Tom3D פורסם יולי 13, 2005 דיווח פורסם יולי 13, 2005 המטוס היה פייפר סופר קאב, טסתי טיסה על נמוך משדה דב לראש פינה, ובאמצע נגיעה בחיפה... ברגע שהגעתי לבת-גלים, המנוע התחיל לגמגם, אבל ממש ממש לגמגם, היה אפשר לראות אותו נכבה, ונדלק ונכבה ונדלק, ממש ככה... והוא גם איבד כח, פתחתי לפול, באותו רגע לא היה אף אחד על הפיקוח, ורציתי לעשות נחיתה מיידית על 16 בחיפה, המנוע עדיין גמגם, אבל חשבתי שאין מה לדאוג, כי לא היה עוד הרבה מרחק, וגם הוא הצליח לשמור על גובה ומהירות, מפול מנוע, המנוע כבה לחלוטין כאשר הייתי מעל הים, המשכתי איתו הנמכה רגילה, לא מהירה מידי ולא קצרה מידי, וממש פחדתי שאין לי סיכוי לעבור את הים, במזל, נחתתי בדיוק על קו החוף של חיפה (כמובן שברגע שהמנוע כבה, ניסיתי להניע אותו שוב, לבדוק סיכה לבדוק דלק, וכשלא הצלחתי, עשיתי גם Ctrl+E, וזה גם לא הצליח) כמובן שבאותם רגעים דיווחתי ביוניקום על הבעיה ושאני מבצע נחיתת אונס לכיוון חיפה, לאחר מכן, רציתי להמשיך בנתיב שלי, אז יצאתי מהפלייט והמשיך כרגיל, עם אותו מטוס, ולא היו בכלל בעיות כשבדקתי אותו בחנייה בחיפה המראתי והמשכתי בנתיב לראש פינה, מנק' צלמון היה איתי פלוטו על הקשר, ולא היו בעיות, ברגע שעברתי את כרי דשא, המנוע שוב גמגם, והיה לפני מטוס שהיה אמור להכנס לפיינל, ואני הייתי אמור להכנס להקפה בתור מספר 2 (זו הייתה טיסת מבנה) ברגע שדיווחתי על זה לפלוטו, הוא העביר אותי להיות כמובן מספר 1 והכניס אותי ישירות לפיינל, והמנוע המשיך לגמגם, כאשר הייתי בפיינל ממש קרוב לנגיעה, במצב סרק, כשהתחלתי להציף, המנוע כבה לגמרי, הפעם במזל זה היה ממש על המסלול, ולא הניע אחר מספר נסיונות, ובדיוק היה מטוס שהיה בסוף עם הרוח, דיווחתי לפלוטו, והוא אמר לי להתנתק, כי לא הייתה לי אפשרות להסיע לחנייה, או לכל מקום אחר... אז אחרי הסיפור הזה, אני מאוד מאוד רוצה להודות למי שהיה על פלוטו באותו רגע (אני מתנצל, לא הסתכלתי על השם, וזה לא היה קול מוקר בשבילי) על שעזר לי כשהייתה לי בעיה, ואני מתנצל על הבעיות שיצרתי... תודה רבה תום
OmriSoudry פורסם יולי 13, 2005 דיווח פורסם יולי 13, 2005 זה יותר לפורום ATC או SUPPORT מאשר GENERAL אבל בכל אופן... לקחת מספיק דלק לטיסה? :roll:
Tom3D פורסם יולי 13, 2005 מחבר דיווח פורסם יולי 13, 2005 ATC זה רק תחקירים, Support, זה עזרה תכנית אז הלכתי על General והמראתי עם 100% דלק, ושמה היה לי 88% דלק
Or Netzer פורסם יולי 13, 2005 דיווח פורסם יולי 13, 2005 ATC זה רק תחקירים, Support, זה עזרה תכנית אז הלכתי על Generalוהמראתי עם 100% דלק, ושמה היה לי 88% דלק שיחקת בתערובת? (ידית אדומה בדרך כלל)
Tom3D פורסם יולי 13, 2005 מחבר דיווח פורסם יולי 13, 2005 לא... רשמתי שבדקתי שהסיכה בפנים עד הסוף (אה, מאיפה שאני למדתי על תערובת, קוראים לזה סיכת תערובת, אז פשוט קיצרתי לסיכה)
Ido Rosenthal פורסם יולי 13, 2005 דיווח פורסם יולי 13, 2005 יכול להיות גם שכל הטיסה טסת על RPM גבוה מדי ופשוט הרסת את המנוע
Tom3D פורסם יולי 13, 2005 מחבר דיווח פורסם יולי 13, 2005 זה גם מאוד מוזר, כי בחיפה התחלתי את את הפלייט מהתחלה (עשיתי CTRL+ף) זה מפעיל את זה מההתחלה... ושוב, ככה פתאום זה קרה...
אורח פורסם יולי 13, 2005 דיווח פורסם יולי 13, 2005 מגניב! טסת עם הפייפר של אירוסופט, אחד המטוסים האהבים עלי. כנראה ששכחת לבדוק שמן לפני הטיסה... תקרא את הדוקומנטציה שלו בנושא...
4X-OMR פורסם יולי 13, 2005 דיווח פורסם יולי 13, 2005 איך זה קרה??? :shock: כאילו זה משחק .... זה לא מציאות.. במשחק הכל פועל מעולה אם לא נוגעים במשהו שיעשה תקלות... :wink: יכול להיות שעשית שזה יעשה כל מיני תקלות... :?:
Tom3D פורסם יולי 13, 2005 מחבר דיווח פורסם יולי 13, 2005 ממש לא נגעתי בכלום, שתבין זה היה ממש בפתאומיות, רק הזזתי את הג'ויסטיק, ולא הגדרתי שיהיו תקלות, הקטע המוזר, שזה קרה פעמיים, גם אחרי שהפעלתי מההתחלה את הפלייט
fichmant פורסם יולי 13, 2005 דיווח פורסם יולי 13, 2005 איך זה קרה??? :shock: כאילו זה משחק .... זה לא מציאות.. במשחק הכל פועל מעולה אם לא נוגעים במשהו שיעשה תקלות... :wink: יכול להיות שעשית שזה יעשה כל מיני תקלות... :?: זה לא משחק! זה סימולטור! מיצטער האיתי חייב
Yahav Barzilay פורסם יולי 13, 2005 דיווח פורסם יולי 13, 2005 איך זה קרה??? :shock: כאילו זה משחק .... זה לא מציאות.. במשחק הכל פועל מעולה אם לא נוגעים במשהו שיעשה תקלות... :wink: יכול להיות שעשית שזה יעשה כל מיני תקלות... :?: זה לא משחק! זה סימולטור! מיצטער האיתי חייב אני בטוח שהוא לא התכוון שזה ממש משחק.. אלא זה מדמה מציאות.. אבל זה עדין לא מציאות, ולכן דברים כאלה לא עשויים לקרות.. אבל זה לדעתי זה יהיה נחמד שיהיה דבר כזה.