shapira amir פורסם יוני 8, 2005 דיווח פורסם יוני 8, 2005 לא יודע אם שמעתם אבל SIMWINGS הוציאו לפני יומיים את פריס- שארל דה גול אחרי כמה תמונות קניתי אותו לפי דעתי זהו הסינר הכי יפה שראיתי ממליץ לכולכם קצת מידע והרבה תמונות של הסינר http://www.data4image.com/screens_paris2.htm
Itai Ganor פורסם יוני 8, 2005 דיווח פורסם יוני 8, 2005 עם המאש החדש של פריז, זה אחד הסינרים הכי יפים כיום.
Yahav Barzilay פורסם יוני 8, 2005 דיווח פורסם יוני 8, 2005 WOW הוא נראה מדהים! ומדויק בצורה מטורפת! :shock:
matan פורסם יוני 9, 2005 דיווח פורסם יוני 9, 2005 WOW הוא נראה מדהים!ומדויק בצורה מטורפת! :shock: וגם אוכל פריימים בצורה מטורפת עם כל הAI שלי :shock: :wink:
el_m פורסם יוני 9, 2005 דיווח פורסם יוני 9, 2005 יש את הסינרי הזה לאח שלי במחשב שלו!! :mrgreen: :shock: הוא פשוט מדהים! אצלו יש פריימים שנעים בסינרי הזה 15 ככה וזה מצויין! יש שם יותר משלושים מטוסים ויש פשוט שורה של מטוסי בואינג כולם אותו חברה בשורה אחת! מראה מרהיב! אגב. טסתי עם המסוק שלי בסינרי ועברתי דרך הקירות של הטרמינל ואתם לא תאמינו ראיתי שם טלוויזיה! ממש אתם רואים פרסומות כאלה ! אין לי מילים לתאר