razgoeta פורסם יוני 10, 2005 דיווח פורסם יוני 10, 2005 שלום רב חברים יקרים. אז ככה אחרי ששוב פעם אני כותב כאן בהפסקות ארוכות הנה אני כותב שוב. ( עוד פעם הקורסים האלה...אבל עוד שלושה שבועות מקבלים ארון ואז יהיה אני מקווה יותר טוב!) טוב אחרי שרציתי להגיד שאני מקבל ארון עוד שלושה שבועות אני יעבור לנושא העיקרי :oops: אני בחג השבועות בבית, חשבתי "לעשות איזה טיסה קצרה", אני מתכוון האם יש אפשרות לטוס עם איזה טייס לאיזה שעה, מה סדר גודל של עלויות, נתיבים ואיזורי טיסה אפשריים, מה אני בתור ה"אורח" יכול לעשות?. תודה לעוזרים, אני יודע שהניסוח קצת "פעור" ואם יש בעייה בהבנה של הדברים אשמח להסביר. שבת שלום וחג שמח. רז גואטה.
razgoeta פורסם יוני 10, 2005 מחבר דיווח פורסם יוני 10, 2005 ממש לא טעיתי בפורום, שאלתי שאלה שאני חושב שיש כאן את האנשים המתאימים ביותר לענות על תשובה לשאלה הזו עבורי. השאלה בהחלט מתאימה לפורום.
David Aronovich פורסם יוני 10, 2005 דיווח פורסם יוני 10, 2005 לגביי האפשרויות אני לא ממש יודע... אבל לגביי המחיר אני יודע שלשכור מטוס לשעה, סדר המחירים נע בסביבות ה800 שקלים....
Ariel פורסם יוני 10, 2005 דיווח פורסם יוני 10, 2005 למה "לחנך" ? הבנאדם סה"כ רוצה לדעת מידע כללי על טיסה. תפנה לתומר, רן, שמוליק, יוסי כהן וכו', הם טייסים ואני מניח שהם מכירים את העלויות. אריאל
Ben Zwebner פורסם יוני 11, 2005 דיווח פורסם יוני 11, 2005 well, accarding to the law, you wont be allowed to fly... but some pilots attitudes towards that law are different... planes... well if i remmebr correctly, to rent a 152 at moonair for an hour is somthing around 660 shekel, and at Avia, I am paying 760 an hour for a 172.
yoni revivo פורסם יוני 11, 2005 דיווח פורסם יוני 11, 2005 זה די תלוי איפה ואיך.. ב-AIM בהרצליה למשל, שע"ט (שעת טיסה) אחת על 172 עולה קצת פחות ומסתכמת בערך ב600 (ואם אני לא טועה כך גם בחברת סקאי בש"ד). פשוט צריך למצוא טייס שיהיה מוכן להטיס. יש למשל את יוסי לוי מהפורום שתמיד שמח להטיס בימי שישי ובארועים אנשים מכאן שמתארגנים בדר"כ בשלשות ואז זה עולה 200 לשע"ט. אני מניח שיש עוד (תנסה לשאול גם בפורום תעופה קלה בתפוז). לגבי האפשרויות שלך כנוסע בטיסת הכרות, בדיוק מה שאמר מעליי. על פי החוקה אסור לטייס לתת לאורח להטיס בטיסת הכרות, אבל רבים נותנים להטיס (ולדעתי בצדק). בנוגע ליעדים, אתה בדר"כ בוחר, על פי שיקולי זמן. רבים בוחרים בנתיב הקלאסי הרצליה - חיפה בנמוך שבדרך כלל מסתכם בשעה או פחות (זה דורש בקשה מראש משום שצריך להגיש ת"ט למודיעין טיס), אזורי אימונים (שם אתה יכול באמת להרגיש את המטוס ולעשות כרצונך בתחום גבהים ואזורים מסוימים) או סתם טיסה במרחבי ה-TMA... בהצלחה.
Nimrod פורסם יוני 11, 2005 דיווח פורסם יוני 11, 2005 רז, יותר טוב לך בצפון לא? במגידו יש את חברת "מגידו תעופה" המכירים הסטנדרטים, כמו בהרצליה. אם אתה רוצה עוד פרטים, פנה אלי בפרטי.
Yoav פורסם יוני 11, 2005 דיווח פורסם יוני 11, 2005 סגן משנה גואה, אני פציע לך להתקשר לאחד מבתי הספר באזור מגוריך ופשוט לשאול, בגדול...
Ilan Jonas פורסם יוני 11, 2005 דיווח פורסם יוני 11, 2005 רז, כמו שאמרו - תעשה חיפוש על ההודעות של יוסי לוי בפורום הזה, הוא נתן את מספר הטלפון שלו. תרים לו צלצול (רק במוצ"ש אבל), ולפי חוות הדעת של החברים כאן - לא תתחרט!
Ariel פורסם יוני 11, 2005 דיווח פורסם יוני 11, 2005 הופס... מסתבר שהנפקתי לרן פינקלס רשיון... :oops: אבל למה לא ? תגיד למנהל התעופה שאני הרשתי לך לטוס... אריאל
אורח פורסם יוני 11, 2005 דיווח פורסם יוני 11, 2005 יש לי רשיון להרוג, יש לי רשיון מרוצים, טיסה עדיין לא אבל אין בעיה, עליך אני עולה עכשיו על ה EAJ לסיבוב :wink:
Ariel פורסם יוני 11, 2005 דיווח פורסם יוני 11, 2005 אין בעייה רן, רק לפחות תחזיר טנק מלא ואל תשכח לנעול אחר כך את האורוות. אריאל
Boeing744 פורסם יוני 11, 2005 דיווח פורסם יוני 11, 2005 ראיתי שאתה מקבל עוד שלושה שבועות ארון. באיזה חיל אתה? אני את הארונות שלי קיבלתי לפני 4 וחצי חודשים
Kobi David פורסם יוני 11, 2005 דיווח פורסם יוני 11, 2005 טיסה לשבועות רצית? בוא תראה מה הולך עכשיו ברשת :wink:
razgoeta פורסם יוני 11, 2005 מחבר דיווח פורסם יוני 11, 2005 קודם כל ראיתי מה הולך ברשת... אני בהזדמנות זאת רוצה לפרסם התנצלות עמוקה... לאלמוג שהיה בפיקוח הרצליה ממש עכשיו, לא הייתי מוכן לטיסה ועליתי לאויר, גרמתי למעט בלאגן ולאחר מכן מה שקרה זה שהתנתק לי. אני ממש מתנצל. למי ששאל באיזה חיל אני? השלמת מודיעין.
Almog Atar פורסם יוני 11, 2005 דיווח פורסם יוני 11, 2005 קודם כל ראיתי מה הולך ברשת...אני בהזדמנות זאת רוצה לפרסם התנצלות עמוקה... לאלמוג שהיה בפיקוח הרצליה ממש עכשיו, לא הייתי מוכן לטיסה ועליתי לאויר, גרמתי למעט בלאגן ולאחר מכן מה שקרה זה שהתנתק לי. אני ממש מתנצל. למי ששאל באיזה חיל אני? השלמת מודיעין. שטויות, לא גרמת לשום בעיות, תוריד את המפות ותבוא לטוס