עבור לתוכן
razgoeta

טיסה לשבועות

Recommended Posts

פורסם

שלום רב חברים יקרים.

אז ככה אחרי ששוב פעם אני כותב כאן בהפסקות ארוכות הנה אני כותב שוב. ( עוד פעם הקורסים האלה...אבל עוד שלושה שבועות מקבלים ארון ואז יהיה אני מקווה יותר טוב!)

טוב אחרי שרציתי להגיד שאני מקבל ארון עוד שלושה שבועות אני יעבור לנושא העיקרי :oops: :lol:

אני בחג השבועות בבית, חשבתי "לעשות איזה טיסה קצרה", אני מתכוון האם יש אפשרות לטוס עם איזה טייס לאיזה שעה, מה סדר גודל של עלויות, נתיבים ואיזורי טיסה אפשריים, מה אני בתור ה"אורח" יכול לעשות?.

תודה לעוזרים, אני יודע שהניסוח קצת "פעור" ואם יש בעייה בהבנה של הדברים אשמח להסביר.

שבת שלום וחג שמח.

רז גואטה.

פורסם

ממש לא טעיתי בפורום, שאלתי שאלה שאני חושב שיש כאן את האנשים המתאימים ביותר לענות על תשובה לשאלה הזו עבורי. השאלה בהחלט מתאימה לפורום.

פורסם

למה "לחנך" ? הבנאדם סה"כ רוצה לדעת מידע כללי על טיסה.

תפנה לתומר, רן, שמוליק, יוסי כהן וכו', הם טייסים ואני מניח שהם מכירים את העלויות.

אריאל

פורסם

well, accarding to the law, you wont be allowed to fly... but some pilots attitudes towards that law are different... planes... well if i remmebr correctly, to rent a 152 at moonair for an hour is somthing around 660 shekel, and at Avia, I am paying 760 an hour for a 172.

פורסם

זה די תלוי איפה ואיך..

ב-AIM בהרצליה למשל, שע"ט (שעת טיסה) אחת על 172 עולה קצת פחות ומסתכמת בערך ב600 (ואם אני לא טועה כך גם בחברת סקאי בש"ד). פשוט צריך למצוא טייס שיהיה מוכן להטיס. יש למשל את יוסי לוי מהפורום שתמיד שמח להטיס בימי שישי ובארועים אנשים מכאן שמתארגנים בדר"כ בשלשות ואז זה עולה 200 לשע"ט. אני מניח שיש עוד (תנסה לשאול גם בפורום תעופה קלה בתפוז).

לגבי האפשרויות שלך כנוסע בטיסת הכרות, בדיוק מה שאמר מעליי. על פי החוקה אסור לטייס לתת לאורח להטיס בטיסת הכרות, אבל רבים נותנים להטיס (ולדעתי בצדק).

בנוגע ליעדים, אתה בדר"כ בוחר, על פי שיקולי זמן. רבים בוחרים בנתיב הקלאסי הרצליה - חיפה בנמוך שבדרך כלל מסתכם בשעה או פחות (זה דורש בקשה מראש משום שצריך להגיש ת"ט למודיעין טיס), אזורי אימונים (שם אתה יכול באמת להרגיש את המטוס ולעשות כרצונך בתחום גבהים ואזורים מסוימים) או סתם טיסה במרחבי ה-TMA...

בהצלחה.

פורסם

רז, כמו שאמרו - תעשה חיפוש על ההודעות של יוסי לוי בפורום הזה, הוא נתן את מספר הטלפון שלו. תרים לו צלצול (רק במוצ"ש אבל), ולפי חוות הדעת של החברים כאן - לא תתחרט!

פורסם

הופס...

מסתבר שהנפקתי לרן פינקלס רשיון... :oops: אבל למה לא ?

תגיד למנהל התעופה שאני הרשתי לך לטוס...

אריאל

פורסם

יש לי רשיון להרוג, יש לי רשיון מרוצים, טיסה עדיין לא :lol:

אבל אין בעיה, עליך אני עולה עכשיו על ה EAJ לסיבוב :wink:

פורסם

קודם כל ראיתי מה הולך ברשת...

אני בהזדמנות זאת רוצה לפרסם התנצלות עמוקה... לאלמוג שהיה בפיקוח הרצליה ממש עכשיו, לא הייתי מוכן לטיסה ועליתי לאויר, גרמתי למעט בלאגן ולאחר מכן מה שקרה זה שהתנתק לי. אני ממש מתנצל.

למי ששאל באיזה חיל אני? השלמת מודיעין.

פורסם
קודם כל ראיתי מה הולך ברשת...

אני בהזדמנות זאת רוצה לפרסם התנצלות עמוקה... לאלמוג שהיה בפיקוח הרצליה ממש עכשיו, לא הייתי מוכן לטיסה ועליתי לאויר, גרמתי למעט בלאגן ולאחר מכן מה שקרה זה שהתנתק לי. אני ממש מתנצל.

למי ששאל באיזה חיל אני? השלמת מודיעין.

שטויות, לא גרמת לשום בעיות, תוריד את המפות ותבוא לטוס 8)

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...