royisher פורסם יוני 25, 2005 דיווח פורסם יוני 25, 2005 לפי פירסומים המצב יהיה כך: המטוס הראשון כפי שאנחנו יודעים יהיה ה ECA ... הטיסה הראשונה תהיה ב29 לחודש, ובחודש הראשון (יולי) השירות יהיה בניסיון בלבד. השירות יחל מחודש אוגוסט. הסדר של ההתקנה יהיה כך: ECB - ספטמבר 2005 ELC - אוקטובר 2005 ECC - נובמבר 2005 ELA - דצמבר 2005 ELB - פבואר 2006 ELD - אפריל 2006 ECD - אוקטובר 2006 המחירים יהיו: $9.95 לשעה, $14.95 ל3 שעות, $19.95 ל6 שעות ו$29.95 מעל ל6 שעות. הטיסה הראשונה היא LY027 ב29 לחודש... רועי
gilad13 פורסם יוני 25, 2005 דיווח פורסם יוני 25, 2005 צריך שיהיה כרטיס רשת אלחוטי במחשב הנייד או שיהיו גם חיבורים של רשת רגילה? ומה עם כאלה שאין להם מחשב נייד? יכול להיות שיהיה אפשר לגלוש דרך מסכי הטלויזיה שיש לכל נוסע?
אורח Ofek פורסם יוני 25, 2005 דיווח פורסם יוני 25, 2005 בטח יהיו "נקודות חמות" לרשת ה-WiFi , ורק מכשירים (מחשבים ניידים,מחשבי כף יד,פלאפונים מסויימים) , תומכי WiFi יעבדו בזה.
singera פורסם יוני 25, 2005 דיווח פורסם יוני 25, 2005 חבל שלא עושים את זה גם בחברי ה(EA(X כי הם עושים את הטיסה לLA
moti פורסם יוני 25, 2005 דיווח פורסם יוני 25, 2005 בדיוק, לדעתי ה 767 צריכים להיות מצוידים בזה בדיוק כמו ה 747 וה 777. הם טסים לאמריקה, אפריקה והמזרח הרחוק והרבה אנשי עסקים טסים עליהם.
e_dor פורסם יוני 25, 2005 דיווח פורסם יוני 25, 2005 ולטעמי גם בטיסות "קצרות" של 5 שעות או 4 שעות לאירופה, צריך להיות אינטרנט. עם ההמתנה על הקרקע והכל - זה שווה הרבה זמן = הרבה כסף.
singera פורסם יוני 25, 2005 דיווח פורסם יוני 25, 2005 מה לגבי אספקת מתח ללפטופ מה עכשיו השקיעו כמה מיליונים ב737 וב757 אז לא יכלו על הדרך לשים שקעים של 110V?
singera פורסם יוני 25, 2005 דיווח פורסם יוני 25, 2005 ושיבירו אותם שיפוץ גם למסכים אישיים ל764 יש כבר את זה
Ilan Cohen פורסם יוני 25, 2005 דיווח פורסם יוני 25, 2005 יהיה אפשרי לטוס און ליין. לראות מי מגיע ראשון.
ramimz פורסם יוני 30, 2005 דיווח פורסם יוני 30, 2005 מה לגבי אספקת מתח ללפטופ מה עכשיו השקיעו כמה מיליונים ב737 וב757 אז לא יכלו על הדרך לשים שקעים של 110V? מצטרף לשאלה. האם יש למישהו מהמקורבים לאל-על תשובה ? כי הרי כולנו יודעים שסוללה של מחשב נייד לא מחזיקה 11 שע' אז מה הרעיון "בלקנות" חבילת אינטרנט מעל 6 שע', אם ידוע מראש שאף סוללה לא מחזיקה מעמד כל כך הרבה זמן ללא טעינה. יש איזה רעיון למישהו ?
