yossid פורסם יולי 15, 2005 מחבר דיווח פורסם יולי 15, 2005 איזה כיף היה לחזור הביתה, להציץ בפורום ולראות שלא שכחתם אותי רצתי לטיסת יום חמישי, אני חוזר לפה ורואה עוד המון הודעות חדשות. תודה רבה רבה לכל המברכים, עשיתם לי את היום! מזל טוב והמון אושר גם לגברת דלל, שבחרה לה יום נפלא להיוולד בו! אילן זה מה שאתה עושה ביום ההולדת??? ד"א בחרתם תאריך גרוע להיוולד בו - יום חגם של הצפרדעים. :mrgreen: אישתי, שחגגה אתמול את יום הולדתה ה-20, מוסרת תודה על הברכות.
Yoav פורסם יולי 15, 2005 דיווח פורסם יולי 15, 2005 אישתי, שחגגה אתמול את יום הולדתה ה-20, מוסרת תודה על הברכות. WTF?!?! אישתך בת 20? וואוו :shock:
Ilan Jonas פורסם יולי 15, 2005 דיווח פורסם יולי 15, 2005 איזה כיף היה לחזור הביתה, להציץ בפורום ולראות שלא שכחתם אותי רצתי לטיסת יום חמישי, אני חוזר לפה ורואה עוד המון הודעות חדשות. תודה רבה רבה לכל המברכים, עשיתם לי את היום! מזל טוב והמון אושר גם לגברת דלל, שבחרה לה יום נפלא להיוולד בו! אילן זה מה שאתה עושה ביום ההולדת??? ד"א בחרתם תאריך גרוע להיוולד בו - יום חגם של הצפרדעים. :mrgreen: אישתי, שחגגה אתמול את יום הולדתה ה-20, מוסרת תודה על הברכות.
Shmulik Lin פורסם יולי 15, 2005 דיווח פורסם יולי 15, 2005 מזל"ט לך ידידי המלומד ממרחבי הים אשר מחכים לך ולפופים קבל צרור איחולים עד -85 לא צריך יותר ברכות
Itay Zecharia פורסם יולי 15, 2005 דיווח פורסם יולי 15, 2005 המון מזל טוב! הרבה בריאות אושר ועושר עד 120! :new-bday:
hagay פורסם יולי 15, 2005 דיווח פורסם יולי 15, 2005 המון מזל טוב בריאות אושר ועושר, המשך להיות כמו שאתה.