עבור לתוכן
zmatan

טיסה לקנדה

Recommended Posts

פורסם

שלום לכל חברי החטיבה!

ביום שיש ה-17 לחוגש (יום שישי הבא) אני טס לקנדה לטיול ולבקר משפחה.

עכשיו,אני יודע שאני אטס עם AIR CANDA (לצערי הרב...)רק שתהיו בעיניינים לפני חצי שנה אזלו כל הכרטיסי טיסה לטורנטו של אלעל!!(הישראלים לא מבזבזים שניה :lol: )...

בכל אופן,אני מתאר לעצמי שאני אטוס עם ה-767 שלהם,אשמח אם תתנו לי מידע איפה כדאי הכי לשבת,מבחינת סידור המושבים.כמו כן איך להתטייד מבחינה צילומית,כמה כרטיסים כדאי לי לקחת וכו'.כיום יש לי מצלמת אולימפוס C-5000 5.0 מגה פיקסל ומבחינת הכרטיסים יש לי את כל הסידרה 32 64 128 פלוס אני לוקח איתי לפטופ כך שאני לא חושב שצריכה להיות בעיה עם התמונות ,אך עדיין אם יש לכם הצעות אני אשמח!

דבר נוסף שאני רוצה לשאול,זה האם יש סיכוי שאני אצליח להיכנס לקוקפיט,אני פשוט מתלבט מאוד אם לשאול כיוון שזו חברה זרה ואני לא יודע מה הנוהלים אז אם מישה ויודע אשמח אם הוא יסביר לי או יפרט יותר ...אה!עוד דבר,אשמח אם תעציעו לי אטרקציות בזמן הטיסה (פרט מלצלם...) כיוון שזו טיסה ישירה ואני לא יודע מה אני אעשה!!!

זהו בינתיים אני חושב,אם אני איזכר בעוד רעיונות אני אודיע לכם!

פורסם

אני יכול להגיד לך שב 767-200 של אלעל הצוות אמר לי שהמושבים הכי טובים זה מושבים 25-27 בגלל שגם לפני הכנף (ולכן רואים טוב בלי הפרעות וגם שקט יותר והמסכים נראים כמו שצריך) וגם יותר רחבים המושבים שם. אני לא יודע איך זה עובד באייר קנדה.

בקשר לקוקפיט, בחברות זרות הברירה היחידה היא לבקש- אין מה להפסיד.

כשאתה מבקש, תבקש לדעתי כשכולם ישנים, אחרי האוכל או כשהצוות פנוי ויהיה לו זמן לטפל בבקשה שלך.

פורסם

בטיסה אחרונה שלי לארה"ב היה כזה משעמם...

טסתי באלעל, ראיתי את כל הסרטים הנורמאלים שהם שידרו, בכל שפה אפשרית..

כן, שרק 2 ראיתי באנגלית, בעברית...

בקיצור - המדריך השלם למשועמם במטוס:

1) האפשרות הקלאסית - תשתדל לישון כמה שפחות יום לפני הטיסה כדי להיות עייף. ואז כשסוף סוף תעלה למטוס ותמריאו - לך לישון!! קח את הכרית הלא נוחה, יחד עם הפוזת שינה הלא נוחה שמגיעים אליה במטוסים כשמנסים להירדם, ולך לישון. תשרוף כמה שיותר שעות על זה.

2) אפשר (ורצוי) לקום ולעשות טיול קצר עד איפה שאפשר להגיע הכי רחוק בתוך המחלקה שבה אתה טס. זה עוזר נגד היווצרות קרישי דם, מעביר קצת את הזמן, ומותח את השרירים (שיכולים להיתפס קצת אם הקשבת להמלצה הראשונה שלי וישנת כמה שעות טובות).

3) משחקים - תביא קלפים לטיסה, תשחצים, תשבצים, את הלפטופ אם תוכל, ספר אם יש לך...כל אלה שורפים לך שעה עד שעתיים מהטיסה...

4) בידור בטיסה - וואלה, בדיוק בשביל זה זה נועד - בשביל להעביר לך את הזמן. נכון, בחברות זרות אין תרגום בעברית (אגב, בחלק יש), אבל אם אתה טס ברשת, אתה מסוגל גם להבין סרט באנגלית.

5) ניסיון שכנוע דיילים שונים שיאשרו לך כניסה לקוקפיט יכול להעביר את הזמן בצורה שלא תיאמן... :D

6) צילום - אם יצא לך לשבת ליד החלון, אתה יכול להעביר חלק מהזמן ע"י צילום תמונות. תאמין לי שכל האנשים כאן בפורום לא יתלוננו. :P

7) סעיף מותרות - היה ונכנסת לקוקפיט, תנסה לפתח שיחה עם הטייסים ולהראות ידע (אם תוכל להזכיר את VATSIM זה לא יכול להרוס..). יש סיכוי שהטייסים יתקילו אותך בשאלות על טיסה, ובדרך כלל אם תראה להם שאתה באמת יודע משהו, הם יכולים להתלהב ולאפשר לך להישאר גם לנחיתה.

8 ) אוכל - בטיסות יש לי נטיה לטחון אוכל (שהכנתי מבעוד מועד :) ) בכמויות מסחריות. לא ממש אוכל, יותר ממתקים, אבל זה מעביר את הזמן.

9) חוברות בטיחות, מגזינים ומה שבניהם - יש אנשים שלוקחים עיתון לשירותים ביום-יום כדי להעביר את הזמן. תאמין לי, הם לא עושים את זה סתם. זה באמת מעביר את הזמן. משעמם לך מאוד? שב לקרוא את החוברת בטיחות, מגזינים (למשל מגזין אטמוספירה באלעל, או מגזין Fly and Buy באלעל) וכו'... - אם אתה רוצה, בדיוטי פרי תמצא חנויות שמוכרות לך עיתונים, מגזינים, וכו'...

10) סעיף מותרות - אם יצא וטסת עם חברים או אנשים שאפשר לשתף איתם פעולה בכיף, אפשר לעשות מה שאני וחבר שלי עשינו בטיסה שלנו יחד ללונדון: איתרנו לנו קורבן (אישה צעירה שישבה במושב קרוב אלינו) ופשוט התחלנו לדבר על סטטיסטיקות של תקלות שהמצאנו של ה-767, כמה קשה הוא להטסה גם בסימולטור, וכו'...אחרי 5 דקות היא הסתובבה אלינו - "אתם מוכנים להיות בשקט ל-5 דקות, עד שאני ארדם?! :shock: :shock: :shock: ".

פורסם

מדריך מצוין עומרי, אני אוסיף כמה הערות משלי ברשותך 8)

יוהנסבורג זה 9 שעות, גם טיסה ארוכה שחלפה אצלי מהר מאוד.

אם אתה רוצה להעביר את הטיסה עם חיוך גדול בסופה אני ממליץ על הדברים הבאים:

1)אתה תראה שחצי מטוס מטייל סתם משעמום, והשאר ישנים, אוכלים, מפליצים וכו...

הישראלים רבים על התור לשירותים כמו ילדים בני חמש- המלצה שלי, לך תעמוד במטבח ליד השירותים ותראה זקנים בני 80 רבים עם ילדים על התור לכניסה לשירותים. הנאה מובטחת.

2)כשהדיילים משועממים, לך אליהם ופתח שיחה לפני שאתה מבקש מהם להכנס לקוקפיט- ככה הם קצת יכירו אותך ויבואו לקראתך בבקשה להכנס לקוקפיט כשיגידו לקפטן שאתה בחור נחמד, חובב סימולטורים וכדומה.

3)אם האוכל במטוס לא טעים- אל תאכל! חצי מטוס חטף בטיסה שלנו קלקול קיבה בגלל הדליקטסים שהוגשו לנו. תמלא את בטנך בחטיפים, שתייה ושאר מתוקים ע"מ לשרוד את זמן הטיסה הארוך עם אוכל מזין :lol:

4)במקרה ואתה בקוקפיט, אני מאחל לך שיהיו לך טייסים כמו שהיו אצלי- נחמדים, מצחיקים בטירוף (שלוש שעות של צחוקים מטורפים בקוקפיט), כיף גם לטייסים לשרוף את הזמן עם מישהו בטיסות כאלה ארוכות, לכן תשעשע אותם ודבר איתם כמה שיותר ע"מ לעורר אצלם עניין.

במקרה שהוא מבקש ממך לצאת, בקש ממנו בנימוס להצטרף להנמכה ולנחיתה. אני קיבלתי הזמנה מהקברניט להצטרף ממפרץ אילת עד D3 בבן גוריון. הכל תלוי כמובן בצוות ובטייסים שתיפול עליו.

וכל השאר כמו שעומרי אמר, אני אנסה לחשוב על עוד דברים,

לילה טוב!

פורסם

Matan,

not sure but as far as I remember most flights (both LY105 and AC 087) are at night, so its not gonna be easy to take a lot of photos.

the weather here is more labile than in Israel, but right now its hot, very hot....

enjoy your stay!

//Michael

פורסם

תקשיב ותקשיב טוב 8)

רוצה לישון בנוח? YES ...רוצה לישון ממש בנוח? YES... רוצה שלא יציקו לך? YES YES YES

תבקש לשבת בשורה הראשונה מקדימה במחלקת תיירים מול הקיר המפריד בין עסקים לתיירים.

שם יש ואחחחחד מקום לרגליים שלא נדבר על זה שאני תפסתי כרית ושמיכה נשכבתי על הריצפה לא לפני שביקשתי מהדיילת במטוס של אמריקן אירלינס לא להציק לי ... ותפסתי חרופ של שעתיים. :mrgreen: כמובן שלצערי נשארו עוד 5 שעות טיסה אז קמתי לאכול

ראיתי את העוף ברוטב תפוס קפצתי לשרותים לשתוף פנים לא לפני שרבתי עם זקנה בריטית.

וחזרתי לישון כי העוף.. בעע

תאכל הרבה הרבה הרבבבבבבבה לפני הטיסה

פורסם
תקשיב ותקשיב טוב 8)

רוצה לישון בנוח? YES ...רוצה לישון ממש בנוח? YES... רוצה שלא יציקו לך? YES YES YES

תבקש לשבת בשורה הראשונה מקדימה במחלקת תיירים מול הקיר המפריד בין עסקים לתיירים.

שם יש ואחחחחד מקום לרגליים שלא נדבר על זה שאני תפסתי כרית ושמיכה נשכבתי על הריצפה לא לפני שביקשתי מהדיילת במטוס של אמריקן אירלינס לא להציק לי ... ותפסתי חרופ של שעתיים. :mrgreen: כמובן שלצערי נשארו עוד 5 שעות טיסה אז קמתי לאכול

ראיתי את העוף ברוטב תפוס קפצתי לשרותים לשתוף פנים לא לפני שרבתי עם זקנה בריטית.

וחזרתי לישון כי העוף.. בעע

תאכל הרבה הרבה הרבבבבבבבה לפני הטיסה

באמת כדאי לשבת בשורה הראשונה בתיירים אני חזרתי בקיץ מפריס עם 767 ישבתי

בשורה הראשונה מצד ימין והיה מלא מקום לרגליים שכמעט נפלתי וכמובן שהייתה נחיתת

לילה מעל תל אביב היפה

בכל מקרה תהנה מהטיול ותחזור עם הרבה תמונות :wink:

פורסם

בוקר טוב!

תודה רבה בינתיים לכולכם עם התגובות המהירות,האמת לא ציפיתי לכ"כ הרבה... :lol:

בכל לאופן כמה דברים,הטיסה שלי אלכס יוצאת בצהריים ולא בערב,של ההורים שלי היא טיסת AC087 והיא אכן יוצאת בלילה (ההורים שלי טסים 5 ימים לפני...)כל שלתמונות אין בעיה...

דבר נוסף הוא מוטי המלצת לי לפתח שיחה עם הדיילים:על מה??מה אמור לעניין אותם??

ואיך בעצם לגשת לעניין??

תסלחו לי על הבורות פשוט עד הטיסה הזאת לא התעניינתי בפלייט הטיסה האחרונה הייתה לפני שנה,ואז לא ממש התעניינתי ולכן אני לא ממש יודע איך לגשת לדיילים למי ובמיוחד מה לומר! :oops:

אז אמשח אם תעזרו ותתנו לי כמה טיפים טובים גם על זה!

תודה!

פורסם

חברים ב 762 של אייר קנדה יש מספר מקומות מצויינים. הטוב ביותר שלהם מבחינת נוחות רגלים ושינה, הוא הכיסא האחרון מצד שמאל.

היה לי שם מרווח יותר גדול מאשר בשורה של יציאת החירום וזה לא שורה של 3 אל רק שני כיסאות.

התמזל וגם ישבה לידי בחורה חיננית, כך שגם יכלנו להעביר חלק מהזמן בשיחה :wink:

אני לא יודע בן כמה אתה, אבל הינה כמה טיפים מאחד שיצא לו לתפור את האטלנטי באמיתי, אין ספור פעמים ועם טיסות שהגיעו ל 18 שעות טיסה.

