makover פורסם יוני 10, 2005 דיווח פורסם יוני 10, 2005 רוצו הורידו את ה ASV http://www.hifisim.com/downloads.htm
Erez Savir פורסם יוני 10, 2005 דיווח פורסם יוני 10, 2005 לדעתי זה יותר הטקסטורות של העננים מאשר התוכנה עצמה. אבל תודה בכול מקרה
matan פורסם יוני 10, 2005 דיווח פורסם יוני 10, 2005 תודה רבה אילון! אבל ראיתי דווקא שבPRODUCES שזה בעצם עולה כסף,אז זה בעצם דמו?או פשוט זה עידכון לבעלי אקטיב סקיי?
Itay Zecharia פורסם יוני 10, 2005 דיווח פורסם יוני 10, 2005 תודה רבה אילון! אבל ראיתי דווקא שבPRODUCES שזה בעצם עולה כסף,אז זה בעצם דמו?או פשוט זה עידכון לבעלי אקטיב סקיי? אני חושב שאתה צודק. בכל מקרה, 235 מגה?! :shock:
matan פורסם יוני 10, 2005 דיווח פורסם יוני 10, 2005 תודה רבה אילון! אבל ראיתי דווקא שבPRODUCES שזה בעצם עולה כסף,אז זה בעצם דמו?או פשוט זה עידכון לבעלי אקטיב סקיי? אני חושב שאתה צודק. בכל מקרה, 235 מגה?! :shock: הבעיה שלאחר שמורידים את שלושת הקבצים זה מראה לי asv is not install ויוצא לי מההתקנה,מה שאומר,צריך לקנות את אקטיב סקיי 5,ואז להוריד את זה כ"אקסטרה"טקסטורות של עננים,תקנו אותי אם אני טועה..
Itay Zecharia פורסם יוני 10, 2005 דיווח פורסם יוני 10, 2005 תודה רבה אילון! אבל ראיתי דווקא שבPRODUCES שזה בעצם עולה כסף,אז זה בעצם דמו?או פשוט זה עידכון לבעלי אקטיב סקיי? אני חושב שאתה צודק. בכל מקרה, 235 מגה?! :shock: הבעיה שלאחר שמורידים את שלושת הקבצים זה מראה לי asv is not install ויוצא לי מההתקנה,מה שאומר,צריך לקנות את אקטיב סקיי 5,ואז להוריד את זה כ"אקסטרה"טקסטורות של עננים,תקנו אותי אם אני טועה.. מוזר מאוד. יש לי את התוכנה המלאה ואני מקבל את אותה השגיאה.
אורח פורסם יוני 10, 2005 דיווח פורסם יוני 10, 2005 איזו תוכנה מלאה יש לך איתי? Activesky 5? לא 2004.5, זו תוכנה חדשה לגמרי והיא עולה כסף. מה שיש שם להורדה בחינם זה אכן טקסטורות.
milan פורסם יוני 11, 2005 דיווח פורסם יוני 11, 2005 חברה שימו לב למה שרשום בהתחלה : ASV must be installed prior to installing the texture set - To install, download and unzip all 3 files into a temporary folder - then run the setup.exe program 3 הקבצים הם רק הטקסטורה. חייבים להתקין את AS5 שהוא קובץ נפרד ולא AS4.5 ורק לאחר מכן את 3 הקבצים להתקין