Eliran-VFS1 פורסם יוני 30, 2005 דיווח פורסם יוני 30, 2005 מה לגבי אספקת מתח ללפטופ מה עכשיו השקיעו כמה מיליונים ב737 וב757 אז לא יכלו על הדרך לשים שקעים של 110V? מצטרף לשאלה. האם יש למישהו מהמקורבים לאל-על תשובה ? כי הרי כולנו יודעים שסוללה של מחשב נייד לא מחזיקה 11 שע' אז מה הרעיון "בלקנות" חבילת אינטרנט מעל 6 שע', אם ידוע מראש שאף סוללה לא מחזיקה מעמד כל כך הרבה זמן ללא טעינה. יש איזה רעיון למישהו ? תאמין לי למשוגעים ביננו יהיה כמה סוללות בכיס... ו"AUTOSAVE" שישמור במקרה שהסוללה תיגמר בלי שנרגיש...
ramimz פורסם יולי 1, 2005 דיווח פורסם יולי 1, 2005 אתה בסדר אלירן אלה לא סוללות AA ? אתה יודע כמה עולה סוללה נוספת למחשב נישא ? אם אני לא טועה, 100$ וצפונה. מי הליצן שיקנה כמה סוללות רק בכדי להעביר את הטיסה לארה"ב ? אני בטוח לא :wink:
Danm פורסם יולי 1, 2005 דיווח פורסם יולי 1, 2005 מה לגבי אספקת מתח ללפטופ מה עכשיו השקיעו כמה מיליונים ב737 וב757 אז לא יכלו על הדרך לשים שקעים של 110V? ניחוש פרוע לגמריי וכנראה גם לא נכון אבל שיהיה כל השקעים האלה מבזבזים חשמל שהמצבר והמנועים לא יוכלו לעמוד בהם שוב פעם ניחוש פרוע ללא כל ביסוס
Eliran-VFS1 פורסם יולי 1, 2005 דיווח פורסם יולי 1, 2005 אתה בסדר אלירן אלה לא סוללות AA ? אתה יודע כמה עולה סוללה נוספת למחשב נישא ? אם אני לא טועה, 100$ וצפונה. מי הליצן שיקנה כמה סוללות רק בכדי להעביר את הטיסה לארה"ב ? אני בטוח לא :wink: יש הרבה ליצנים שעושים הרבה שטויות עם הכסף בשביל לטוס בכייף..
singera פורסם יולי 2, 2005 דיווח פורסם יולי 2, 2005 יש לדוג' בA340 של SWISS שקעי 110V בעסקים ב744 ו777 של BA יש בחלקת תיירים פרמיום (תיירים משופרת) גם שקעי 110V אבל!!!! בכל 744 בשורה האחרונה יש שקע שירות על דופן המטוס למטה עם מכסה עליו הוא מספק 110V ככל הנראה 400HZ אין בעיה לחבר אליו לפטופ או כל מוצר חשמלי מבוסס ספק ממותג, אסור לחבר לשם כל מוצר המבוסס שנאי, מנוע או גוף חימום. יש את זה בכל מטוס ככל בנראה ליד הדלתות מה זה ספק ממותג: זהו ספק המספק הספק גבוה של חשמל בקופסא קטנה וקלה. דוג' לספקים ממותגים: ספקי לפ-טופ, רוב ספקי המצלמות הדיגיטליות, מטענים של טל' סלולרים, חלק ממטעני הGP בעיקר אלו שיודעים לעבוד 100-240V, חלק מנגני הDVD המתקפלים, חלק מהפאלמים או כל ספק אחר שהוא קל משקל ורשום עליו switching power supply מהו ספק מבוסס שנאי: כל שנאי הטלפונים האלחוטיים למיניהם, שנאים לדיסקמנים או לMD, מטעני סוללות זולים, שנאים אוניברסלים למס' מתחים או מעלי מתח ל220V.
אבישי פורסם יולי 4, 2005 דיווח פורסם יולי 4, 2005 אופק רשם שפלאפונים מסויימים יוכלו להשתמש באינטרנט אך לפי מה שאני יודע אסור להשתמש בשום פלאפון באמצע הטיסה בגלל האנטנה שלו שהוא מפריע לטייס ולפקח,מה שמאוד לא הגיוני שייתנו לפלאפון להיות דלוק באמצע הטיסה. מישהו יכול להסביר את התופעה?