1. ביום של הטיסה, לא לשון צהרים.

2. חרוש את הדיוטיפרי כמה שיותר, זהמ עייף.

3. הטיסות הן טיסות לילה, קנה ערכת שינה (כיסוי עניים , פקקי אזניים).

4. בארוחת הערב, יין אדום \ שמפניה חובה.

5. ניגמרה הארוחה, כיסא אחורה, פקקי אזניים, כיסוי עניים לילה טוב.

6. לפני השורה למעלה תבקש מהשכנים לא להעיר אותך ולא משנה אם זה ארוחה לא ארוחה, לא להעיר אלה אם אתה מתעורר לבד.

7. אתה מגיע ליעד שלך ולא משנה כמה אתה עייף, לא ללכת לשון, בטח לא צהרים.

אחרת אתה דופק לך את השעון.

8. מגיע הערב, תאכל ארוחה ולילה טוב ואתה אמור להתעורר לפי השעון המקומי.

כנ"ל לחזרה.

בטיסות הטובות היתי מגיע למצב של שינה רציפה כמעט על כל הטיסה ואחת הפעמים אף עשיתי LLBG-CYYZ-KLAX-KPHX ביום אחד, חזרה KPHX-CYYZ-LLBG ושלושה ימים אחרי זה,

LLBG-KJFK-KSFO וחזרה KJFK-LLBG...

נגלה כזאת בלי הטיפ למעלה אתה לא עובר בשלום.

תהנה ומקווה שיצא לך להגיע לקוקפיט.

פורסם

מתן, פשוט תן איזה "גיחה" לשירותים מאחורה, תראה אם הם עסוקים בלהכין דברים או שטויות כאלה- אם כן, תחזור מאוחר יותר כי אם תפריע להם הם יחשבו שאתה נודניק ומציק וסיכויי הקוקפיט ירדו פלאים.

אחרי האוכל או כשכולם ישנים ומכבים את האורות בד"כ הם לא עושים כלום, אלא רק יושבים במטבח מאחורה ומדברים- תן גיחה לשירותים, תבדוק שהם לא עסוקים בשום דבר אלא רק מדברים ותתחיל שיחה אינפנטילית לחלוטין כמו :" הטיסה הזאת ממש ארוכה, הא?", כשהם יענו לך תתחיל לדבר איתם על זה שאתה חובב תעופה וטייס בסימולטורים ושתשמח להכנס לקוקפיט אם זה אפשרי. מקווה שזה יעבוד, אין שום סיבה שלא.

פורסם

תקשיב טוב מתן.

הכיסא הכי נוח נימצא אחרי הטייס :idea:

האוכל הכי טוב זה בקוקפיט :idea:

בקוקפיט העיפות נעלמת גם אם הטיסה 18 שעות. :idea:

הזמן שם עף כמו רגע.

והנוף הכי יפה. :wink:

אז במקום לחפש המלצות לכיסאות, תתחיל לחפש איך להיכנס לשם.

טיסה נעימה.

פורסם
תקשיב טוב מתן.

הכיסא הכי נוח נימצא אחרי הטייס :idea:

האוכל הכי טוב זה בקוקפיט :idea:

בקוקפיט העיפות נעלמת גם אם הטיסה 18 שעות. :idea:

הזמן שם עף כמו רגע.

והנוף הכי יפה. :wink:

אז במקום לחפש המלצות לכיסאות, תתחיל לחפש איך להיכנס לשם.

טיסה נעימה.

מילים כדורבנות :mrgreen:

פורסם

א. הנה שרטוט המושבים ב-763 של אייר קנדה (קרדיט לאתר של אייר קנדה) :

763-159y.gif

ב. תמיד שווה לנסות להכנס לקוקפיט, גם אם יגידו לא - לא הפסדת כלום, העיקר לנסות !

ג. לא הצלחת ? תישן כמה שאתה יכול כדי שתהיה לך אנרגיה לעשות חיים ביעד.

ד. גם לישון לא הצלחת ? פשוט תהנה מהנוף ותהיה מוכן עם המצלמה, לפעמים עובר איזה מטוס במסדרון קרוב ושווה לקחת תמונה Air To Air.

ה. אם יושב לידך בנאדם נחמד, תפתח שיחה - סתם להעביר את הזמן. מכל בנאדם אפשר ללמוד משהו ו... סתם להעביר זמן (ויש זמן להעביר ...)

