ramimz פורסם יולי 13, 2005 דיווח פורסם יולי 13, 2005 חברים, בעוד חודש וחצי אני אטוס למיאמי שבארה"ב. ויש לי את האופציה לבחור בבריטיש דרך לונדון, או בסוויס דרך ציריך. האם למישהו יש ניסיון עם אחת החברות הללו ?
אורח פורסם יולי 13, 2005 דיווח פורסם יולי 13, 2005 שאלה קשה למען האמת, שתי החברות מצויינות.... בכל מצב לא תפסיד, השיקול זמני המתנה בקונקשנים. טיסה נעימה וולא לשכוח לספק לנו (ולארליינרס) המון תמונות :wink:
Avi Cohen פורסם יולי 13, 2005 דיווח פורסם יולי 13, 2005 אני בטוח שאם תשאל את יהב. אז תקבל תשובה מעט שונה מבריטיש
Yahav Barzilay פורסם יולי 13, 2005 דיווח פורסם יולי 13, 2005 אני בטוח שאם תשאל את יהב. אז תקבל תשובה מעט שונה מבריטיש אני הייתי הולך על סוויס בגלל ה-A340 האגדי.. אבל אני לא מבין ממש בחברות.. לא טסתי הכי הרבה.. :wink: מה שאני יודע שה-A340 שקט ונוח הרבה יותר וגם מטוס נחמד מאוד אני רק יכול להגיד לך שתהנה, תעשה חיים ותחזור בשלום, עם הרבה תמונות! (של A340 בעיקר )
Itai Ganor פורסם יולי 13, 2005 דיווח פורסם יולי 13, 2005 שתי החברות מצוינות, טסתי עם סויס לציריך פעם גם שירות טוב תחזוקה בסדר, אני מאמין שבריטיש אותו דבר ודומים באותה מידה.
אורח Ofek פורסם יולי 13, 2005 דיווח פורסם יולי 13, 2005 אני בטוח שאם תשאל את יהב. אז תקבל תשובה מעט שונה מבריטיש אני הייתי הולך על סוויס בגלל ה-A340 האגדי.. אבל אני לא מבין ממש בחברות.. לא טסתי הכי הרבה.. :wink: מה שאני יודע שה-A340 שקט ונוח הרבה יותר וגם מטוס נחמד מאוד אני רק יכול להגיד לך שתהנה, תעשה חיים ותחזור בשלום, עם הרבה תמונות! (של A340 בעיקר ) רגע ,וה-767-300 המיטולוגי של בריטיש לא מספיק טוב בשבילך? :wink: חוץ מזה שבריטיש גם שולחים לפעמים טריפל סבן.
ramimz פורסם יולי 13, 2005 מחבר דיווח פורסם יולי 13, 2005 תודה לכולכם על ההתייחסות המהירה, כנראה שאני אלך על בריטיש. בשתי החברות הכרטיס עולה 1100$ פתוח לשנה, עם אופציה לשינוי תאריך. בציריך ההמתנה היא 4 שעות (לא נעים) אבל אפשר תמיד לצלם מטוסים, ואז הזמן עובר יותר מהר פעם אחרונה שטסתי, זה היה עם אליטליה, והייתה אחלה טיסה + קונקשין מעולה במילנו. בקשר למטוסים, אני אישית אוהב יותר את ה- 747, מ- 340 של סוויס, ואם הבנתי נכון, 747 ממשיך מלונדון למיאמי, וזה נחמד. בקשר לתמונות, אז ככה: תמונות תקבלו - - והרבה, אני מקווה, במיוחד מ- KMIA ו- KFLL. :wink: בקשר לחזרה, אין לי מושג מתי זה יהיה, בעדיפות שלא יהיה. טוב, זהו להפעם, ושוב תודה לכל המשיבים.