benny139 פורסם יוני 2, 2005 דיווח פורסם יוני 2, 2005 חברים יקרים מחמאות חילקנו בשפע ואולי יותר מאיי פעם, אני בטוח שעבודתו המסורה של דויד היקר תורמת ומעשירה את החוויה הוירטואלית ברמה גבוהה ביותר כל היצירה המופלאה של המבנים על פירטיהם הם השקעה של ימים ושעות והאמינו לי שהזזתי לו ורידים בראש ובאצבעות כדי שלא ירפה ויעשה הכל לשביעות כל המשבחים כדאי מאד לחשוב על דרך נאותה להודות לאיש הנפלא הזה ובכך לעזור לי לעודדו להמשך יצירה לתפארת VATIL וסקופ למתענינים : יש הפתעות מדהימות בקנה תנו עידוד וחישבו על דרך הוקרה מיוחדת
Jonathan Perelmuter פורסם יוני 3, 2005 דיווח פורסם יוני 3, 2005 אכן צריך למצוא דרך להודות לבחור שעשה עבודה מדהימה!!!! ובהזדמנות זו אני מבקש ממך לעבור על חוקי הפורום... ולהוסיף את שמך לחתימה שלך
ohadn747 פורסם יוני 3, 2005 דיווח פורסם יוני 3, 2005 אכן צריך למצוא דרך להודות לבחור שעשה עבודה מדהימה!!!!ובהזדמנות זו אני מבקש ממך לעבור על חוקי הפורום... ולהוסיף את שמך לחתימה שלך אני חושב שמבט חטוף על הכינוי שלו יספק לך את התשובה :?
Ilan Jonas פורסם יוני 3, 2005 דיווח פורסם יוני 3, 2005 כולנו מודים לדוד וניר על העבודה המדהימה. אנחנו מודים גם לזאב על העבודה האינסופית שהשקיע, לאלכס על הסנרי המדהימים, תודה לאנטולי ודודיק שעשו כמה מהסנרי הראשונים, תודה ענקית לירדן על כל הצביעות שהן הטובות בעולם בלי ספק, תודה לכל הצובעים האחרים כמובן גם, וכמובן תודה לי על סנרי עובדה הבלתי גמור לכל אלה מגיעה אותה הוקרה מיוחדת! אין צורך בהמלצות פומביות כאלה, זה לא רציני.
benny139 פורסם יוני 3, 2005 מחבר דיווח פורסם יוני 3, 2005 כשמישהו עובד במשך חודשים, ימים ולילות ושבתות עם כל הריצות לעריכה והפקה כל כך מושקעת מקצועית ונפשית, אין במה טובה יותר מפורום מכובד זה כדי להודות ולעודד יוצרים וחוווים. פירגון זה הצד החזק של חלק מאיתנו
benny139 פורסם יוני 3, 2005 מחבר דיווח פורסם יוני 3, 2005 מה לא תקין בשמי? נכון שהוא מופיע בצורה פשוטה, אבל זאת מישום שלא נעזרתי בעיצוב חתימה מפוארת יותר ולכן אשמח להעזר ולשפר את כותרת שמי ותמונתי המזהה
Ilan Jonas פורסם יוני 3, 2005 דיווח פורסם יוני 3, 2005 בני, ואתה חושב שכל מי שהזכרתי לעיל וכל מי ששכחתי להזכיר לעיל עבד רבע שעה? אל תלמד אותי על פרגון, מה עוד שמה שאתה עושה הוא לא פרגון, ודי לחכימא. עכשיו מספיק עם זה, שרשורים כאלה רק יפחידו יוצרים עתידיים מהמבוכה הזו.