עבור לתוכן
Jonathan Perelmuter

טיסה לארה"ב... אבל עם מטרה קצת שונה

Recommended Posts

פורסם

בוקר טוב חברים!

בלילה שבין רביעי הבא לחמישי הבא (21.7) ואני וערן (רגנשטרייף) ממריאים לניו יורק על LY027, אבל כאמור מטרתנו העיקרית אינה נופש אלא רישיון טיס!

כן שבוע הבא אנחנו ממריאים לניו יורק ומשם קונקשן לוושינגטון ומשם הדרך לPPL קצרה מאוד ;-)

אנו הולכים ללמוד בWFC, עם אותו מדריך שלימד את נמרוד גרשוני ז"ל.

בתוכנית יש לנו גם לעבור באושקוש וגם לבקר בועידת ואטסים...

אנחנו נוסעים לחודש ונחזור לקראת סוף אוגוסט.

לכן אני מבקש מכל מי שטס לאושקוש/לועידה או אפילו לוושינגטון באותה תקופה שיגיד פה ואולי ניפגש שם 8)

נ.ב: אני רוצה לאחל בהצלחה לאורן אלקובי, שמי שלא יודע טס איתנו באותו יום אבל הוא ללוס אנג'לס גם כן עם אותה מטרה, רישיון טיס פרטי.

פורסם

יווווו איזה כיףףף לכםםם.... :P

שיהיה לכם בהצלחה, אני בטוח שתהנו מכל הפעילויות שתעשו שם! 8)

אני מתכנן לעשות את אותו דבר שנה הבאה (כלומר את הרישיון בארה"ב) - יש לי שנה בשביל לגייס חצי מהסכום (את החצי השני אבא שלי הסכים לממן ("...אבל אבא, זה טיול לפני גיוס.." :cry: ).

אל תשכחו לצלם המון תמונות (ויונתן אם זה לא כבד מדי, אתה יכול להביא גם את המצלמה שלך בשביל לצלם את עצמכם שם במשך השבועות שתעשו את הרישיון שם).

N-JOY :wink:

פורסם

שיהיה בהצלחה!

יש לי כמה שאלות:

כמה בערך עולה להוציא רשיון פרטי בארצות הברית? האם זה הרבה יותר זול מאשר בארץ?

האם צריך לעשות הסבה על מנת להשתמש ברשיון בארץ, ואם כן, במה זה כרוך?

פורסם

שיהיה לשניכם המון הצלחה !, יונתן אל תשכח יש לנו עוד לעבור הסבה בארץ.:)

אני טס ב21 לחודש. מת"א לקנדי ומשם קוננקשיין עם DELTA ל LAX. צפוי לי גם חופש בלאס וגאס ומשם אני לוקח טיסה לטורנטו נשאר עוד שבוע וחוזר ארצה.

אני אעדכן אותם העלה תמונות בכל רגע נתון שיתאפשר לי, וגם אפקח בשעות המשעממות שאני אעזור שם(לא נראה לי שיהיו כאלה).

פורסם

שיחקתם אותה שלושתכם, נשמע טיול חלומי,אני בטוח שתהנו ותבלו,שיהיה בהצלחה .

פורסם

תעשו חיים חברים, תהנו והכי הכי חשוב, שמרו על עצמכם שתחזרו אלינו בשלום.

פורסם

אז ככה דבר ראשון תודה לכולם!!!

אל תדאגו, אני לא נפרד מהמצלמה שלי והלפטופ יהיה איתי ככה שיהיו עדכונים שוטפים כולל תמונות.

בקשר לקורס עצמו אז כן אני הולך לעשות הסבה בארץ

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...