Yoav פורסם יולי 4, 2005 דיווח פורסם יולי 4, 2005 אופק רשם שפלאפונים מסויימים יוכלו להשתמש באינטרנט אך לפי מה שאני יודע אסור להשתמש בשום פלאפון באמצע הטיסה בגלל האנטנה שלו שהוא מפריע לטייס ולפקח,מה שמאוד לא הגיוני שייתנו לפלאפון להיות דלוק באמצע הטיסה.מישהו יכול להסביר את התופעה? קודם כל, יש טלפונים שאפשר להפעיל אותם במצב טיסה, כלומר הם לא שולחים ולא מקבלים אותות אלה פשוט פועלים (כאילו ניתקת את האנטנה). שנית, הסיבה העיקרית למה אסור סלולרים זה לא שזה מפריע לטייס/פקח.... (תחשוב על טלפון שמנסה לקלוט רשתות במהירות של 900 קמ"ש - זה די ישגע את החברות הסלולריות ואת הטלפון.... ואת זה קראתי ממקור מאימן, אני פשוט לא זוכר איך קוראים לו...)
אבישי פורסם יולי 4, 2005 דיווח פורסם יולי 4, 2005 אופק רשם שפלאפונים מסויימים יוכלו להשתמש באינטרנט אך לפי מה שאני יודע אסור להשתמש בשום פלאפון באמצע הטיסה בגלל האנטנה שלו שהוא מפריע לטייס ולפקח,מה שמאוד לא הגיוני שייתנו לפלאפון להיות דלוק באמצע הטיסה.מישהו יכול להסביר את התופעה? קודם כל, יש טלפונים שאפשר להפעיל אותם במצב טיסה, כלומר הם לא שולחים ולא מקבלים אותות אלה פשוט פועלים (כאילו ניתקת את האנטנה). שנית, הסיבה העיקרית למה אסור סלולרים זה לא שזה מפריע לטייס/פקח.... (תחשוב על טלפון שמנסה לקלוט רשתות במהירות של 900 קמ"ש - זה די ישגע את החברות הסלולריות ואת הטלפון.... ואת זה קראתי ממקור מאימן, אני פשוט לא זוכר איך קוראים לו...) אוקי תודה אבל אני זוכר שבטיסה כשחזרתי לפני שבוע מארה"ב ישבה לידי אחת שהדליקה את הפלאפון והדייל אמר לה שזה מפריע לטייס לדבר עם הפקח..
singera פורסם יולי 4, 2005 דיווח פורסם יולי 4, 2005 ובוא נגיד שזה ישגע קצט את המתג של סלקום או אורנג' למה אתה חושב שזה צריך להיות אכפת לאלעל או כל חברה אחרת. דווקא הרבה אנשים יחשבו שאתה אלוהים אם תצליח לגרום לרשת סלולרית לקרוס דקות ארוכות.....
Yoav פורסם יולי 4, 2005 דיווח פורסם יולי 4, 2005 אופק רשם שפלאפונים מסויימים יוכלו להשתמש באינטרנט אך לפי מה שאני יודע אסור להשתמש בשום פלאפון באמצע הטיסה בגלל האנטנה שלו שהוא מפריע לטייס ולפקח,מה שמאוד לא הגיוני שייתנו לפלאפון להיות דלוק באמצע הטיסה.מישהו יכול להסביר את התופעה? קודם כל, יש טלפונים שאפשר להפעיל אותם במצב טיסה, כלומר הם לא שולחים ולא מקבלים אותות אלה פשוט פועלים (כאילו ניתקת את האנטנה). שנית, הסיבה העיקרית למה אסור סלולרים זה לא שזה מפריע לטייס/פקח.... (תחשוב על טלפון שמנסה לקלוט רשתות במהירות של 900 קמ"ש - זה די ישגע את החברות הסלולריות ואת הטלפון.... ואת זה קראתי ממקור מאימן, אני פשוט לא זוכר איך קוראים לו...) אוקי תודה אבל אני זוכר שבטיסה כשחזרתי לפני שבוע מארה"ב ישבה לידי אחת שהדליקה את הפלאפון והדייל אמר לה שזה מפריע לטייס לדבר עם הפקח.. כי זה התירוץ שלהם :mrgreen: ולארנון, תאמין לי שאתה לבד לא תצליח להפיל רשת אבל תחשוב שלא יודע כמה מיליוני איש במקביל באוויר...
