Moshe Bensal פורסם מאי 27, 2005 דיווח פורסם מאי 27, 2005 שלום חברה, ביום א' הקרוב בשעה 07:00 אני טס לבודרום, בטיסה FLM764 של חברת צ'רטר טורקית FLY AIR . הייתי רוצה לדעת באיזה מטוס נטוס, האם מישהו יודע איך אני יכול לברר זאת? בכלל אשמח לקבל הצעות ורעיונות. לגבי צילומים/סירטונים אין מה לדאוג, אני מצוייד במצלמת וידאו. בתודה מראש לכל העוזרים.
Yoav פורסם מאי 27, 2005 דיווח פורסם מאי 27, 2005 כנראה A300, תצפה להרבה דיליים, זאת החברה שהחרום עם הגלגלים האחרון היה במטוס שלה, וכמובן שתהנה ותצלם
Izik Bakshi פורסם מאי 27, 2005 דיווח פורסם מאי 27, 2005 משה, לצערי אין לי את המידע שאתה מבקש, אני רק מאחל לך שתעשה חיים ותבלה, תחזור בשלום.
Kobi David פורסם מאי 27, 2005 דיווח פורסם מאי 27, 2005 בודרום עיר יפיפייה, יש שם שוק ענק, ומוכרים שם ממש ממש הכל. אל תיהיה מופתע כשהמוכרים יתמקחו איתך בעברית. הגישה למילאס ממש יפה,על הנוף אני מדבר, אי אפשר להמחיש את זה בסימולטור, כי הסינרי שם לא הכי מפותח. הטיפ הכי טוב שאני יכול לתת לך, זה שתאכל ותשתה טרם הגעתך לטרמינל בטיסה חזרה. ממילא אין שם מסעדות בשפע, העניין הוא שפחית קולה עולה קרוב ל 8 יורו :shock: וכמובן אל תוותר על חמאם שיפרק אותך לגורמים תעשה חיים!
Yoav פורסם מאי 27, 2005 דיווח פורסם מאי 27, 2005 ממילא אין שם מסעדות בשפע, העניין הוא שפחית קולה עולה קרוב ל 8 יורו :shock: זה עוד כלום, בהולנד בפארק שעשועים גדול(אפטלינג אם אני זוכר נכון) על בקבוק חצי ליטר מים צו לקחת מאיתו 4 יורו - בשביל בקבוק מים. בחנות שישה של ליטר וחצי עלתה פחות ובטורקיה באיזה אתר תיירות ביקשו מאיתנו שקל עם ליטר וחצי מים, וגם בעיברית
e_dor פורסם מאי 27, 2005 דיווח פורסם מאי 27, 2005 תעשה חיים. לפי אתר רשות שדות התעופה, המטוס הוא איירבאס, האיירבאסים שהם שולחים לכן הם A300. (אולי זה גם היחיד שיש להם לא זוכר )
אורח Ofek פורסם מאי 27, 2005 דיווח פורסם מאי 27, 2005 אהלן משה,הורי טסו לפני זמן מה לאנטליה עם FLY AIR ,ולפי החוברת שהם הביאו לי מהמטוס הבנתי שיש להם צי של מטוסי A300B4\2 ו-737-300 (וגם אמור להיות MD82 שפעם ביקר בארץ תחת חסותם,אבל אני לא בטוח שהוא עוד בשירות). סביר להניח שתטוס עם אחד מה-A300 שיש להם בצי,שהם רוב המטוסים שיש להם בצי,ובגלל זה התדירות שהם מביאים את הA300 לארץ ולא מטוסים אחרים בצי גבוהה מאוד. תהנה לך בטיול,וטיסה נעימה.
Or Netzer פורסם מאי 27, 2005 דיווח פורסם מאי 27, 2005 ארצות הברית בדיסני וורלד 5 דולר על פחית שתיה כשבחוץ במוכנה עולה 25 סנט יחי ההבדל הקטן משה גבר תהנה!!! ואל תוותר להם על המחיר :
Moshe Bensal פורסם מאי 27, 2005 מחבר דיווח פורסם מאי 27, 2005 חברה, תודה על התגובות, הברכות, וההמלצות. לקחתי לתשומת ליבי את ענין הקולה, ואני מבטיח לכם שלא אקנה קולה בשדה, ולא אתן להם לסדר אותי. ושאלה לדור, בענין סוג המטוס, אני לא מצאתי באתר של רשות שדות התעופה, איפה מופיע סוג המטוס. אם תוכל לתת לינק אני מאד אודה לך. גם לי נראה שיהיה איזה אאירבס, אבל מענין איזה, ואם זה באמת סופי. ושב תודה לכל המגיבים.
Yoav פורסם מאי 27, 2005 דיווח פורסם מאי 27, 2005 עוד דבר קטן משה שנזכרתי בו הרגע. בתורכיה המסחר מתבצע בשלושה מטבעות - לירות טורקיות/דולר/אירו. שים לב שהם מתייחסים לדולר באותו שער של האירו, ולכן זה יותר יקר כמובן (שולר ורבע לאירו או משהו כזה). שלא יעבדו עליך, גם אם זה דורש קצת להתמקח. תהנה!
