fichmant פורסם מאי 26, 2005 דיווח פורסם מאי 26, 2005 שלום יש לי שאלה שנוראה מענינת אותי מישומה בסירטון הזה http://www.skydivingmovies.com/ver2/pafiledb.php?action=file&id=2233 אפשר ליראות שהמסוק ממריא ונוחת איפה שבה לו השאלה שלי היא איך למי ואם בכלל הטיס מדווח ומבקש אישורים לביצוע של כזאת טיסה תודה מראוש
liran פורסם מאי 26, 2005 דיווח פורסם מאי 26, 2005 אי-אפשר לראות את הסרטון , הוא מבקש שם משתמש וסיסמא :? תסדר את הלינק.
fichmant פורסם מאי 27, 2005 מחבר דיווח פורסם מאי 27, 2005 http://www.skydivingmovies.com/ver2/pafiledb.php?action=download&id=2233 אני מקווה שהלינק הזה יעבוד אם לא אתם יכוליםן להירשם ההרשמה חינם
אורח פורסם מאי 27, 2005 דיווח פורסם מאי 27, 2005 יש כמה אפשרויות. בד"כ מסוקים טסים עפ"י כללי טיסת ראיה וברב הארצות אין שום צורך בקשר עם פיקוח במצבים אלה (למעט אם נמצאים באיזרי פיקוח מסויימים). כמו כן, ייתכן והוקצה לו שטח (בועה) לבצע בה את פעילותו באופן חופשי.
Ilan Jonas פורסם מאי 27, 2005 דיווח פורסם מאי 27, 2005 זה באמת תלוי בסווג המרחב האוירי. בישראל נהוג שמסוק מודיע זמן משוער להמראה הבאה שלו, לצרכי מעקב.
Nimrod פורסם מאי 27, 2005 דיווח פורסם מאי 27, 2005 רק אתמול נחות אצלנו בביצפר שלושה מסוקים! במגרש כדורגל. צריך בשביל זה מרשה מיוחד או שזה תוכנית שיגרתית אצל טייסי מסוקים? מה שבטוח זה מאוד מאוד יפה לראות 3 מסוקים נחותים במרחק ירקה ממך
yoni revivo פורסם מאי 27, 2005 דיווח פורסם מאי 27, 2005 Nimrod כתב: רק אתמול נחות אצלנו בביצפר שלושה מסוקים! במגרש כדורגל. צריך בשביל זה מרשה מיוחד או שזה תוכנית שיגרתית אצל טייסי מסוקים? מה שבטוח זה מאוד מאוד יפה לראות 3 מסוקים נחותים במרחק ירקה ממך פורמלית צריך מרשה מיוחד. טיסות מסוקים חריגות הן די נפוצות משום שיש למסוקים יעילות שכמובן אין למטוסים רגילים וזה לנחות בכל מקום שקצת יותר גדול מקוטר הרוטור שלהם. די נדיר האמת לראות מסוק טס משדה לשדה באופן שיגרתי, בזמן שיש מטוסים שהרבה יותר זול להפעיל אותם (כמו למשל C172 מול B206).
fichmant פורסם מאי 27, 2005 מחבר דיווח פורסם מאי 27, 2005 תודה על התשובת ועכשיו עוד שאלה מותר לבצע כאילו דברים בVatsim?
yoni revivo פורסם מאי 27, 2005 דיווח פורסם מאי 27, 2005 fichmant כתב: תודה על התשובת ועכשיו עוד שאלהמותר לבצע כאילו דברים בVatsim? ברור.. אין שום חוק שאוסר לבצע טיסות מהסוג המדובר כל עוד לא מגיעים לתחום הקרבי/אגרסיבי כלפי מישהו או משהו. אני אישית מספר פעמים ביצעתי ברשת עם בקרה נחיתה במקומות לא מוכשרים. פעם למשל טסתי לעין חרוד, טיסה שהייתי שותף לב במציאות.
yoni revivo פורסם מאי 28, 2005 דיווח פורסם מאי 28, 2005 fichmant כתב: אוקי,אבל מה הגשתה לפקח בשביל הטיסה? תכנית טיסה רגילה על פי נקודות ובאזור שאני רוצה לנחות או לרחף מעליו אני כותב "WORKING" כלומר עבודה. בזמן אמת אני כבר מתאם עם הפקח מה אני רוצה לעשות, איך, איפה וכמה זמן אני נשאר שם.
fichmant פורסם מאי 28, 2005 מחבר דיווח פורסם מאי 28, 2005 אוקי תודה אבל מה אתה עושה אם אתה רוצה לרחף מעל עזור שהוא מחוץ לנטיבים או לנחות על גג של בית חולים {או כל בנין אחר} הוא לנחות על סירה בים איך אתה מגדיר כאלה דברים? ושוב תודה
Ilan Jonas פורסם מאי 28, 2005 דיווח פורסם מאי 28, 2005 תומר - במציאות זה תלוי איפה אתה נוחת. מנחת של בית חולים או של ראש הממשלה למשל הוא מקום מוגדר ואפשר לציין אותו בתכנית. נקודות סתמיות במרחב פשוט מוגשות כנ.צ.. בואטסים אתה מציין את המיקום (למשל עין חרוד...) - נוותר לך על הנ.צ....
fichmant פורסם מאי 28, 2005 מחבר דיווח פורסם מאי 28, 2005 אבנתי, תודה וכשאני רוצה להיתאמן על נחיתות באזורים לא מוגדרים אני אומר רדיום של 8קמ' נגיד ואני נותן את נ"ק המרכז של המעגל ?