ely129 פורסם דצמבר 18, 2003 דיווח פורסם דצמבר 18, 2003 אילן אם אתה צריך עזרה אני גר די קרוב למקום ואשמח לקחת חלק ולקדם את העניין בבית- החולים המקום מוקר לי היטב מכול מיני מסגרות בעברי אשמח לעזור צור עימי קשר בהקדם e-mail- sagieh@plazit.com תתחבר אלי בבקשה לmsn ותודיע לי במה הוכל לעזור נ.ב- אם אני לא טועה, ואני מקווה שכך הדבר גם shadi גר פה באיזור ואשמח להפגש איתו צור עימי קשר כדי שאוכל לעזור כרגע אני קצת פנוי שגיא
Shadi Abo Ahmad פורסם דצמבר 18, 2003 דיווח פורסם דצמבר 18, 2003 בהחלט אני גר מאד קרוב לעפולה ולבית חולים העמק ... אם אתם מתכננים משהו שם אז אני איתכם
Shlomlux2 פורסם דצמבר 21, 2003 דיווח פורסם דצמבר 21, 2003 אני גם גר "קרוב"... עכו היא רק שעת נסיעה מעפולה ואשמח לעזור... אין כמו להתנדב בבי"ח (מנסיון). אז אם יהיה אפשר לעדכן אותי דרך האמסנג'ר\איסיקיו בבקשה זה יהיה מעולה! מה גם שניתן יהיה לפתח זאת לרמב"ם ולבהי"ח נהריה שמקדם התנדבויות בברכה! (מה גם שהם קיבלו תרומה של כמה מיליונים מזקן עכואי שמת...)
Omer k פורסם דצמבר 21, 2003 דיווח פורסם דצמבר 21, 2003 כמו את בית חולים מאיר מישהו ידוע מה קורה עם זה? ועם זה בשניידר?
NoX פורסם דצמבר 21, 2003 דיווח פורסם דצמבר 21, 2003 מה עם לניאדו? לא חסר להם כסף ממש לא אני גר בנתניה והם כל הזמן מקבלים תמונות מכל מיני דתיים צדיקים...