אני בטיסה האחרונה שלי ישבתי ליד בנאדם מאוד נחמד, דיברתי איתו הרבה והיה ממש נחמד, בסוף פגשתי אותו בטיסה חזרה ואז החלפנו חוויות (למרות שלא ישבתי לידו אבל עדיין ...)

טיסה נעימה וחופשה מהנה ! שמור על עצמך !

נ.ב

הטיסה הכי ארוכה שלי למעשה הייתה רק 5 שעות אבל זה עדיין מספיק ארוך לטעמי כדי למצוא כמה טיפים :-)

פורסם

חבר'ה באמת תודה לכולם!

אילן אני נוסע לבקר משפחה בטורנטו ולאחר מכן לקלגרי ולהרי הרוקי....

מקווה לפגוש איזה דוב על הכביש לאחר מכן אני נוסע לאלסקה ושוב חוזר לקלגרי,טורנוטו והביתה!

משך הטיול כשלושה וחצי שבועות!

רק לעדכן אותכם,יש לי בערך 6 טיסות (הלוך חזור ביחד) כך שבאחת מהן אני ממש מקווה להיכנס לקופקיט!הטיפים שנתתם לי ישמשו גם לטיסות הפנימיות כי הטיסה הפנימית הכי קצרה היא בת 5-6 שעות!! :cry: :cry:

טוב אני ממש מקווה שילך טוב וחלק ושוב,אם יש לכם עוד רעיונות/בקשות לצילומי קרקע או עוד טיפים אז אני אשמח לקבל עוד ושוב תודה רבה לכולם!!

פורסם

רציתי להגיד מס' דברים, חלקם נוגדים את דעת הכלל:

1) אייר קנדה חברה לא משהו לפי דעתי

2) תהיה ער כל הטיסה, זה כיף (לפחות לי) לראות איך המטוס טס ואיך הנוף למטה משתנה (אני מסוגל לשבת ככה שעות ולהסתכל). מה שאומר שתישן קצת לפני הטיסה כדי להחזיק מעמד כמה שיותר.

3) אל תאכל הרבה לפני הטיסה, אוכל במטוסים הוא לא רע (בטיסה שלך לטורונטו מכינים אותו פה בארץ).

4) גם לי יש משפחה בטורונטו, הייתי אצלם כבר 7 פעמים :lol: . אם תצטרך טיפים על טורונטו, תגיד. אני מכיר שם חנות לציוד של כל מה שתרצה לסימולטור

פורסם
רציתי להגיד מס' דברים, חלקם נוגדים את דעת הכלל:

1) אייר קנדה חברה לא משהו לפי דעתי

2) תהיה ער כל הטיסה, זה כיף (לפחות לי) לראות איך המטוס טס ואיך הנוף למטה משתנה (אני מסוגל לשבת ככה שעות ולהסתכל). מה שאומר שתישן קצת לפני הטיסה כדי להחזיק מעמד כמה שיותר.

3) אל תאכל הרבה לפני הטיסה, אוכל במטוסים הוא לא רע (בטיסה שלך לטורונטו מכינים אותו פה בארץ).

4) גם לי יש משפחה בטורונטו, הייתי אצלם כבר 7 פעמים :lol: . אם תצטרך טיפים על טורונטו, תגיד. אני מכיר שם חנות לציוד של כל מה שתרצה לסימולטור

יניב, מה אתה יכול בדיוק לראות בטיסת לילה ?

אכן AC לא משהו בכלל

כשיגיעו ההודעות לנוסעים בקריזה, תתכונן להפתעה קטנה...

זהו פחות או יותר :P

פורסם

אני חושב חבר'ה שפשוט פוצצתם אותו בטיפים, שאת חלקם הוא לא יכול לממש.

דבר ראשון, תמצא מקום נוח. (בטיסה שלי מפראג היו פרוטקציות, אז ישבתי במקום יחסית נוח.)

דבר שני, תבקש מדיילות הקרקע אם אפשר להושיב אותך בשורה ריקה, או אפילו כיסא ריק. ברוטבס הטיסות אנשים ירצו לשבת ב- C,D,E ולא ליד החלון, אז תבקש ליד החלון בשורה ריקה.

