ran_lazaroni פורסם יולי 9, 2005 דיווח פורסם יולי 9, 2005 שלום לכם, עןד שבוע ויומיים אני טס לארה"ב הייתי רוצה לדעת מה אני צריך לעשות (חוץ משוחד) כדי שיתנו לי רשות להיכנס לקוקפיט אני טס לניו יורק ב 747-400 לוס אנגלס לת"א 767 ויש טיסה בין ניו יורק ללוס אנגלס אבל לא יודע איזה מטוס הבנתי שאין סיכוי שיתנו לי להכינס לקוקפיט כאשר טסים מעל ארה"ב אבל עדיין אני יודע ומאמין שיש סיכוי אם לא מעל ארה"ב אז מעל מקום אחר בדרך אז אני מסכם ואומר מה אני צריך לעשות כדי שיתנו לי להיכנס לקוקפיט תודה מראש רן לזרוני
BlackRaven פורסם יולי 9, 2005 דיווח פורסם יולי 9, 2005 אפשר לבקש בנימוס מהדייל\ת לשאול את הטייסים ותקבל תשובה לאחר כמה דקות, ואתה יכול גם לבקש להעביר מכתב לטייסים ואז יקראו לך בשלב כלשהו של הטיסה או שתקבל תשובה שלילית. אין דרל להכנס לקוקפיט "על בטוח", פשוט תשאל, או שייתנו או שלא.
Itai Ganor פורסם יולי 9, 2005 דיווח פורסם יולי 9, 2005 כמו שטל אמר למשל שאני טסתי שנה שעברה לצפון איטליה, שאלתי את הדייל הראשי שידבר עם הטייס אם אפשר להיכנס בסוף נכנסתי לאיזה שעה, ויש כאלה שהמכתב שכתבו לקפטן עזר בהחלט ואני מכיר הרבה שעשו תקטע עם המכתב .
Or Netzer פורסם יולי 9, 2005 דיווח פורסם יולי 9, 2005 כמו שטל אמר למשל שאני טסתי שנה שעברה לצפון איטליה, שאלתי את הדייל הראשי שידבר עם הטייס אם אפשר להיכנס בסוף נכנסתי לאיזה שעה, ויש כאלה שהמכתב שכתבו לקפטן עזר בהחלט ואני מכיר הרבה שעשו תקטע עם המכתב . מקסימום תורידו כמה דמעות :wink:
Niv Malin פורסם יולי 9, 2005 דיווח פורסם יולי 9, 2005 שמע אני טסתי להולנד וכתבתי לטייס מכתב "מרגש" מאוד עד כדי דמעות וכל הצוות שם שקרא את המכתב "התלהב" ממנו ובסופו של דבר באמצע הטיסה בערך הם קראו לי לקוקפיט וככה עשיתי גם בדרך חזרה...
Ben Zwebner פורסם יולי 9, 2005 דיווח פורסם יולי 9, 2005 well, all i did was use my little sister as an excuse, i told them it was her birthday and we took "her" to see the cockpit, she wasnt ammused but i was enjoying it!
zmatan פורסם יולי 9, 2005 דיווח פורסם יולי 9, 2005 שמע,אם אתה טס עם אלעל אז יש לך סיכוי טוב מאוד להיכנס. שלשום חזרתי מקנדה והייתי ב-7 טיסות (כולל פנימיות וגלובליות).טסתי עם איר קנדה,הצוותים היו ממש ממש נחמדים אך עדיין לא יכולתי להיכנס לקוקפיט באוויר התשובה הייתה זהה,הם אפילו לא שאלו.על הקרקע ולאחר נחיתה תמיד נכנסתי בלי בעיות והיה ממש נחמד. אני ניסיתי בכל הטיסות,מקסימום יגידו לא,אין מה לעשות...
אבישי פורסם יולי 10, 2005 דיווח פורסם יולי 10, 2005 תבקש יפה ואולי יתנו לך.... ד"א מ-NY ל-LA אני מניח שיטיסו אתכם בחברת DELTA ככה אל-על עושים רוב הפעמים כאשר הם שולחים מטוסים ל-NY....