gilad13 פורסם יולי 15, 2005 דיווח פורסם יולי 15, 2005 יש יציאה בשם SOLIN בבן גוריון? בחיים לא שמעתי על משהו כזה אבל אני הייתי באתר של רשות שדות התעופה ומצאתי שמה את זה: http://www.iaa.gov.il/Rashat/he-IL/Rash ... g04004.htm אם תסתכלו, למטה כתוב " SOLIN 3F SPECIAL ", יש כזה דבר?!?!? :? :? :?
Erez Savir פורסם יולי 15, 2005 דיווח פורסם יולי 15, 2005 בטח שיש,משתמשים בזה שיש פעילות צבאית באזור המרכז כלומר באזור פלמחים איפה שדינה עובר,וגם במלחמת המפרץ השתמשו בסיד,הוא עובר דרך נתניה...
gilad13 פורסם יולי 15, 2005 מחבר דיווח פורסם יולי 15, 2005 וואלה? זה ממש חדש לי! בחיים לא שמעתי על זה! מה גם שזה לא מופיע בדפיות של של בן גוריון... (למישהו יש קישור לדפית?) זה יציאה שאפשר להשתמש בה באופן יומיומי או שלא משתמשים בה בכלל ברשת?
Or Netzer פורסם יולי 15, 2005 דיווח פורסם יולי 15, 2005 וואלה?זה ממש חדש לי! בחיים לא שמעתי על זה! מה גם שזה לא מופיע בדפיות של של בן גוריון... (למישהו יש קישור לדפית?) זה יציאה שאפשר להשתמש בה באופן יומיומי או שלא משתמשים בה בכלל ברשת? זה כן מופיע תפתח תראה. כל היציאות SOLIN SALAM IRM NAT DEENA TALMI PURLA
gilad13 פורסם יולי 15, 2005 מחבר דיווח פורסם יולי 15, 2005 אין... אין לי גם את SALAM ואת PURLA.... יש לי עידכון 17 של הדפיות, יש משהו יותר חדש? ובקשר ליציאה עצמה, האם ניתן להשתמש בה ברשת בצורה חופשית?
Itai Ganor פורסם יולי 15, 2005 דיווח פורסם יולי 15, 2005 היו איזה תקופה שחיל האוויר עשה אימונים וסגרו את כל הארץ אז המטוסים יצאו על סולין וראיתי(רמת פולג,חלק מנתניה) את כולם זה היה כיף מאוד , אי אפשר להשתמש בה רק באירועים מיוחדים בואטסים במקרה של תרגול או רענון נהלים(משהו שפעם היה) מרשים את זה, וכמובן תיאום עם הפקח שיאשר לך את היציאה במידה והוא מאשר תהנה.
gilad13 פורסם יולי 15, 2005 מחבר דיווח פורסם יולי 15, 2005 ומה עם הדפיות?? אני לא ראיתי דפיות עם היציאות SOLIN, PURLA וSALAM... יש לי את עידכון 17 שזה נראה לי הכי מעודכן ואין את זה שם...
ramimz פורסם יולי 15, 2005 דיווח פורסם יולי 15, 2005 היי גלעד. אולי זה יעזור לך http://iarc.org/~4z5rm/files/LLBG.PDF ואם אתה צריך עוד דפיות, רק תבקש :wink: ביי.
dvir blashar פורסם יולי 15, 2005 דיווח פורסם יולי 15, 2005 רמי מאיפה הבאת את הדפיות האלה ???? בחיים שלי לא ראיתי דבר כזה משתמשים בכלל ביצאות האלה סאלם וסולין ועוד דבר למה אין את זה פה באתר של ואטיל?(שאלה למנהלים)
Boeing744 פורסם יולי 15, 2005 דיווח פורסם יולי 15, 2005 היו איזה תקופה שחיל האוויר עשה אימונים וסגרו את כל הארץ אז המטוסים יצאו על סולין וראיתי(רמת פולג,חלק מנתניה) את כולם זה היה כיף מאוד , אי אפשר להשתמש בה רק באירועים מיוחדים בואטסים במקרה של תרגול או רענון נהלים(משהו שפעם היה) מרשים את זה, וכמובן תיאום עם הפקח שיאשר לך את היציאה במידה והוא מאשר תהנה. אפשר להשתמש ביציאה של סולין מתי שבא לך ברשת, אם אתה שם תכנית ורושם יציאה על SOLIN3E למשל, הפקח (בהנחה שהוא קורא את התכנית) נותן לך לצאת לפי היציאה SOLIN3 על מסלול 26, שזה אומר המראה פניה שמאלה מעל ה VOR, אח"כ גובה 6אלף ל KANER ומשם 9000 לנתניה אם אני לא טועה. בשבילי כל טיסה ברשת זה אירוע מיוחד. מה שמדאיג אותי זה שאלות של "האם קיימת יציאה כזאת". יש להכיר את המרחב ממנו ממריאים ושאליו טסים (אם אני לא טועה אחד מחברי ההנהלה אמר את זה מס' פעמים בעבר, וזה מופיע בהדרכה, ולכן יש לדעת שקיימות יציאות כגון אילו.
