אורח פורסם מאי 29, 2005 דיווח פורסם מאי 29, 2005 כל הכבוד דוד וניר, סינרי ברמה גבוהה וידידותי לפריימים. הפרחתם את שממת השרון בסימולטור. מדהים לעבור מבצרה לכיוון בסיס ימני 29 ולראות את הבית שלי, יותר נכון את האזור של הבית, עם האי תנועה לידו. =D> \:D/
roy20004 פורסם מאי 29, 2005 דיווח פורסם מאי 29, 2005 אני בדיוק עכשיו מוריד..רק לפי הגודל של הקובץ רואים שזה סינרי משובח אבל זה מוריד לאט...אין סבלנות..מת כבר לראות את זה :x
lalex פורסם מאי 31, 2005 דיווח פורסם מאי 31, 2005 Just installed the Herzelia scenery and... IT IS AMAZING! Really pro work! Challenge: a photo-real scenery for Haifa and Jerusalem and MAYBE Rosh Pina (with the Hermon ) ... hey - why not a full Israel. It seems that you guys have access to very good pics so go for it! Kol Hakavod!
Yoav פורסם מאי 31, 2005 דיווח פורסם מאי 31, 2005 וואוו(שיגעון)!! היום התקנתי אותו(מחקתי והתקנתי את הפלייט מחדש) ונדהמתי - פשוטו כמשמעו! איזו עבודה מדהימה ניר ודויד עשו, פשוט תאווה לעיניים. ישר כוח והמשיכו בדרככם, אתם תגיעו לגדולות אתם!
Ilan Jonas פורסם מאי 31, 2005 דיווח פורסם מאי 31, 2005 וואוו(שיגעון)!!ישר כוח והמשיכו בדרככם, אתם תגיעו לגדולות אתם! הם כבר הגיעו לגדולות! לדעתי אגב דוד הוא חלוץ הסנרי הישראלים, לא?
Yoav פורסם מאי 31, 2005 דיווח פורסם מאי 31, 2005 וואוו(שיגעון)!!ישר כוח והמשיכו בדרככם, אתם תגיעו לגדולות אתם! הם כבר הגיעו לגדולות! לדעתי אגב דוד הוא חלוץ הסנרי הישראלים, לא? אתה צודק, את השוק העולמי הם יכבשו אלה, הסינרים הכי יפים שראיתי, אני חושב שאפשר להשוות אותם לסינרים של לאגו, לא? :shock:
oz פורסם יוני 1, 2005 דיווח פורסם יוני 1, 2005 וואוו(שיגעון)!!ישר כוח והמשיכו בדרככם, אתם תגיעו לגדולות אתם! הם כבר הגיעו לגדולות! לדעתי אגב דוד הוא חלוץ הסנרי הישראלים, לא? אתה צודק, את השוק העולמי הם יכבשו אלה, הסינרים הכי יפים שראיתי, אני חושב שאפשר להשוות אותם לסינרים של לאגו, לא? :shock: הסינרים של לאגו??? הסינרים של לאגו לא משהו בכלל לעומת סינרים של חברות אחרות כגון OSS סיםפליר פלי טמפה אירוסופט
el_m פורסם יוני 2, 2005 דיווח פורסם יוני 2, 2005 סינרי תותח!!! חבל"ז!! יש לי שאלה... האם אני צריך להתקין את ה- tel aviv photoril או איך שלא קוראים לזה כדי לרות את המלונות?... או שאפשר ישר להתקין אותו ( והאם יהיה מדריך בעיברית?)
Ido Rosenthal פורסם יוני 2, 2005 דיווח פורסם יוני 2, 2005 סינרי תותח!!! חבל"ז!!יש לי שאלה... האם אני צריך להתקין את ה- tel aviv photoril או איך שלא קוראים לזה כדי לרות את המלונות?... או שאפשר ישר להתקין אותו ( והאם יהיה מדריך בעיברית?) לשאלה הראשונה, לא. לשאלה השניה, יש... :? היום רק התקנתי את זה, אחלה של סינרי! כל הכבוד לדויד ולניר!