Or Netzer פורסם יולי 19, 2005 דיווח פורסם יולי 19, 2005 יש הבדל בין פדאלים בסגנון של CH לפדאלים שמגיעים עם הגה? אם לא אז למה לא לקנות פשוט הגה ב-400 שקל +- ואז גם יש לך הגה אם אתה בקטע של מרוצי מכוניות וגם פדאלים לFS... אבל זה לא אותו הדבר...הפדלים במטוס גם משמשים כברקסים וגם שולטים בהגה כיוון.. התנועה של פדלים במטוס היא ממש לא דומה לאלה של מכונית... אפשר להגדיר שלוחצים על שניהם זה ברקס גלגל וכלוחצים על אחד זה RUDDER
Ido Rosenthal פורסם יולי 19, 2005 דיווח פורסם יולי 19, 2005 יש הבדל בין פדאלים בסגנון של CH לפדאלים שמגיעים עם הגה? אם לא אז למה לא לקנות פשוט הגה ב-400 שקל +- ואז גם יש לך הגה אם אתה בקטע של מרוצי מכוניות וגם פדאלים לFS... אבל זה לא אותו הדבר...הפדלים במטוס גם משמשים כברקסים וגם שולטים בהגה כיוון.. התנועה של פדלים במטוס היא ממש לא דומה לאלה של מכונית... אפשר להגדיר שלוחצים על שניהם זה ברקס גלגל וכלוחצים על אחד זה RUDDER בדיוק, זה מה שאני עושה... זה בסה"כ ג'ויסטיק שאתה צריך להגדיר על מה כל ציר שלו שולט...
Or Netzer פורסם יולי 19, 2005 דיווח פורסם יולי 19, 2005 יש הבדל בין פדאלים בסגנון של CH לפדאלים שמגיעים עם הגה? אם לא אז למה לא לקנות פשוט הגה ב-400 שקל +- ואז גם יש לך הגה אם אתה בקטע של מרוצי מכוניות וגם פדאלים לFS... אבל זה לא אותו הדבר...הפדלים במטוס גם משמשים כברקסים וגם שולטים בהגה כיוון.. התנועה של פדלים במטוס היא ממש לא דומה לאלה של מכונית... אפשר להגדיר שלוחצים על שניהם זה ברקס גלגל וכלוחצים על אחד זה RUDDER בדיוק, זה מה שאני עושה... זה בסה"כ ג'ויסטיק שאתה צריך להגדיר על מה כל ציר שלו שולט... אז לא הבנתי את הבעיה :mrgreen:
Ido Rosenthal פורסם יולי 19, 2005 דיווח פורסם יולי 19, 2005 אין בעיה... אני פשוט לא מבין למה אנשים מוציאים בסביבות ה-120$ על פדאלים כשאפשר לקנות בפחות הגה עם פדלים מה גם שלא צריך משלוח... :roll: ד"א עם קצת עבודה ועיון בפורום בניית קוקפיטים אפשר להמיר את ההגה עצמו ליוק...
Or Netzer פורסם יולי 19, 2005 דיווח פורסם יולי 19, 2005 אין בעיה... אני פשוט לא מבין למה אנשים מוציאים בסביבות ה-120$ על פדאלים כשאפשר לקנות בפחות הגה עם פדלים מה גם שלא צריך משלוח... :roll:ד"א עם קצת עבודה ועיון בפורום בניית קוקפיטים אפשר להמיר את ההגה עצמו ליוק... איך אפשר? חסר לך ציר
yuval_el פורסם יולי 19, 2005 דיווח פורסם יולי 19, 2005 הפדלים של המכונית לא יכולים להיות כמו של מטוס:!: שים לב לתמונה הבאה של הפדלים שדוד בנה, הפדלים ששולטים בRUDDER זזים בציר אחר וכדי לפעיל ברקסים לוחצים עליהם כמו במכונית זה כל ההבדל......