חכה לארוחה הראשונה שאמורה להיות מוגשת בערך חצי שעה- שעה אחרי ההמראה. (גורם לעייפות)

דבר שני, חוץ מלהחזיק מצלמה, פשוט אל תחזיק כלום, אל תעשה כלום חוץ מלהשתעמם, זה יגרום לך לבסוף להירדם. חביבי! אל תעשה את זה לפני שאתה קובע שעון מעורר או איזו דיילת שתודיע לך שהטייס מזמין אותך להנמכה :lol: (עוד מעט אני אכתוב לך גם אין לעשות את זה.)

איך אני נכנס לקוקפיט?!

פשוט מאוד!!!

בתחילת הטיסה בזמן הבורדינג, אתה אומר שלום לדיילות, מברך בטיסה נעימה ושואל בראש קטן אם מותר להכניס מצלמה ולצלם בזמן ההמראה, הטיסה וההנמכה. זה יגרום לדיילות להכיר אותך.

בזמן הארוחה, אתה אומר תודה בלב רחב. אחרי הארוחה אתה ניגש לדיילת שנראית לך הדיילת הראשי (בדר"כ היא מדברת הכי הרבה ואומרת מה לעשות).

ושואל אותה באנגלית כמה שיותר רהוטה ומובנת, שאלות על הטיסה, כגון אורך הטיסה, מעל איפה אנחנו, ואל תעשה את שה בנימה של להציק אלא רק לידע כללי כזה. הצעד הבא הוא פשוט לשאול האם אתה יכול להיכנס לביקור קצר, לקוקפיט.

השלב הבא מיועד אם אתה בפנים!

נכנס, אם הטייסים לא עסוקים אתה פשוט אומר שלום, הם כבר אמורים להמשיך בשיחה או בשאלות (זה מין מנהג של טייסים, לתחקר). אם תהיה נחמד ותציג ידע, הם יתנו לך זמן נכבד, אם לא אחרי 10 דקות תצא (צלם כמה שיותר תמונות, לא ירשו עם פלאש, אז שלא יחטפו עליך חררה)

אם הם משאירים אותך לזמן שהוא כבר לא ביקור קצר. אתה שואל ביציאה במידה ולא אמרו הטייסים כלום אם אתה יכול להצטרך להנמכה, אם כן מצויין! אתה יוצא ואומר לדיילת שהיה נהדר ותודה, ושוב תשתמש בחוצפה ותשאל האם היא יכולה להודיע לך מתי להגיע לקוקפיט.

(בשלב הזה חוזרים לשלב ב' שזה לכוון שעון, להשתעמם ולישון).

*אם הדיילת אומרת לך שבזמן הירידה מהמטוס יהיה זמן תבוא איתה קצת בעצבנות, ותשאל אם היא יכולה לשאול את הטייס.

טיסה נעימה והכי חשוב תחזור בשלום.

פורסם

אם אתה נכנס לקוקפיט, תשאל את הטייסים אם אפשר להכנס בהנמכה שוב- אל תצא ותבקש מהדיילות.

בקשר לפלאש- תבקש גם בלילה לצלם את הקוקפיט, תבקש רשות מהטייסים כדי שלא יתעוורו.

אם הם יהיו נחמדים הם יגידו לך לצלם מהר ותראה איך הם מכסים את העיניים ומזיזים את כל הראש הצידה כדי לא להתעוור מהפלאש, אתה תצחק כשהם יעשו את זה- סמוך עליי :wink: .

תשתדל להתקרב כמה שיותר למכשירים כדי לתפוס אותם טוב בגלל חוסר האור. אם תצלם מרחוק זה יראה קצת מטושטש ולא ברור. אני התקרבתי למכשירים וזאת התוצאה:

http://www.airliners.net/open.file/831686/L/

אם אתה טס ביום תנסה לצלם כמה שיותר מהקוקפיט, משמע להתרחק מהמכשירים ולצלם יחד עם ההגאים, הכיסאות, האוברהד וכו..

אם תקבל הרבה זמן לצלם תצלם כמה שיותר, מקרוב מרחוק, מקדימה ומאחורה, זה אף פעם לא רע :wink:

טיסה נעימה!

פורסם

אוקי תודה רבה לכולם!

באמת ממש עזרתם לי,הטיסה שלי היא ביום (אור) רבע לאחת בצהריים...דבר נוסף רן לא ממש הבנתי למה אתה מדבר בקשר לקריזה...זה משהו טוב או לא??

ושוב אני משמ ממש מודה לכם!

נראה לי שאני פשוט אדפיס את כל הטופיק וזהו! :lol:

תודה רבה!

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...