עבור לתוכן
shapira amir

קטעי וידאו ...

Recommended Posts

פורסם
הסרטון של ה 738 בפרנקפורט מעולה, ה 767 במילאנו צולם ע"י מישהו עם יד לא יציבה ושומעים אותו מדבר, במקום לשמוע את המטוס ממריא :lol:

צולם בזום גבוה

פורסם

לא צריך שום ביצים, צריך שני טייסים טובים וממושמעים ויש לך סיקוונס של המראה נחיתה מושלמים.

יותר מפחיד זה המראה על 30 כשיש לך מטוס על ה ILS :roll:

פורסם

נחמד הסרטון של ההמראה עם הנחיתה..

לפני כמה ימים קרה לי משהו דומה, שמטוס בלם על המסלול עוד מטוס היה בפיינל, ושנייה אחרי שהמטוס שבלם פינה את המסלול, המטוס שבפיינל רץ על המסלול.. ממש הבדל של כמה שניות.

אבל יש איזושהי תמונה באיליינרס מקנדי.. שרואים שני מטוסים ממריאים במסלולים שחותכים אחד את השני, והם עוברים בהפרש של 2 שניות על המסלול אחד של השני.. משהו מדהים! :|

פורסם
לא צריך שום ביצים, צריך שני טייסים טובים וממושמעים ויש לך סיקוונס של המראה נחיתה מושלמים.

שכחת את עניין המערבולות שהמטוס הממריא השאיר,זה סיכון.

פורסם

באיזה מרחק מינימום מ ILS מותר לאשר המראה על 30?

עוד דבר רן, מתי בודקים את הניסוי איתך? :wink:

פורסם

בדוק איתי :wink: רן הוא גישה

ד"א שהייתי בנחיתה במינכן אז הלכתי 3 GA בגלל שהיו מטוסים על המסלול..

פורסם

בדוק איתי :wink: רן הוא גישה

ד"א שהייתי בנחיתה במינכן אז הלכתי 3 GA בגלל שהיו מטוסים על המסלול..

אם תדע את התשובה של המרחק. :wink:

פורסם
אם אני לא טועה זה נקרא LAHSO לא?

LAHSO זה Land and hold short of יענו ראשי לנחות ולא לחצות מסלול צולב, כי יש ממריא עליו.

דוגמית, נוחת על 30 וממריא על 26, הוראה לנוחת לא לחצות את הצומת של 26 ו 30 (אחרי ה |Z).

ואנשים, אל תבדקו את היציאה על 30 כשיש משהו על ה ILS, זה לא מוסיף בריאות לפקח הגישה, מנסיון.

פורסם
איתי, אם הסרט צולם במילאנו שזה באיטליה ולצלמים יש שמות של איטלקים, איזה שפה נראה לך הם מדברים? :lol: .

שמעתי בעבר איטלקית וזה לא נשמע בכלל אותו דבר, לכן שאלתי.

חשבתי אולי הם תיירים 8) .

פורסם
איתי, אם הסרט צולם במילאנו שזה באיטליה ולצלמים יש שמות של איטלקים, איזה שפה נראה לך הם מדברים? :lol: .

אני יודע, אני יודע! ספרדית!

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...