Or Netzer פורסם יולי 19, 2005 דיווח פורסם יולי 19, 2005 נכון אבל אפשר לעשות דומה לחיצה על 2 הדוושות בו זמנית תפעיל בלמים ולחיצה על דוושה אחת בלבד תפעיל את הRUDDER המתאים
Ido Rosenthal פורסם יולי 19, 2005 דיווח פורסם יולי 19, 2005 נכון, ההבדל הוא שבפדאלים של מטוס כשאתה לוחץ על אחד אז השני יוצא החוצה, אם זה מה שעושה לך את זה תוציא 120$..... ואור, תעיין שם נראה לי שרן רשם שהוא פירק הגה ישן והפך אותו ליוק, מן הסתם אתה צריך להוסיף עוד ציר שישלוט על PITCH, אבל חצי יוק יש לך ההגה מתנהג אותו דבר עם השמאלה ימינה
yuval_el פורסם יולי 19, 2005 דיווח פורסם יולי 19, 2005 אור, הבנתי שאפשר לעשות דומה (ואפילו אני עושה ככה).. זה עדיין לא כמו האמיתי, וזה מה שCH מוכרים :wink:
Or Netzer פורסם יולי 19, 2005 דיווח פורסם יולי 19, 2005 אור, הבנתי שאפשר לעשות דומה (ואפילו אני עושה ככה).. זה עדיין לא כמו האמיתי, וזה מה שCH מוכרים :wink: אני לא הולך לשלם על ההבדל הקטן הזה עוד 100 דולר :mrgreen:
אורח פורסם יולי 19, 2005 דיווח פורסם יולי 19, 2005 דבר איתי כשתנחת ברוח צולבת שמעל 14 קשר תיהיה לכם בעיה מאוד פשוטה, לא יהיה לכם מירכוז של הראדר. הפדלים יקזזו אחד את השני ולכן תיהיה לכם כניראה בעיה....לבדוק לא עולה כסף :wink: כמובן שאתם יכולים לפרק סטיק ישן ולבנות פדלים לבד... הרבה יותר משתלם לדעתי
Or Netzer פורסם יולי 19, 2005 דיווח פורסם יולי 19, 2005 דבר איתי כשתנחת ברוח צולבת שמעל 14 קשר תיהיה לכם בעיה מאוד פשוטה, לא יהיה לכם מירכוז של הראדר. הפדלים יקזזו אחד את השני ולכן תיהיה לכם כניראה בעיה....לבדוק לא עולה כסף :wink: כמובן שאתם יכולים לפרק סטיק ישן ולבנות פדלים לבד... הרבה יותר משתלם לדעתי מה זאת אומרת? שהפדל לא יתמרכז כשאני יעזוב את הדוושה?
אורח פורסם יולי 19, 2005 דיווח פורסם יולי 19, 2005 הפדלים של ההגה זה בעצם שני פוטים נפרדים. כל אחד ציר נפרד עכשיו אתה צריך לחבר את הצירים, אפשרי אין בעיה. רק מה... תנסה לכייל אותו במצב הזה, אתה מכניס פדל אחד והשני בגלל שהוא בחוץ בעצם ינטרל את הפעולה של השני. קפיש ??? אם שני הפדלים היו עומדים במצב אמצע, אז היה אפשר לעשות את זה, אך הם לא.
Avi Cohen פורסם יולי 19, 2005 דיווח פורסם יולי 19, 2005 תאמינו לי שאתם תלחצו על הדוושות לכיוון הזנב ובסיבוב בהסעה למסלול ותרגישו את הדיפרנציאל ברקס ואת התגובה של המטוס . אז לא תחשבו על פדלים של הגה.(תשאלו את יהב)
gilad13 פורסם יולי 19, 2005 דיווח פורסם יולי 19, 2005 תאמינו לי שאתם תלחצו על הדוושות לכיוון הזנב ובסיבוב בהסעה למסלול ותרגישו את הדיפרנציאל ברקס ואת התגובה של המטוס . אז לא תחשבו על פדלים של הגה.(תשאלו את יהב) אבי, לך יש פדאלים?
אריק א. פורסם יולי 20, 2005 דיווח פורסם יולי 20, 2005 about the steering wheel + driving pedals, if some on is looking for a nice thing: my brother has a wheel+ pedals. if i use the pedals in the simulator, they control the elevation(one pedal creats climb, the second descent)... which means: adjust the pedals platform, conact with some type of stick (should be a metal one for strength) the wheel to the "elevation control platform" you created and you got yourself a great flight yoke... its a little hard to explain exacly how to do it without a picture, but think about it, thats what i am planning to create when i will come back to israel!!! i am planning to buy here in the states the saitek x45(flight stick + thrrotle) + pedals in 180$ all together. i still dont know how to send it to israel though.... :? in NY shopes / internet you can get a flight yoke in price range of 101-130$ for the basic good ch ones. the HOTAS COUGER is sold in 250-300$ as for pedals, the prices are like people said here before. hope i helped somehow.... arik