אורח פורסם יולי 15, 2005 דיווח פורסם יולי 15, 2005 היו אותן בעבר. שים לב לתאריך שלהן. שים לב שמDEENA יוצאים רק לGITLA ולא ל SUVAS. ההליכים SOLIN ו-PURLA אינם קיימים בפמ"ת הרגיך העברי, אך קיימים ב-AIP שמוציאה רשות התעופה באנגלית וכן במקורות אחרים (כמו ג'פסן). אין לנו אפשרות לפרסם אותן ברשת משיקולי זכויות יוצרים.
gilad13 פורסם יולי 16, 2005 מחבר דיווח פורסם יולי 16, 2005 אבל אילו דפיות הן הכי מעודכנות? אלו שבווטיל? עריכה: עוד שאלה: אם אני עושה את היציאה SOLIN כשאני יוצא ליעד כמו לרנקה, לדוגמא, אז זה מקצר את הדרך?
Boeing744 פורסם יולי 16, 2005 דיווח פורסם יולי 16, 2005 תבנה תוכנית ותבדוק...אבל בד"כ סולין אינה מאושרת. לא נאמר בפורום זה בעבר שאם יש לי דפיות יותר מעודכנות מאילו שיש לפקח, אני יכול לבצע את ההליך שרשום בדפית שיש אצלי?
אורח פורסם יולי 16, 2005 דיווח פורסם יולי 16, 2005 לפקחים אמורות להיות הדפיות המעודכנות ביותר. אבל יש פה בעיה מסויימת, כי לא כל אחד יכול לרכוש או להשיג את הדפיות המעודכנות ביותר ולכן יכול להווצר מצב שהפקח או הטייס טסים לא מתואמים עקב כך. בכל מיקרה אם טייס מבקש יציאה לא סטנדרטית, כגון סולין או פורלה למשל, זה חייב להיות מתואם עם הפקח כדי שהוא יאשר זאת. אישית לא רואה כל בעיה בלאשר את סולין למטוס שמעוניין לצאת את היציאה הזאת. לגבי חסכון בזמן זה לא מהסיבה הפשוטה, שהמטוס לא יכול לעבור 250 קשר מתחת ל 10000 רגל ועד נתניה אם אני זוכר נכון נגררים שם עד 6000 אלף (אין לי כרגע דפיות מולי). כלומר אתה טס לפחות 10 דקות גובה נמוך ולאט במקום לצאת דינה 8000 ואז לקבל טיפוס לגובה שיוט ומהירות גבוהה. עריכה: עכשיו שהדפיות מולי, עד KANER צריך להיות ב או מעל 6000 רגל וב 16D מ NAT צריך להיות ב או מתחת ל 9000 רגל.
zmatan פורסם יולי 16, 2005 דיווח פורסם יולי 16, 2005 תבנה תוכנית ותבדוק...אבל בד"כ סולין אינה מאושרת. באמת היא לא מאושרת?? כי אתמול ביצעתי טיסה לטורונטו ויצאתי על סולין,אז רציתי לדעת אם ברשת אני אוכל לעשות אותה גם ?או שלא? :cry:
אורח פורסם יולי 16, 2005 דיווח פורסם יולי 16, 2005 אם קיבלת קלירנס לצאת על סולין אתה יכול לצאת על סולין.
