Itai Ganor פורסם יוני 5, 2005 דיווח פורסם יוני 5, 2005 מתוך(YNET הסקר כלל יותר מ-12 מיליון נוסעים מכל העולם אשר דרגו את עשר חברות התעופה הטובות בעולם. הראשונה - קתאי מהונג קונג. 7 מבין הנבחרות הן חברות תעופה מדרום מזרח אסיה ואוסטרליה, שתיים הן מהנסיכויות הערביות במפרץ הפרסי ורק חברה אחת - בריטיש אירווייז - נבחרה מאירופה . לכתבה המלאה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3094969,00.html קיצר רוב החברות באסיה הן הטובות בעולם.
moti פורסם יוני 5, 2005 דיווח פורסם יוני 5, 2005 בטח בגלל שהאוכל בחברות האלה זה תמנון ממולא ברוטב צלופחים כמנה עיקרית ועוגת חתול לקינוח- דברים שהאירופאים לא רגילים לאכול סתם סתם... אלה בדיוק החברות שאמרתי לך, איתי בשבוע שעבר, חוץ מקטאר שירדו מהמקום השלישי שלפי מה שזכור לי הם היו בו בשנה שעברה,למקום השמיני- כנראה קוואנטס קפצה כמה שלבים על חשבונה. תודה על הלינק :wink:
ohadn747 פורסם יוני 5, 2005 דיווח פורסם יוני 5, 2005 קיצר רוב החברות באסיה הן הטובות בעולם. טעות בפיך... רוב החברות הטובות בעולם הן מאסיה ולא רוב החברות מאסיה הן הטובות בעולם
Itai Ganor פורסם יוני 5, 2005 מחבר דיווח פורסם יוני 5, 2005 מעניין למה סויס לא שם, כי לפי דעתי היא בין הטובות בשוק.
moti פורסם יוני 5, 2005 דיווח פורסם יוני 5, 2005 היא ועוד כמה חברות טובות בטח במקומות הבאים (10-20), הן גם היו בדירוג 4 כוכבים מתוך 5 בשנה שעברה ככה שזה לא מפליא שהן לא בעשירייה הראשונה.
hagay פורסם יוני 5, 2005 דיווח פורסם יוני 5, 2005 מה אלעל לא מקום ראשון?????? :shock: :shock: :shock:
yuval_el פורסם יוני 5, 2005 דיווח פורסם יוני 5, 2005 לא רק חברת התעופה הטובה ביותר היא מהמזרח, גם נמלי התעופה הטובים ביותר נמצאים שם - 1. הונג קונג VHHH 2. סינגפור-שנחאי WSSS 3. סיאול RKSI כל הטבלאות כאן: http://www.airlinequality.com/2005/airline-05-ent.htm
Yoav פורסם יוני 5, 2005 דיווח פורסם יוני 5, 2005 השאלה אם הסקר מתכוון מבחינת איכות השירות לאיכות טכנית. לדוגמא, מבחינת איכות השרות, egyot air חברה טובה יחסית(ע"פ סקרים שנערכו בעבר) אבל למטוסים שלהם לא הייתי מתקרב...
אורח פורסם יוני 5, 2005 דיווח פורסם יוני 5, 2005 לא יודע. אני סומך על טכנאים סינים ותאילנדים יותר מאשר על איטלקים וצרפתים...
Yoav פורסם יוני 5, 2005 דיווח פורסם יוני 5, 2005 לא יודע. אני סומך על טכנאים סינים ותאילנדים יותר מאשר על איטלקים וצרפתים... אני לא בטוח... מה שכן זה שעל הטכנאים של AA אני לא סומך
אורח פורסם יוני 5, 2005 דיווח פורסם יוני 5, 2005 כי: א. טויוטה, הונדה ב. פיאט, סיטרואן אבל עזבו, זה באמת שטויות. אם אנחנו סומכים על ישראלים שאת עיקר הכשרתם קיבלו בצבא... אנחנו יכולים לסמוך על כל אחד.
אורח פורסם יוני 5, 2005 דיווח פורסם יוני 5, 2005 כי:א. טויוטה, הונדה ב. פיאט, סיטרואן אבל עזבו, זה באמת שטויות. אם אנחנו סומכים על ישראלים שאת עיקר הכשרתם קיבלו בצבא... אנחנו יכולים לסמוך על כל אחד. האתה אורן הולך אחרי עם ישראל ?? זה שנוהג בהמוניו בזוועה הניקראת לאנטיס ?? טויוטה קורולה \ מאזדה 3 לאנטיכס מלכות הליסינג הישראלי והמכונית הכי זוועתיות שנהגתי בהן איי פעם... טוב היו עוד כמה (פיאטים למינהם). אני הולך לעשות לעצמי עיין, יש לי צרפתיה סקסיט וחטובה שבכל יום נתון רק גורמת לי לחייך ולהיות מאושר. נ.ב. שם החיבה שלי אליה הוא מיראז' ולא סתם :wink: לא תקלות ולא נעלים לעומת מאזדואידית ששווה לתחת ועם תקלות מפגרות שמתאימות ועכשיו הקורולה שכל פעם שאני רואה אחת שהיא לא מהליסינג אני שואל את עצמי, מי האדיוט שהלך ושילם מכספו על הגועל נפש הזה.. נ.ב. הקורולה מורכבת בטורקיה... אז אתה סומך בעצם על טורקים :roll: ואורן לגבי טכנאי מטוסים, אם הם יוצאי חה"א לפחות ברובם יודעים את מלאכתם כמו שצריך. ברובם לא כולם...
Ido Rosenthal פורסם יוני 9, 2005 דיווח פורסם יוני 9, 2005 כי:א. טויוטה, הונדה ב. פיאט, סיטרואן אבל עזבו, זה באמת שטויות. אם אנחנו סומכים על ישראלים שאת עיקר הכשרתם קיבלו בצבא... אנחנו יכולים לסמוך על כל אחד. אם כבר אז אתה סומך על יפנים ולא על תאילנדים וסינים, אבל יפה שהבאת פיאט וסיטרואן, מה עם: פולקסווגן, מרצדס, ב.מ.ו, וולוו, שלא לדבר על האיטלקיות שהן לא פיאט...