David Aronovich פורסם יולי 13, 2005 דיווח פורסם יולי 13, 2005 ובכן חברים, בתאריך ה4/8/05 אני ממריא מפה לכיוון רומא... לצערי בחמש לפנות בוקר :| ולכן הייתי מעוניין לשאול אתכם כמה שאלות.... 1. אמרו לי שאני אטוס בחברת ארקיע, יותר נכון צ'ארטר של ארקיע, ואני לא מבין ממתי לארקיע יש צ'ארטרים :? וחשבתי שאולי אתם תדעו לענות לי... 2. חיפשתי באתר של נתב"ג את הטיסה שלי אך ללא כל הצלחה :roll: ואני פונה אלייכם עכשיו ושואל אם אתם יכולים לאתר לי את אותה טיסה בלוח הטיסות המתוכנן שלהם... תודה מראש!!
e_dor פורסם יולי 13, 2005 דיווח פורסם יולי 13, 2005 1. ארקיע היא חברת שכר (צ'רטרים). 2. לפנות בוקר של יום חמישי (ה-5 לחודש) יש שתי טיסות לרומא: הראשונה - של חברת NEOS בחמישה לחמש. השנייה - של חברת WINDJET בעשרה לחמש. זה הכי קרוב שמצאתי. טיסה של ארקיע לא מצאתי, אבל אולי הם טסים בקודשייר עם אחת מהחברות האלה (אני אבדוק את העניין ואעדכן). טיסה נעימה ! שמור על עצמך ותהנה.
e_dor פורסם יולי 13, 2005 דיווח פורסם יולי 13, 2005 עדכון: לגבי הטיסות שלך, בדקתי באתר של ארקיע, גם הטיסה של NEOS וגם WIND JET הם בקוד שייר איתם. בעשרה לחמש של WIND JET ובעשרה לשש NEOS (שזה לא מה שכתוב באתר של נתב"ג ד"א) אז לפי זה, אתה טס בעשרה לחמש של יום חמישי בטיסה מלאה, IV4982 שלפי מה שכתוב תהיה במטוס 757 (אגב, לפי AIRLINERS אין להם 757 אז אולי המטוס הוא כן של ארקיע). *זה לפי המידע מהאתר של ארקיע*
David Aronovich פורסם יולי 15, 2005 מחבר דיווח פורסם יולי 15, 2005 וואלה תודה רבה על המידע... נכתוב מכתב לטייסים ונקווה להכנס לקוקפיט, צפו לזה שאני אחזור עם תמונות