ramimz פורסם יולי 16, 2005 דיווח פורסם יולי 16, 2005 אבל אילו דפיות הן הכי מעודכנות? אלו שבווטיל?עריכה: עוד שאלה: אם אני עושה את היציאה SOLIN כשאני יוצא ליעד כמו לרנקה, לדוגמא, אז זה מקצר את הדרך? תודה גם לך גלעד :!:
gilad13 פורסם יולי 16, 2005 מחבר דיווח פורסם יולי 16, 2005 עדיין אף אחד לא הביא תשובה חד משמעית לגבי דפיות... מהן הדפיות הכי מעודכנות? האם זה הדפיות שיש בהורדות (עידכון 17) או שיש משהו יותר חדש וטוב?
Eliran-VFS1 פורסם יולי 16, 2005 דיווח פורסם יולי 16, 2005 עדיין אף אחד לא הביא תשובה חד משמעית לגבי דפיות...מהן הדפיות הכי מעודכנות? האם זה הדפיות שיש בהורדות (עידכון 17) או שיש משהו יותר חדש וטוב? הדפיות הכי מעודכנות הם עדכון 17. עכשיו כאן בחטיבה אין אישור לפרסם דברים מפאת זכויות יוצרים מפרסמים דפיות קצת יותר ישנות אך מאושרות וחוקיות. אם תשיג בעצמך דפיות מעודכנות יותר אז סבבה. (כנס לעמותה לתעופה יש שם הכול כולל מפות CVFR סרוקות עדכון 17 ) מקווה שעכשיו יותר ברור.
gilad13 פורסם יולי 16, 2005 מחבר דיווח פורסם יולי 16, 2005 אתה מתכוון לאתר של אגודת התעופה? (AOPA) כי שמה יש בדיוק את אותן הדפיות שיש בווטיל...
Eliran-VFS1 פורסם יולי 16, 2005 דיווח פורסם יולי 16, 2005 אתה מתכוון לאתר של אגודת התעופה? (AOPA)כי שמה יש בדיוק את אותן הדפיות שיש בווטיל... לא דווקא בAOPA נראה לי שיש דפיות דיי טובות אבל הדפיות הבאמת מעודכות יש בעמותה לתעופה. http://www.fly.org.il/ זה נראה לי הקישור...
ramimz פורסם יולי 16, 2005 דיווח פורסם יולי 16, 2005 עדיין אף אחד לא הביא תשובה חד משמעית לגבי דפיות...מהן הדפיות הכי מעודכנות? האם זה הדפיות שיש בהורדות (עידכון 17) או שיש משהו יותר חדש וטוב? כן, גם אתה לא נתת תשובה למה שאני כתבתי !!! במקום לנאום ולנאום, קודם תגיד תודה לאנשים שמתאמצים לחפש עבורך ואח"כ תמשיך לנבוח על כולם !!!
gilad13 פורסם יולי 16, 2005 מחבר דיווח פורסם יולי 16, 2005 בדבר אחד אתה צודק, זה שאני שחכתי ולא אמרתי תודה לכל מי שעזר, אז אני מנצל את זה ואומר תודה לכולם! (וגם לך על הקישור לדפיות) מה של הבנתי זה על מה בדיוק אני אמור לענות לך???? "לנאום ולנבוח"??? תעשה לי טובה... אני שואל שאלות לגיטימיות, אז אם לא בא לך לענות פשוט אל תענה! אם נפגעת מזה שלא אמרתי "תודה" לך או לכל השאר שעזרו אז אני מצטער, וכמו שכבר אמרתי, מנצל את זה להגיד לכולם תודה... עכשיו, אם אתם לא רוצים שאני אתחיל לכעוס פה על כולם, תענו לי "בבקשה"! :wink:
hagay פורסם יולי 16, 2005 דיווח פורסם יולי 16, 2005 אני אישית יצא לי לטוס שבוע לפני ראש השנה שהייתה עם 747-200 (AXQ ז"ל) את יציאת SOLIN ממסלול 26 כאשר המטוס היה ממש עמוס עד אפס מקום ומשקל, תאמינו לי זו ממש חויה להרגיש את כל המסא הזו מבצעת טיפוס עם סיבוב של 180 מעלות ואני ישבתי בצד שמאל קצת אחרי הכנף.