Eldar Sella פורסם מאי 26, 2005 דיווח פורסם מאי 26, 2005 שלום לכולם רציתי לשתף אתכם במה שכרגע ראיתי. אז ככה, ירדתי למטה עם הכלב וכהרגלי הסתכלתי על השמיים לחפש מטוסים לפתע אני רואה בריטיש 763 טס בגובה נמוך מאוד מעלי לכיוון מזרח!!!! רצתי ישר הביתה ונכנסתי ללוח הנחיתות באתר של רשות שדות התעופה, וראיתי שהוא בתהליך נחיתה בבן גוריון. מוזר מאוד!!!!! בגלל שאף פעם לא עוברים מטוסי נוסעים מעל הבית שלי!! אז חשבתי לעצמי שיכול לראות שאני אראה עוד מטוסים אם הבריטיש עבר מעליי, אז ישבתי ליד החלון וחיכיתי לאוסטריין איירליינס שאמור לנחות (לפי האתר של רשות שדות התעופה) ולא היה כלום. חיכיתי לעוד מטוסים, ושום כלום :cry: אין לי מושג מה קרה שם, מישהו יכול להסביר את זה? דרך הגב, ה 763 מטוס מאוד שקט, אם לא הייתי מסתכל למעלה אני לא חושב שהייתי מבחין בו.
Avi Dudai פורסם מאי 26, 2005 דיווח פורסם מאי 26, 2005 שלום לכולם רציתי לשתף אתכם במה שכרגע ראיתי. אז ככה, ירדתי למטה עם הכלב וכהרגלי הסתכלתי על השמיים לחפש מטוסים לפתע אני רואה בריטיש 763 טס בגובה נמוך מאוד מעלי לכיוון מזרח!!!! רצתי ישר הביתה ונכנסתי ללוח הנחיתות באתר של רשות שדות התעופה, וראיתי שהוא בתהליך נחיתה בבן גוריון. מוזר מאוד!!!!! בגלל שאף פעם לא עוברים מטוסי נוסעים מעל הבית שלי!! אז חשבתי לעצמי שיכול לראות שאני אראה עוד מטוסים אם הבריטיש עבר מעליי, אז ישבתי ליד החלון וחיכיתי לאוסטריין איירליינס שאמור לנחות (לפי האתר של רשות שדות התעופה) ולא היה כלום. חיכיתי לעוד מטוסים, ושום כלום :cry: אין לי מושג מה קרה שם, מישהו יכול להסביר את זה? דרך הגב, ה 763 מטוס מאוד שקט, אם לא הייתי מסתכל למעלה אני לא חושב שהייתי מבחין בו. 747 שלום, לא כתבת מה עשית עם הכלב בזמן שרצת הביתה ולתשומת לבך, אחרי שכתבת בפורום כמה מאות הודעות לא הגיע הזמן להשתמש בשמך המלא כפי שנוהגים כאן? אני לא אחראי על כלום אז אתה לא חייב לעשות משהו בנדון. סתם הצעה חברית. ובקשר למטוס: אני לא יודע
Eldar Sella פורסם מאי 26, 2005 מחבר דיווח פורסם מאי 26, 2005 אני ניסיתי לשנות את היכנוי שלי וזה לא נראה לי אפשרי.....חוץ מזה כולם יודעים שקוראים לי יניב, גם כתוב בחתימה.
אורח פורסם מאי 26, 2005 דיווח פורסם מאי 26, 2005 היי יניב, אם אתה מעוניין לשנות את הניק שלך למשהו אחר, שגר אלי בפרטי את שם המשתמש החדש ואשמח לעזור לך. סופ"ש נעים לכולם ... מיושבי האולימפוס.
Eldar Sella פורסם מאי 26, 2005 מחבר דיווח פורסם מאי 26, 2005 אני לא מאמין, רגע נכנסתי לאתר NRG ושמתי לב להודעה הזאת :shock: http://www.nrg.co.il/online/1/ART/938/991.html עכשיו הבנתי הכל, מסתבר שזה היה 777 וגם נזכרתי ששמעתי רעש עצום לאחר שראיתי את המטוס, כנראה הרעש היה של מטוסי קרב.
makover פורסם מאי 27, 2005 דיווח פורסם מאי 27, 2005 סתם עושים רעש בכוס מים אני ראיתי אותו בגישה הוא היה גבוהה ב DOWN WIND מעל כביש בית דגון רמלה לבד בשמיים הכל נראה היה רגיל מטוס ללא טייס מטוס ללא קשר לא תפסו אותו מלונדון. "שישגרו טיל!" :shock: בבל"ת פשוט קיים תהליך לגישה ללא קשר ואם היה חשש קטן ככל שיהיה המטוס הזה לא היה נוחת ואפילו מתקרב לארץ התקשורת אוהבת לנפח כל אירוע מעבר לכל פרופורציה נסבלת והמאזינים מתים על זה. הפרה אוהבת להניק יותר ממה שהעגל רוצה לינוק! חברה אילו החיים שטויות