Yahav Barzilay פורסם מאי 27, 2005 דיווח פורסם מאי 27, 2005 ושאלה לדור, בענין סוג המטוס, אני לא מצאתי באתר של רשות שדות התעופה, איפה מופיע סוג המטוס. אם תוכל לתת לינק אני מאד אודה לך.. ושב תודה לכל המגיבים. פשוט מאוד משה. באתר של רשות שדות התעופה: http://www.iaa.gov.il נגשים לנמל התעופה בן גוריון, ושם ללוח טיסות מתכונן (שנמצא בראש הדף), מגיעים לדף הבא:http://www.iaa.gov.il/Rashat/he-IL/Airports/BenGurion/informationForTravelers/ScheduleFlights.aspx כאן בדף הזה, תמלא את פרטי הטיסה שלך, והטיסות המותכננות, כולל סוג מטוס, חברה, מוצא, יעד, שעה, יופיעו לך. טיסה נעימה משה! תהנה!
Moshe Bensal פורסם מאי 28, 2005 מחבר דיווח פורסם מאי 28, 2005 יואב, תודה, באמת לא ידעתי שהם משתמשים גם ביורו, אקח לתשומת ליבי. לדור, נכנסתי לאתר הזה, אבל שם מצויין רק שזה איירבס, לא את הדגם, מעניין אם זה באמת A300 או משהוא אחר, גם באתר שלהם לא מופיע כלום. בכל מקרה תודה לכל המגיבים.
e_dor פורסם מאי 28, 2005 דיווח פורסם מאי 28, 2005 יואב, תודה, באמת לא ידעתי שהם משתמשים גם ביורו, אקח לתשומת ליבי.לדור, נכנסתי לאתר הזה, אבל שם מצויין רק שזה איירבס, לא את הדגם, מעניין אם זה באמת A300 או משהוא אחר, גם באתר שלהם לא מופיע כלום. בכל מקרה תודה לכל המגיבים. שוב, לדעתי זה היחיד שלהם. גם אם לא - זה מה שהם תמיד שולחים לארץ...
אורח Ofek פורסם מאי 28, 2005 דיווח פורסם מאי 28, 2005 טעות דור,למען האמת הA300 הוא פחות או יותר רוב ובסיס הצי שלהם. סתם לעניין,הנה כמה נתונים: A300 B4-2C - ארבעה מטוסים בצי A300 B2K-3C -שלושה מטוסים בצי
Moshe Bensal פורסם מאי 28, 2005 מחבר דיווח פורסם מאי 28, 2005 אופק תודה על המידע, ולכל המגיבים תודה. נראה לי שזו התגובה שלי האחרונה לעכשיו, כאשר אחזור צפו להמשך השירשור עם תמונות וחוויות. שיהיה לכולם שבוע טוב ונעים.
Moshe Bensal פורסם יוני 6, 2005 מחבר דיווח פורסם יוני 6, 2005 שלום לכולם, זהו חזרתי ביום ה', ולקח לי זמן להתארגן ולחזור לחיי השיגרה, והתפנתי רק עכשיו לכתוב לכם. אז קודם כל שוב תודה לכל החברה שהפציצו אותי עם מידע, והמלצות. קובי, כפי שאמרתה הנוף מהמם ומדהים, כמובן שמימשתי את ההמלצה של החמאם, זה היה משהו לא רגיל, שעתיים וחצי של פירוק לגורמים, אבל הרגשה נהדרת אחרי זה. יואב צדקתה, אכן הם משתמשים בשלושת סוגי המטבעות, ובאמת מאד מבלבל, ולגבי הדיליי בטיסות, כאשר טסנו לשם הטיסה יצאה בזמן והכל דפק כמו שעון, בחזרה, לא רק שהיה דיליי של שעה, ובנוסף עשינו תחנת ביניים באנטליה של כחצי שעה, בסה"כ דיליי של כשעתיים, אמנם היה נחמד לראות גם את השדה של אנטליה, אבל זה ממש מתיש. אופק, גם אתה צדקתה, אכן יש להם 7 מטוסי איירבס, ויש להם גם בואינג אחד. להלן צי המטוסים של FLY AIR, עפ"י חוברת החברה של מרץ 2005, מטוס אחד, דגם: B737-300 , קוד: TC-FLH 3 מטוסים דגם:A300-B2K-3C , קודים: TC-FLM, TC-FLE, ו-TC-FLJ שבו אני טסתי. 4 מטוסים דגם:A300-B4-2C , קודים: TC-FLF, TC-FLG, TC-FLK, TC-FLM , השוני בניהם הוא טווח טיסה, ועוד דברים שוליים, ה-B2K מגיע לטווח של 3,900 ק"מ לעומת 6,600 ק"מ ב-B4, לגבי סיפור החויות כמובן שלא אפרט כאן את הכל אלא רק דברים הקשורים לטיסה, ומי שבכל זאת מעונין במידע, מוזמן ליצור איתי קשר במסנג'ר. צילמתי במצלמת וידאו, ויש לי שני סירטונים של כ-300M !!! כאשר אתפנה אצטרך לערוך אותם ולקצר, וכמובן שיהיה קישור לצפייה. פירוט הטיסה יגיע עם הסירטונים, ולכן זה יהיה בפעם הבאה. אז בנתיים שוב תודה לכל המידע וההמלצות שלכם, שבאמת עזרו לי מאד.
moti פורסם יוני 6, 2005 דיווח פורסם יוני 6, 2005 ברוך השב לארץ הקודש! כמה זמן הייתה הטיסה מבודרום לאנטליה? ידעתם לפי הכרטיס שיש עצירת ביניים בטיסה חזרה לארץ?
Moshe Bensal פורסם יוני 7, 2005 מחבר דיווח פורסם יוני 7, 2005 תודה על הברכות. הטיסה מבודרום לאנטליה היתה כחצי שעה, ונודע לנו רק בשדה, על הכרטיס לא רשום כלום. זו טיסת צ'רטר כך שאצלהם יכולים לעשות שינויים מתי שבא להם, ולא מחייב לרשום בכרטיס.