Boeing744 פורסם יוני 4, 2005 דיווח פורסם יוני 4, 2005 למי מיכם שיכול פעם ב.... אני ממליץ לכם בחום לעשות טיסות בתוך קנדה וארה"ב. אתמול טסתי עם מנחם בן-אור על ה LDS (אני הייתי 029 ומנחם 027) מטורונטו (השדה החביב עלי ביבשת אמריקה) למיאמי והיה לנו פיקוח כל הדרך, מה גם שהיה עומס בחלק מה CTRים. הפיקוח טוב מאוד, ושווה לנסות אותו. יש גם סינרים מדהימים לרחבי ארה"ב + MESHים מצוינים. מומלץ מומלץ!!!
NoX פורסם יוני 4, 2005 דיווח פורסם יוני 4, 2005 מצטרף להמלצה החמה, פשוט כיף לטוס שם. טייסים נחמדים, פקחים נחמדים וסבלניים (גם בעומס), בדרך כלל פיקוח לאורך כל הדרך, תמיד עוזרים, פשוט חוויה!
אורח פורסם יוני 5, 2005 דיווח פורסם יוני 5, 2005 בו אני אספר לך על העזרה לה "זכיתי" משני פקחים בטורונטו.. הגישה, פקח חדש, החליט (וזכותו) שמשהו לא מתאים לו בתוכנית טיסה שלי. שיגע אותי במשך רבע שעה, עם נקודות ועיניינים. נו שוייןף מתחיל לשנות תוכנית ב FMC. עולה מולי ה CTR ומשנה שוב את התוכנית הגישה שינה לי. אני משנה גם ב SB ומסה כוחי ב LDS. הוא פתאום, משנה שוב ובקיצר אחרי התקשקשות של שעה, ה SB לא מוכן להעביר אליהם תוכנית מסודרת, הם מחזירים אותי לתוכנית המקורית, ה LDS אומר לי לילה טוב וקורס ואני אומר להם שילכו לחפש את החברים שלהם. שעה וחצי על הקרקע בשביל השטויות שלהם ובסוף ללא טיסה. אני יודע שזו דוגמא שלילית וממש לא טיפוסית לפיקוח באמריקה הצפונית, אבל עדיין היתי חייב לשפוך את זה... :roll:
אורח פורסם יוני 5, 2005 דיווח פורסם יוני 5, 2005 בכל מקום אפשר ליפול על טמבל. בד"כ הפיקוח בצפון אמריקה רציני מאוד, והוא מורגל להתמודד על תנועה מסיבית מאוד. הבעיה היחידה איתם זה השעות...
אורח פורסם יוני 5, 2005 דיווח פורסם יוני 5, 2005 זהו שלא יודע מה עבר עליהם בסופ"ש הזה, אבל ארה"ב מהשעה 16:00 היתה מוארת עם פיקוח רציף מחוף לחוף... אני היתי בדיוק בכיוון ההפוך וממש לא היה לי חשק להתחיל טיסה מחדש :S נקווה לפיקוח כזה שבוע הבא.
E.Z פורסם יוני 5, 2005 דיווח פורסם יוני 5, 2005 באמת תמוהה בקיץ שעבר טחנתי את ארה"ב בטיסות באזורים הכי עמוסים והפיקוח היה סוף הדרך
אורח פורסם יוני 5, 2005 דיווח פורסם יוני 5, 2005 לתקן אם לא הובנתי נכון, שני הטמבלים היו קנדיים בטורונטו.
E.Z פורסם יוני 5, 2005 דיווח פורסם יוני 5, 2005 לתקן אם לא הובנתי נכון, שני הטמבלים היו קנדיים בטורונטו. טוב איתם עוד לא טסתי :roll:
Ilan Jonas פורסם יוני 5, 2005 דיווח פורסם יוני 5, 2005 בתכל'ס, יש פיקוח טוב בכל מקום. יש פקחים פחות טובים, גם במציאות אגב, אבל ככלל הפיקוח בואטסים מעולה. שווה לטוס בכל מקום וכמה שיותר!
Or Netzer פורסם יוני 5, 2005 דיווח פורסם יוני 5, 2005 האמריקאיים סוסים היה לי פקח CTR בשיקגו היו לו 30 מטוסים על הערוץ באוהאיר לא התפרצויות לא נעליים דיבר אומנם במהירות של מכונת ירייה אבל כל מילה מובנת. אדיב. והוא רק בן 15. בניויורק אותו כנ"ל . בקנדה משום מה תמיד היו לי סתומים דומה לסיפור של רן ועוד מעללים לשם אני כבר לא טס.
Boeing744 פורסם יוני 5, 2005 מחבר דיווח פורסם יוני 5, 2005 יצא לי יום אחד ליפול על פקח קלירנס של פירסון, באותו יום סגרו את מסלול 05/23, והוא אמר לי להמריא משם ולא הסכים לשנות לי את המסלול, ולא תגידו שהיתה לו תנועה. אבל באופן כללי, אני ממליץ לכם מי שיכול לעשות טיסות בארה"ב ו/או קנדה בסופ"ש מומלץ מאוד
Nimrod פורסם יוני 5, 2005 דיווח פורסם יוני 5, 2005 גם לי קנדה עשתה קצת צרות! אני מיושר על 23, המראה לLAX, ואיזה בחור אחד מתחבר, שהוא על אותו מסלול! מתחיל לרוץ אלי, נכנס בי ומתנתק! מזל שהורדתי את ההתנגשויות עם מטוסים :roll: חשבתי עם להתלונן עליו, אבל הוא סך הכל חדש, אז לא אמרתי כלום... בLAX כבר היה סבבה לגמרי! פיקוח מקצועי יופי של "תרבות קשר" הכל!