלתי למחוא כפיים לעצמי ובמרץ. פשוט כל הכבוד ליוצרים
yoni revivo פורסם מאי 24, 2005 דיווח פורסם מאי 24, 2005 באמת מדהים.. רק שתי שאלות, האם יסומנו מנתחתי המסוקים בהרצליה ליד המוסכים של כימניר? (סימני חנייה על הקרקע הכוונה) למה המסלול בהרצליה שחור ולא אפור כמו במציאות? (אם זה בפורמט AFCAD זה טוב משום שאפשר לשנות.. מקווה שכן).
Eliran-VFS1 פורסם מאי 24, 2005 דיווח פורסם מאי 24, 2005 מדהים, לי יש גירסה ישנה ומה שרואים כאן זה בלתי יאומן(מחכה בקוצר רוח)! בלי סוף אוביקטים ונראה בהתחלה שזה בכלל לא סימלטור ! דוד אתה אמן אמיתי!
Omer Efrat פורסם מאי 24, 2005 דיווח פורסם מאי 24, 2005 פשוט מדהים!!! אני עושה קורס טייס בהרצליה במונאייר המבנה שלהם נראה פשוט מדהים!!! אני כבר לא יכול לחכות להראות למדריך שלי לטיסה! חחחח (שגם טס בוואטסים מאז האירוע של VFS בהרצליה :wink: ) כל השדה נראה ממש מדוייק פשוט כל הכבוד!! ובייחוד הפתעת אותי לראות את איזור נחיתות האונס ! שבידיוק לא מזמן ביצאתי שם כמה אימוני נחיתות אונס ולאחר מכן רציתי למצוא את השדה בסימולטור אבל לא מצאתי אותו והתבאסתי ועכשיו אם אני חושב שהתמונה צולמה מהזווית שאני חושב שהיא אז אתה בידיוק צילמת את השדה שחיפשתי ושבו ביצעתי את הנחיתות אונס!! פשוט מדהים! כל הכבוד, כבר לא יכול לחכות!! עומר. נ.ב. אם אתה (או כל מישהו אחר, כמובן) צריך זוויות מיוחדות של השדה ו\או הסביבה אשמח לצלם לך באחת מהגיחות הבאות שלי!
Nir Portal פורסם מאי 24, 2005 דיווח פורסם מאי 24, 2005 חברים, לי כרגע יש גרסא לא מעודכנת של הסינרי (early alpha ) והסינרי הזה פשוט מדהים!!! לא פוגם בביצועים בכלל! האזור בככליותו מפורט ומדויק להפליא, והחיבור בין הPHOTOREAL של ת"א מושלם! גם אני מחכה כבר בקוצר רוח לשחרור הגרסא הסופית. תודה דוד וניר! כן ירבו יוצרי סינרי כמותכם!
Omer k פורסם מאי 24, 2005 דיווח פורסם מאי 24, 2005 :shock: :shock: :shock: :crazyeyes: מדהים!!!! כל הכבוד, ליוצרים ולעוזרים שלהם...