ran_lazaroni פורסם יוני 3, 2005 דיווח פורסם יוני 3, 2005 אחרי פגרה של חצי שנה לערך בכל עסק המטוסים והFS הגעתי למסקנה שאני לא יכול בלעדיכם...כעת שסיימתי את כל המבחנים ואין לי יותר לחץ אשמח לחזור וגם הפעם להיות פעיל בפורום לפיכך, ניצבות בפי שתי שאלות. האחת ---> מה הדברים החדשים בעיקר סינרים ומטוסים שיצאו במהלך החצי שנה הזו? השנייה ---> בניו יורק איפה אני יכול למצוא חנויות שמוכרות מודלים של מטוסים (מוכנים) כי יש לי כבר 4 ואני רוצה להרכיב לאוסף. אני מעוניין בקנה מידה של 1:500 או 1:400 בסגנון של חברת המודלים HERPA הגרמנית. (www.herpa.de) אה ודבר אחרון, הייתי רוצה להכיר יותר אתכם...אז אתם גם יכולים להוסיף אותי מסן ran_lazaroni@hotmail.com איי סיי 311483656 רן לזרוני. נ.ב ---> בהצלחה לכל אלו שבימים אלו עומלים ולומדים לבגרויות! :wink:
Ilan Cohen פורסם יוני 3, 2005 דיווח פורסם יוני 3, 2005 שלום רן ברוך השב. בתשובות לשאלותך:האחת: תתחיל לקרוא חצי שנה אחורה כי כל יום יש כאן דברים חדשים. השניה: אחרי שתיקרא ותיראה כמה דברים חדשים יש כאן, לא יהיה לך זמן להרכיב מטוסים.
Omer k פורסם יוני 3, 2005 דיווח פורסם יוני 3, 2005 אילן יש לך טעות קטנה, הזמן שיקח לך לקרוא את כל מה שקרא פה פשוט יגמור לך את כל הזמן של הבניית דגמים
ran_lazaroni פורסם יוני 3, 2005 מחבר דיווח פורסם יוני 3, 2005 אז זהו שאני רוצה לקנות מוכנים! לא לבנות חחח