4X-OMR פורסם יולי 14, 2005 דיווח פורסם יולי 14, 2005 שלום! אני טס ביום שבת לקנדה ... עכשיו אני בדילמה עם עצמי.. האם לקחת מצלמה דיגיטלית או לקחת מצלמת וידאו :?: :?: .. אני מעדף לא לקחת את שתייהם ביחד כי זה עלול להיות מסוכן ולא נוח.. :| תודה ליועצים :wink:
Yoav פורסם יולי 14, 2005 דיווח פורסם יולי 14, 2005 איזה מצלמה דיגיטלית ואיזה מצלמת וידיאו יש לך? מה אתה יותר אוהב לצלם? וידאו או תמונות סטילס? האם מצלמת הוידאו שלך היא דיגיטלית ויכולה לצלם תמונות (באיכות ירודה כמובן)? תעשה לעצמך את החשבון ותחליט
4X-OMR פורסם יולי 14, 2005 מחבר דיווח פורסם יולי 14, 2005 יש לי מצלמת וידאו דיגיטלית אבל אין סיכוי לצלם איתה תמונות סטילס.. מצד אחד אני לא רוצה להיסחב עם דבר גדול כזה אבל מצד שני אני רוצה לתעד .. כי טיול כזה עושים פעם בכמה שנים...
zmatan פורסם יולי 14, 2005 דיווח פורסם יולי 14, 2005 אני עכשיו חזרתי משם (כידוע לכם..) ולא לקחתי את הווידאו,לקחתי את הדיגיטלית הרגילה וזה הספיק לי לחלוטין,כמובן שבדיגיטלית (אצלי לפחות אולימפוס) אפשר לצלם סרטים ממש במקום תמונות סטטיות אבל שוב ההחלטה בידך,לי זה הספיק מאוד!
zvi rodes פורסם יולי 14, 2005 דיווח פורסם יולי 14, 2005 עומר ידידי אתה כותב"אני מעדף לא לקחת את שתייהם ביחד כי זה עלול להיות מסוכן ולא נוח.. "תן לי לפתור לך את הבעיה בקלות,קח אותי איתך ואני אקח על עצמי את כללללללללל הסכנות,אתנהג יפה מבטיח :multi: