oz פורסם דצמבר 21, 2003 דיווח פורסם דצמבר 21, 2003 אתמול יום שבת יצא לי להיות בטיסת הכיול שהתבצע בנתב"ג אחרי שהגענו עם המטוס משדה דב ונחתנו בנתב"ג והינו בחניה התחילו בטקסי מספר מטוסים אלעל 738 סאן דור 752{טוב להם מותר לטוס בשבת לפי מה שהבנתי} ו777 של אלעל שאגב אחריו המראנו במשך הזמן שהינו באוויר המריאו מספר טיסות נוספות של אלעל וכל זה במהלך יום שבת בבוקר לפי מה שידוע לי לאלעל אסור לבצע טיסות מסחריות בימי שבת אז מזה בידיוק היו הטיסות האלה?
Atar_Omri פורסם דצמבר 21, 2003 דיווח פורסם דצמבר 21, 2003 סאן ד'ור מבצעת את הטיסות האלו. המטוסים הם מטוסים של אל על, גם צוות המטוס הוא צוות של אל על. כל הטיסות שראית במהלך השבת של מטוסי אל על, הן תחת חסות סאן ד'ור.
oz פורסם דצמבר 21, 2003 מחבר דיווח פורסם דצמבר 21, 2003 סאן ד'ור מבצעת את הטיסות האלו.המטוסים הם מטוסים של אל על, גם צוות המטוס הוא צוות של אל על. כל הטיסות שראית במהלך השבת של מטוסי אל על, הן תחת חסות סאן ד'ור. אבל כזאת כמות? הם גם אמרו את המספר זיהוי שלהם שזה לפי מה שידוע לא נהוג לעשות כזה דבר בטיסה מסחרית ואז כאילו הטיסה המסחרית הופכת לפרטית ואז כאילו החרידים לא מתיחסים לזה אבל לסאן דור מותר לטוס בשבת אז למה הם עדין משתמשים במספר זיהוי של המטוס במקום בשם הטיסה?
Barak פורסם דצמבר 21, 2003 דיווח פורסם דצמבר 21, 2003 עוז זה הכל בולשיט.. מה שקורה זה שאלעל לא טסה בשבת אבל "מתחזקת" את היעדים הפופולריים בימי שבת כמו מינכן ומילאנו בטיסות רגילות למעשה שחוץ מהקולסיין של הטיסה הכל אלעל ! אני לא יפרט כאן את הסיבות למה אלעל לא טסה בשבת ומדוע כל המסכה הזאת כי זה לא המקום. אני בקיץ האחרון טסתי בשבת בבוקר לאמסטרדם עם 777 ECA של אלעל וחוץ מהקולסיין אפילו ההקלטות אמרו "תודה שטסתם אלעל" אני לא מדבר על השאר... למעשה זאת טיסת אלעל במסכה ממש ככה !!! לפעמים הטייסים אומרים בקשר ELAL במקוןם ERO... קיצר זה אלעל וזהו !!!
Atar_Omri פורסם דצמבר 21, 2003 דיווח פורסם דצמבר 21, 2003 רגע, אם שמעת איזה מטוס קורא כרישום שלו (EKA נניח) אז זאת טיסת בדיקה. יש לפעמים טיסות כאלה בשבת. טיסות אחרות של מטוסי אל על בשבת הם של סאן דור, הרבה פעמים בקשר הטייסים קוראים אל על כי הם פשוט רגילים כבר.
Almog Atar פורסם דצמבר 21, 2003 דיווח פורסם דצמבר 21, 2003 כמו שאמרתם כאן סאן ד'ור זה אל על שטסה בשבת
OmriSoudry פורסם דצמבר 21, 2003 דיווח פורסם דצמבר 21, 2003 בדרך כלל הם טסים במקרים מיוחדים בלבד בימי שבת.... למשל, ב4 ליולי, יום העצמאות של ארה"ב, 2002(אני חושב ש2002), הייתי בKLAX בזמן שהיה שם את המחבל שירה באנשים.... אני בטוח שאם הנכדה של שמעון פרס לא היתה איתנו בטרמינל, לא היו מטיסים אותנו חזרה באותו יום שבת...
oz פורסם דצמבר 21, 2003 מחבר דיווח פורסם דצמבר 21, 2003 רגע, אם שמעת איזה מטוס קורא כרישום שלו (EKA נניח) אז זאת טיסת בדיקה.יש לפעמים טיסות כאלה בשבת. טיסות אחרות של מטוסי אל על בשבת הם של סאן דור, הרבה פעמים בקשר הטייסים קוראים אל על כי הם פשוט רגילים כבר. כשיש מטוס באוויר שמבצע כיול לא מעלים מטוסים אחרים לעשות בדיקות והקפות
Atar_Omri פורסם דצמבר 21, 2003 דיווח פורסם דצמבר 21, 2003 זה לא בהכרח הקפות בשדה, הם בדרך מתרחקים לתוך הים וחוזרים, בעיקר בדיקות של המטוס עצמו. אני לא רואה כל אפשרות אחרת של טיסה במטוס אל על, שקרא בקשר באות רישום שלו.
oz פורסם דצמבר 21, 2003 מחבר דיווח פורסם דצמבר 21, 2003 זה לא בהכרח הקפות בשדה, הם בדרך מתרחקים לתוך הים וחוזרים, בעיקר בדיקות של המטוס עצמו.אני לא רואה כל אפשרות אחרת של טיסה במטוס אל על, שקרא בקשר באות רישום שלו. אבל עד כמה התרחקות לים? אנחנו הינו באוויר 3 שעות ולא היתה שום נחיתה רק המראה