עבור לתוכן
Erez Savir

עזרה קטנה עם קניית פדלים...

Recommended Posts

פורסם

טוב אני האמת לא מוצא מאיפה לקנות היחיד שמצאתי זה www.avshop.com

השאלה האם למישהו יש ניסיון עם האתר וכמה עולה משלוח שם?ברגע שאתה מגיע לCheckout זה אומר שהמשלוח עולה 0 דולר...

אם למישהו יש המלצה אחרת אולי יותר זול?

מצטער אם שאלו אבל לא מצאתי ממש הודעה נורמלית מאיפה לקנות חוץ מלטוס לחו"ל

פורסם

אני מתכנן לקנות יוק ופדלים מ ebay stores (למה עבדתי כל החופש :mrgreen: ). הקנייה היא של שתיהם ביחד ב - 189$ ומשלוחים לכל העולם. עדיין לא יצרתי קשר לגבי מחיר המשלוח.

תחפש שם. כמעט בטוח שתמצא שם ומחירים כמו שראית מצוינים.

פורסם

לצערך לא...

היוק שלי נרכש דרך ebay בחנות שניקראת inc for you.

המחיר היה 107$ ועליו תוסיף עוד 42$ למשלוחה.

ה + הגדול היה תוך 5 ימים היוק היה מחובר למחשב שלי 8)

שווה את הכסף לדעתי

פורסם
לצערי אבא שלי לא מסכים לקנות מEBAY בגלל שזה "מאנשים" ואין לי כוח להתווכח איתו אז אני מחפש אתר או חנות ששלוחת לארץ יש כזאת?

חלק בEBAY זה חנויות וחברות.

פורסם
טוב אני האמת לא מוצא מאיפה לקנות היחיד שמצאתי זה www.avshop.com

השאלה האם למישהו יש ניסיון עם האתר וכמה עולה משלוח שם?ברגע שאתה מגיע לCheckout זה אומר שהמשלוח עולה 0 דולר...

אם למישהו יש המלצה אחרת אולי יותר זול?

מצטער אם שאלו אבל לא מצאתי ממש הודעה נורמלית מאיפה לקנות חוץ מלטוס לחו"ל

בדיוק כמו שכתב רן - תוסיף בין 40-60$ דמי משלוח.

ישנה אופציה נוספת - קנה ותבקש משלוח קרקע לכתובת בארה"ב (בהנחה שי לך קרוב/חבר...) ובקש ממנו לשלוח לך לארץ (לא באמצעות UPS או FEDEX). יוזיל את העלויות אבל יאריך מאוד את הזמן.

פורסם

גם אני רוצה לקנות פדאלים וראיתי את החנות הזאת.

אני שלחתי להם אימייל כדי לברר כמה יעלה המשלוח, הם אמרו לי שאחרי ההמנה הם שולחים לך אימייל עם עלות המשלוח, באפשרותך להסכים למשלוח או לבטל את ההזמנה. הם הסבירו שפשוט אין להם דרך לחשב את המשלוח לכל מוצר לפני בקנייה עצמה, ושהמשלוח נעשה דרך DHL.

יש לי שאלה בקשר לנושא:

אין סיכוי שייגבו ממני מע"מ או מכס במשלוח לארץ של פדאלים או מצערת?

פורסם

אהלן מיתר וארז.. גם אני כמוכם מחפש פדלים.. ב-CH זה עולה 130$ אך אין לי משג איך הם יגיעו לארץ.. לפי מה שמיתר אומר ב-EBAY זה יותר טוב אבל המחיר של המשלוח גורם לי לא לרצות את זה. ארז בדקתי גם בחנות של אבסים אבל שם זה ממש ממש ממש יקר. לעומר הפדלים של CH שהם מצוינות (תשאלו את אבי :wink: )

בקיצור לדעתי אנחנו צריכים לשבת ביחד ונזמין מאותו מקום ביחד, יותר נעים בטוח ונוח שנקנה ביחד מאשר כל אחד לבד ממקום אחר, לדעתי. :P

נדבר איתכם בפרטי.. :)

אולי גם נצליח להביא את זה ביחד בדרך חסכונית יותר.

פורסם
גם אני רוצה לקנות פדאלים וראיתי את החנות הזאת.

אני שלחתי להם אימייל כדי לברר כמה יעלה המשלוח, הם אמרו לי שאחרי ההמנה הם שולחים לך אימייל עם עלות המשלוח, באפשרותך להסכים למשלוח או לבטל את ההזמנה. הם הסבירו שפשוט אין להם דרך לחשב את המשלוח לכל מוצר לפני בקנייה עצמה, ושהמשלוח נעשה דרך DHL.

יש לי שאלה בקשר לנושא:

אין סיכוי שייגבו ממני מע"מ או מכס במשלוח לארץ של פדאלים או מצערת?

ועוד איך. יגבו ממך מע"מ, מכס (אם מוטל על הפריט הספציפי - את זה צריך לבדוק) ועמלת סוכן.

אם מעניין אתכם - הכנסו ל-http://www.pilotmall.com/page/1/CTGY/simulation. אחרי הרשמה קצרה תוכלו לבדוק מהי עלות המשלוח. PILOTMALL עובדים עם EMS ומשלוח של פדלים עולה כ- 44$.

