Nadav פורסם יוני 15, 2005 דיווח פורסם יוני 15, 2005 שלום לכולם! אני נדב למי שעוד לא יצא להכיר... רציתי לפתוח את השרשור הזה מסיבה אחד בודדה: להגיד תודה לכול הטייסים, הפקחים,חברי הקהילה,המנהלים,הצוות,אנשי ISRASIM צוותי הצביעה,בניית הסינרי,המדריכים וכל מי שלא הזכרתי (כי שכחתי)!!! תודה לפקחים על הפיקוח הכי מקצועי בעולם הוירטואלי (שאפילו נהפך לאמיתי בשת"פ עם אל-על) תודה לטייסים שמכניסים צבע לעולם הטיסה תודה לצוותי הצביעה ופיתוח הנוף שעושים את העולם הוירטואלי ליותר אמיתי מאמיתי תודה לצוותי ההדרכה של כל בתי הספר ושל הקהילה על ההדרכה הכי מקצועית תודה לצוות ISRASIM שמוסיפים אתגרים חדשים כל יום תודה לכולכם!!! אל תפסיקו את מלאכת הקודש!!! לפעמים צריך לתת פירגון לכל מי שעושה את העבודה השחורה וגם למי שנהנה מהפירות. היות ואני חוגג שנה של טיסות בעולם הוירטואלי רציתי לשלוח את הברכה הנ"ל כדי להודות לכולם על שנה של טיסות מופלאות בעולם מופלא. תודה רבה! נדי
e_dor פורסם יוני 15, 2005 דיווח פורסם יוני 15, 2005 אכן רעיון נחמד שיכול רק לעודד אנשים לתרום עוד ועוד. מצטרף לברכות היפות !
Itay Zecharia פורסם יוני 15, 2005 דיווח פורסם יוני 15, 2005 יפה מאוד נדב. כל הכבוד על היוזמה המבורכת לפרגן.
moti פורסם יוני 15, 2005 דיווח פורסם יוני 15, 2005 פרגון תמיד מוסיף, כל הכבוד נדב! מצטרף לברכות, כל אחת מהן כוללת כ"כ הרבה אנשים שתורמים לפורום ולחטיבה כל יום, כל הכבוד לכל העוסקים במלאכה.
Jonathan Perelmuter פורסם יוני 15, 2005 דיווח פורסם יוני 15, 2005 נדב תרשה לי להוריד בפניך את הכובע אנשים כאלה יוזמות צריך לעודד ולברך!!