Yahav Barzilay פורסם מאי 29, 2005 דיווח פורסם מאי 29, 2005 ארז, מהיכרות וממה ששמעתי משאר חברי הפורום עליך אתה בטוח עובר. מתנצל שלא הגעתי, אבל מחר יש לי בחינה מאוד גדולה במתמטיקה. התנצלותי מכל הלב :wink: חח גם לי יש מחר בחינה במתמטיקה! ארז קבל גם את ההתנצלות שלי :oops: מבטיח כשתעבור לעשות לך תנועה :wink: אתה לא היחיד שגיליתי שיש לו מחר בחינה במתמטיקה דם כל מי ששאלתי גם לו יש :wink: :oops: לי יש ביום שישי :x ארז אני בטוח שהיית אחלה, לא באתי בגלל שאין לי סטיק.. :|
tal 2 פורסם מאי 29, 2005 דיווח פורסם מאי 29, 2005 ארז, מהיכרות וממה ששמעתי משאר חברי הפורום עליך אתה בטוח עובר. מתנצל שלא הגעתי, אבל מחר יש לי בחינה מאוד גדולה במתמטיקה. התנצלותי מכל הלב :wink: חח גם לי יש מחר בחינה במתמטיקה! ארז קבל גם את ההתנצלות שלי :oops: מבטיח כשתעבור לעשות לך תנועה :wink: אתה לא היחיד שגיליתי שיש לו מחר בחינה במתמטיקה דם כל מי ששאלתי גם לו יש :wink: :oops: לי יש ביום שישי :x ארז אני בטוח שהיית אחלה, לא באתי בגלל שאין לי סטיק.. :| לי היה כבר . ארז היתה מצויין. וגם ראיתי מספיק נחיתות היום על 29 מהנקודת המתנה.
Omer Efrat פורסם מאי 29, 2005 דיווח פורסם מאי 29, 2005 ארז, מהיכרות וממה ששמעתי משאר חברי הפורום עליך אתה בטוח עובר. מתנצל שלא הגעתי, אבל מחר יש לי בחינה מאוד גדולה במתמטיקה. התנצלותי מכל הלב :wink: חח גם לי יש מחר בחינה במתמטיקה! ארז קבל גם את ההתנצלות שלי :oops: מבטיח כשתעבור לעשות לך תנועה :wink: אתה לא היחיד שגיליתי שיש לו מחר בחינה במתמטיקה דם כל מי ששאלתי גם לו יש :wink: :oops: לי יש ביום שישי :x ארז אני בטוח שהיית אחלה, לא באתי בגלל שאין לי סטיק.. :| לי יש מתכונת ביום חמישי :| מצטער שלא הגעתי יש לי מחר מתכונת גם אני מתנחם בזה שביום שלישי עוד יומיים זה היום האחרון ללימודים השנה!!!! עומר.
mickey lip פורסם מאי 30, 2005 דיווח פורסם מאי 30, 2005 אין כסף. קשה ,קשה. CAU כבר לא מה שהיה. סתם,היה כיף ובהצלחה לארז,כמו ששמת לב ,הייתי השתול שלך לבחינה. לדעתי היה בסדר גמור. ולא לדאוג ,המטוס בשיפוצים והחלפת מנוע. אני עוד אמשיך לשגע אותך.
Avi Dudai פורסם מאי 30, 2005 דיווח פורסם מאי 30, 2005 מהי הערכה להשקת המערכת החדשה?עומר. מקווה שתוך שבועיים - גג שלוש במידה ולא נמצא בפתרון על מנת להמשיך את ההסמכות האלה משעמם לי ויש לי בגרות בלשון, אז הייתי חייב לתקן אותך כי זה הפריע לי בעיין. זה שלושה שבועות. מלבד זה אני אנסה אולי להתקבל לעמדת הקרקע בעצמי, נקווה שהמערכת לא תתעקב מעבר לשלושה שבועות. אני רוצה לציין לטובה את ההשקעה שאתם עושים בוואטיל, כל הכבוד והמשיכו כך. (לא מזיק לשמוע מדי פעם ביקורת חיובית, הלא כך? D:) שלכם, ברוק היי ברוק, אם תקנת את עומר וטוב שכך, אז למה שלא תתקן את עצמך? כתבת "תתעקב" צ"ל תתעכב. קאפיש?
Itai Ganor פורסם מאי 30, 2005 דיווח פורסם מאי 30, 2005 אין כסף. קשה ,קשה.CAU כבר לא מה שהיה. סתם,היה כיף ובהצלחה לארז,כמו ששמת לב ,הייתי השתול שלך לבחינה. לדעתי היה בסדר גמור. ולא לדאוג ,המטוס בשיפוצים והחלפת מנוע. אני עוד אמשיך לשגע אותך. לך נשרף המנוע בריצת ההמראה או שבעיית מנוע קשה בהקפות?
Erez Savir פורסם מאי 30, 2005 דיווח פורסם מאי 30, 2005 שוב אני אומר תודה רבה לכולם שבאו היה מעולה... תודה רבה ונפגש על ש"ד