נסו גם את http://www.marvgolden.com/software/flight-sim-main.htm. יש לי איתם נסיון טוב (ערכתי אצלם שתי הזמנות של ציוד). גם אצלם, כמו ב-AVSHOP תקבלו דוא"ל עם עלויות המשלוח באמצעות יותר ממוביל אחד. אל תשכחו שעלות המשלוח תלויה במהירות המשלוח.

פורסם

אז עוד חוץ מעלות המשלוח צריך להוסיף עוד 20-30 דולר מע"מ???

מכס נראה לי אין על מוצרים כאלה.

אז זה כבר נהיה ממש לא שווה, אפשר לקנות באירופה באותו מחיר...

פורסם

הצחקת אותי, לאירופים יש עוד מס על כל דבר שמגיע מחוץ לאיחוד + המרה מארו ואתה תגלה שאתה מגיע לסכום הרבה יותר גבוהה.

קחו בחשבון שעלות כוללת מארה"ב במשלוח מהיר תהיה כ 160$ ליוק ותאמינו לי שווה כל סנט שהושקע בו.

ועכשיו תפסיקו לבבל"ת ותעשו הזמנה, לא תצטערו.

בהצלחה לכולם.

פורסם

ארז . מיתר. ויהב. אני אתקשר היום לחבר שגר בלוס אנגלס ואשלח אותו לפרייז( חנות המחשבים הגדולה באמריקה ) ונברר את עלויות המשלוח לארץ. הפדלים עלו לי $99 . אני

מאמין שהמחיר לא השתנה. בכל מקרה אני יידע אתכם בזמן הקרוב.

פורסם
הצחקת אותי, לאירופים יש עוד מס על כל דבר שמגיע מחוץ לאיחוד + המרה מארו ואתה תגלה שאתה מגיע לסכום הרבה יותר גבוהה.

קחו בחשבון שעלות כוללת מארה"ב במשלוח מהיר תהיה כ 160$ ליוק ותאמינו לי שווה כל סנט שהושקע בו.

ועכשיו תפסיקו לבבל"ת ותעשו הזמנה, לא תצטערו.

בהצלחה לכולם.

פדאלים עולים באירופה כ160-170 יורו שזה יוצא 950 ש"ח מקסימום, וזה עוד לפני החזר המס לתיירים.

בחנות AVSHOP הם עולים 120 דולר, תוסיף עוד 25 דולר מע"מ ועוד 50-60 דולר משלוח, יוצא 205 דולר שהם 920 ש"ח!

פורסם

לפי דעתי אין קיצורי דרך בעניין הזה. אם אתם רוצים לקבל את הסחורה "על בטוח" בלי נזקים וגניבות במכס.

אני הזמנתי את הסט כולו (פדלים ויוק) ב- PC AVIATOR

http://www.pcaviator.com/shop/index.php

המחיר היום לסט הוא 249.90 דולר שזה 50 דולר פחות מהמחיר אצל היצרן

http://www.chproducts.com/

לזה יש להוסיף עבור הובלה ב- DHL או FED-EX וכו' בערך 90 עד 110 דולר (כן, זה יקר אבל בטוח והם גם משחררים מהמכס ומביאים עד הבית, הכל תוך 48 שעות מארה"ב.) בזמן השחרור הם ישלמו מע"מ אבל אין מכס. יש גם כמה שקלים הוצאות מקומיות (אחסון וכו')

סה"כ כל הסט יעלה בערך 1,800 עד 1,900 שקלים = שווה כל אגורה. הזמנת פריט אחד בלבד תעלה בערך 60% (בגלל ההובלה)

בזמן ההזמנה צריך לציין לספק מה לכתוב על החבילה: "COMPUTER GAME ACCESSORIES FOR HOME USE" אין גם מה לחשוש ממתן מספר כרטיס אשראי, אפשר גם להעביר את ההזמנה בפקס, אם זה מרגיע את אבא שלכם

בהצלחה

זאב

פורסם
ארז . מיתר. ויהב. אני אתקשר היום לחבר שגר בלוס אנגלס ואשלח אותו לפרייז( חנות המחשבים הגדולה באמריקה ) ונברר את עלויות המשלוח לארץ. הפדלים עלו לי $99 . אני

מאמין שהמחיר לא השתנה. בכל מקרה אני יידע אתכם בזמן הקרוב.

יפתור לנו את כל הבעיות, הלוואי.. תנסה.. [-o<

פורסם
איך משלמים את המע"מ? אני צריך לנסוע לבן גוריון כדי לשלם או שאיך זה נעשה?

אפילו בסניף הדואר המקומי אתה יכול.

פורסם

יש הבדל בין פדאלים בסגנון של CH לפדאלים שמגיעים עם הגה? אם לא אז למה לא לקנות פשוט הגה ב-400 שקל +- ואז גם יש לך הגה אם אתה בקטע של מרוצי מכוניות וגם פדאלים לFS...

פורסם
יש הבדל בין פדאלים בסגנון של CH לפדאלים שמגיעים עם הגה? אם לא אז למה לא לקנות פשוט הגה ב-400 שקל +- ואז גם יש לך הגה אם אתה בקטע של מרוצי מכוניות וגם פדאלים לFS...

זה מה שאני עושה :)

יש הגה של אח שלי.

עוד מעט יהיה חסר לו פדלים :lol:

והיוק בתהליכי חיסכון

פורסם

אבל זה לא אותו הדבר...הפדלים במטוס גם משמשים כברקסים וגם שולטים בהגה כיוון..

התנועה של פדלים במטוס היא ממש לא דומה לאלה של מכונית...

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...