David Misha פורסם דצמבר 19, 2003 דיווח פורסם דצמבר 19, 2003 ובכן סוף סוף עשינו את זה..אמנם קצר אבל קולע איציק ואני התארחנו אצל מיקי וקיבלנו שיעור מאלף לטיסה ברשת ובצענו קצת הקפות בבן גוריון אז תודה גדולה ומיוחדת לאיציק שהפגין מקצועיות יוצאת מן הכלל ותודה גדולה מיוחדת לאורן שפיקח וליווה אותנו בהמון סבלנות וסובלנות היה אחלה
jambo7 פורסם דצמבר 19, 2003 דיווח פורסם דצמבר 19, 2003 יפה הסימולטור לא רק לטיסות וירטואליות אלה גורם ליצירת חברויות מענינות וזה אחלה. נושא ההקפות עדיין לא ברור לי ואני מחפש מידע רצוי בעיברית.
mickey lip פורסם דצמבר 20, 2003 דיווח פורסם דצמבר 20, 2003 ברצוני להודות לאיציק הגדול על ההדרכה המיקצועית שהעביר לי ולדוד היה פשוט מדהים וחויה מאלפת זה היתה הפעם הראשונה שלנו ברשת אז תודה רבה רבה על הסבלנות ומקוה שיש עוד אנשים כמוך פה אז אני בטוח שאנחנו בידים טובות ומיקצועיות תודה גם לאורן על הסבלנות בפיקוח תנו לנו קצת זמן וכבר לא יהיו הרבה טעויות זאת הבטחה שיהיה לכולכם חג אורים שמח מיקי
Ilan Jonas פורסם דצמבר 20, 2003 דיווח פורסם דצמבר 20, 2003 מברוק רבותי, מקווה לראות אתכם הרבה מעכשיו!
David Misha פורסם דצמבר 20, 2003 מחבר דיווח פורסם דצמבר 20, 2003 איציק או מישהו SOS כל החיבור עד ה HOST עובד פיקס ואני ברשת אבל לא מצליח להתחבר ל VATSIM איפה מכניסים את ה ID והסיסמא או איפה אפשר למצא PDF עם כל התהליך? כולל החיבור ל VATSIM את החיבור ל Squakbox ולמוטי פלייר אני כבר יודע וזה עובד פיקס והכל בסדר רק מה הלאה??
David Misha פורסם דצמבר 20, 2003 מחבר דיווח פורסם דצמבר 20, 2003 זה מה שאני מקבל אחרי שאני מכניס את הסיסמא.
Izik Bakshi פורסם דצמבר 20, 2003 דיווח פורסם דצמבר 20, 2003 דוד שלום קח ממיקי את הפאלפון שליונדבר על הנושא ונפתור את הבעיה
Izik Bakshi פורסם דצמבר 20, 2003 דיווח פורסם דצמבר 20, 2003 ועוד דבר דוד אני שוב מזכיר להשתמש במדריך שהראתי לך אתמול http://www.fsnordic.net/article/tutoria ... fs2004.php בכל מקרה צור איתי קשר
David Misha פורסם דצמבר 20, 2003 מחבר דיווח פורסם דצמבר 20, 2003 איציק..זה בנתיים הסתדר כידוע לך..הכוונה מבחינת חיבור לואטסים הייתי חייב לזוז לאירוע משפחתי וחזרתי רק עכשיו בכל מקרה אני אקח את המספר ממיקי תודה