OmriSoudry פורסם יולי 4, 2005 דיווח פורסם יולי 4, 2005 נו מה, אתם לא מכירים את הצליל המוכר של פלאפון שמצלצל ליד רמקול (של מחשב למשל)? פעם טסתי בססנה עם הפלאפון בכיס ותוך כדי דיבור עם הרצליה פתאום לא שמעו כלום חוץ מהצליל המעצבן הזה, אבל הטייס אמר לי שזה לא כזה מפריע ואפשר להישאר עם הפלאפון דולק...
singera פורסם יולי 4, 2005 דיווח פורסם יולי 4, 2005 אופק רשם שפלאפונים מסויימים יוכלו להשתמש באינטרנט אך לפי מה שאני יודע אסור להשתמש בשום פלאפון באמצע הטיסה בגלל האנטנה שלו שהוא מפריע לטייס ולפקח,מה שמאוד לא הגיוני שייתנו לפלאפון להיות דלוק באמצע הטיסה.מישהו יכול להסביר את התופעה? קודם כל, יש טלפונים שאפשר להפעיל אותם במצב טיסה, כלומר הם לא שולחים ולא מקבלים אותות אלה פשוט פועלים (כאילו ניתקת את האנטנה). שנית, הסיבה העיקרית למה אסור סלולרים זה לא שזה מפריע לטייס/פקח.... (תחשוב על טלפון שמנסה לקלוט רשתות במהירות של 900 קמ"ש - זה די ישגע את החברות הסלולריות ואת הטלפון.... ואת זה קראתי ממקור מאימן, אני פשוט לא זוכר איך קוראים לו...) אוקי תודה אבל אני זוכר שבטיסה כשחזרתי לפני שבוע מארה"ב ישבה לידי אחת שהדליקה את הפלאפון והדייל אמר לה שזה מפריע לטייס לדבר עם הפקח.. כי זה התירוץ שלהם :mrgreen: ולארנון, תאמין לי שאתה לבד לא תצליח להפיל רשת אבל תחשוב שלא יודע כמה מיליוני איש במקביל באוויר... לזה התכוונתי 400 איש יפילו את הרשת ביחד אבל לחברת הסלולר אין שום זכות לדרוש כך מחברת התעופה או מהFAA או FCC. שימו לב מה קרה ב2003 בredbull flugtag כל הרשתות באיזור פארק הירקון קרסו מישהו מת מיזה - אף אחד, אני יליד 1981 עד שנת 1999 הסתדרתי בלי פלאפון היום אני שוכח אותו אני לא יודע מה לעשות כנ"ל באינטרנט כשהוא קורס כי עד שנת 1996 הסתדרתי יפה בלי אינטרנט גם סבינו וסבותינו אולי חלק מחייהם חיו בלי חשמל והיום אי אפשר בלעדיו אפילו לא שנייה אחת לדוג' היה לי קצין אתיופי שכאשר הוא נולד באתיופיה בסוף שנות ה70 חי בלי בעיות ובלי חשמל עד שנות ה90' (לי זה נראה מאוד פרימיטיבי חיים בלי חשמל) בהם הוא עלה ארצה, אני לא יודע אם הפסקת חשמל תפריע לו כמו שהיא מפריע לי
Yoav פורסם יולי 5, 2005 דיווח פורסם יולי 5, 2005 ארנון, תשמע, מאיפה אני יודע, אתה חושב שאני כתבתי את האמר הזה....