אורח Ofek פורסם יוני 10, 2005 דיווח פורסם יוני 10, 2005 היום ראיתי את הכתבה הזאת שנכתבה על ידי בן בוגין ,VATIL8, שפורסמה אתמול. לדעתי זה ממש מצויין שקהילת סימולטורים ,כגון ווטיל,לא נשארת סגורה,ומנסה למשוך אחרים לתחום,גם מאתרי גיימרים כמו VGAMES. כל הכבוד לבן על הכתבה המייצגת והמכובדת http://www.vgames.co.il/website/vgames_article_page.asp?platform=main&seqArticleId=1377&seqArticleTypeID=14&numberOfPages=1
hagay פורסם יוני 10, 2005 דיווח פורסם יוני 10, 2005 יפה יפה, מעניין עד כמה אנשים רציניים שם או שרק מחפשים ללחוץ על ההדק ולרסס.
Yahav Barzilay פורסם יוני 10, 2005 דיווח פורסם יוני 10, 2005 פשוט מדהים! אף פעם לא הצלחתי להסביר לאנשים מה לעזאזל הדבר הזה.. ואני פשוט הולך להדפיס את הכתבה הזו, ולהראות לאנשים שישאלו: מה לעזאזל אתה עושה? משעמם לך בחיים? יפה מאוד :wink:
Izik Bakshi פורסם יוני 10, 2005 דיווח פורסם יוני 10, 2005 כל הכבוד לבן, כתבה יפה ומעניינת, בהחלט שווה הדפסה ולהראות לכולם מה אנחנו עושים פה.
moti פורסם יוני 10, 2005 דיווח פורסם יוני 10, 2005 כל הכבוד בן, כתבה מעולה שמציגה בצורה עניינית את העיסוק והתחביב האהוב של כולנו. מקווה שחבר'ה חדשים יצטרפו בעקבות זה לחטיבה, כתבות כאלה רק מוסיפות.
BlackRaven פורסם יוני 10, 2005 דיווח פורסם יוני 10, 2005 כתבה מעולה :!: מציגה את הכל בצורה הכי טובה שיכולה להיות - כל הכבוד!
David Aronovich פורסם יוני 10, 2005 דיווח פורסם יוני 10, 2005 לדעתי מצויין שעשו את הכתבה הזאת... ועוד באתר VGAMES.... עכשיו עוד ועוד אנשים יוכלו לדעת מהי קהילת VATIL הנפלאה (שגם אני אגב לא יודע איך חייתי בלעדייה עד היום :? ) וכמו שיהב אמר, אכן נוכל להסביר עכשיו להסביר לאנשים במה אנחנו מתעסקים כל היום כל הכבוד על הכתבה....
Avi Cohen פורסם יוני 10, 2005 דיווח פורסם יוני 10, 2005 כתבה מצוינת. אבל את האמת, ממש לא מענין אותי מה יחשבו האנשים שהם לא חברי החטיבה לי טוב איפה שאני נמצא.עם אנשים כאלה מופלאים שיש לנו בחטיבה,תאמינו לי שאני לא צריך להסביר את עצמי ומה אני עושה.ואולי זה הזמן לנסות ולהגיע עם אלעל לאיזושהיא דרך שבא יוכלו חברי החטיבה לבקר בקוקפיט בזמן שהם טסים.אני חושב שיש לנו זכות גדולה לבקש את זה. הלוואי.
David Aronovich פורסם יוני 10, 2005 דיווח פורסם יוני 10, 2005 ואולי זה הזמן לנסות ולהגיע עם אלעל לאיזושהיא דרך שבא יוכלוחברי החטיבה לבקר בקוקפיט בזמן שהם טסים.אני חושב שיש לנו זכות גדולה לבקש את זה. הלוואי. יש משהו במה שאתה אומר... אבל אני לא חושב שזה יגיע לידי ביצוע... עם כל המצב הביטחוני של היום... :roll:
oz פורסם יוני 10, 2005 דיווח פורסם יוני 10, 2005 פשוט מדהים!אף פעם לא הצלחתי להסביר לאנשים מה לעזאזל הדבר הזה.. ואני פשוט הולך להדפיס את הכתבה הזו, ולהראות לאנשים שישאלו: מה לעזאזל אתה עושה? משעמם לך בחיים? יפה מאוד :wink: אם אתה רוצה להראות להם שזה לא משעמם אתה צריך להדדגים להם אם הם יקראו את הכתבה הם עדין יגידו שזה משעמם
Avi Cohen פורסם יוני 10, 2005 דיווח פורסם יוני 10, 2005 תאמין לי במצב הבטחוני שלי היום הם שולחים את פרחי הטייס שלהם להתאמן ולתרגל בבתים של חברי החטיבה שלנו. אז תאמין לי שהם יכולים להתיר לנו גם להכנס לקוקפיט ןגם להסביר לנו . עין תחת עין.
Danm פורסם יוני 10, 2005 דיווח פורסם יוני 10, 2005 אחלה כתבה כתבה מצוינת. אבל את האמת, ממש לא מענין אותי מה יחשבו האנשים שהם לא חברי החטיבהלי טוב איפה שאני נמצא.עם אנשים כאלה מופלאים שיש לנו בחטיבה,תאמינו לי שאני לא צריך להסביר את עצמי ומה אני עושה.ואולי זה הזמן לנסות ולהגיע עם אלעל לאיזושהיא דרך שבא יוכלו חברי החטיבה לבקר בקוקפיט בזמן שהם טסים.אני חושב שיש לנו זכות גדולה לבקש את זה. הלוואי. אני בטוח הכל השיתוף פעולה הזה הוא רצון טוב ולא חיפוש של טובה לא מגיע לנו כלום ובטח ובטח שהם לא חייבים לנו כלום מילא לאלה שאירחו אותם בכל מקרה כרגע צריך להרגיע את הרוחות ולתת לעניין להתגלגל לפני שמבקשים דברים כאלה וגם אז לא באופן רשמי מצד אלעל זה יכול להגיע לפנים משורת הדין אני בטוח שמי ששמע על הפרוייקט הזה בצירוף בקשה נחמדה ומנומסת יסכים לארח אתכם בקוקפיט שבוע טוב
Itay Zecharia פורסם יוני 10, 2005 דיווח פורסם יוני 10, 2005 פשוט כתבה מעולה חברים, כל הכבוד בן! מיצית בצורה היקפית ולעניין את הרקע, וכל מי שירצה לדעת על קצה המזלג אודותנו, יוכל פשוט לראות את הדף הנ"ל.
Shadi Abo Ahmad פורסם יוני 10, 2005 דיווח פורסם יוני 10, 2005 כתבה טובה מאד ... כל הכבוד! שמחתי לראות את התמונה שלי ושל חגי שם
Ben Bogin פורסם יוני 11, 2005 דיווח פורסם יוני 11, 2005 תודה לכולם על התגובות. רק שימו לב, לצערי לאור המדיניות של Vgames הכתבה תהיה סגורה למנויים בלבד החל מיום שני - כך שמי שרוצה להשאיר לעצמו עותק, מוטב שישמור העמוד כעת.
NoX פורסם יוני 11, 2005 דיווח פורסם יוני 11, 2005 מה זאת אומרת? יש כתבות שמוגבלות רק למשתמשים מנויים?