עבור לתוכן
e717

טיסה עם יוסי לוי לאשקלון

Recommended Posts

פורסם

חברה למי שעוד לא ניסה..שינסה כבר וגם אם זאת לא הפעם הראשונה שלו שילך לנסות שוב!! שווה כל רגע ורגע שאתם מטיסים מטוס מסוג סצנה בידיים שלכם מדברים עם פקחים...מתעסקים עם הכיוונים על הקרקע והכל במחיר מצויין!! תאמינו לי זו פעם שנייה ואני כבר רוצה לחזור!

אז מי שלא ניסה שינסה כבר כי זה גם לא ממש יקר למי שאוהב מטוסים ובמיוחד אוהב להטיס אותם :wink:

אני עשיתי את הטיסה לאשקלון ואין יותר כיף מלראות את הבית שלך מלמעלה קטן כזה ואת המכונית שלך והכל אז כדאי!!!

פורסם

כשאני טסתי למשך שעה ב-172RG ב-CVFR לחיפה

זה עלה 690, באו עוד 2 וככה זה יצא כ-230 ש"ח לכל אחד מאיתנו

וכמובן שכל אחד הטיס את חלקו...

וזה באמת שווה כל אגורה !!!

לגבי גיל : כפי שנאמר, אין הגבל, אתה רק צריך להיות גבוה מספיק כדי לראות מעבר לדק...

פורסם

כן, אבל מאיזה גיל מותר להטיס את המטוס? אני מתאר לעצמי שלא כל אחד יכול להתיישב מקדימה, לתפוס את ההגה ולהטיס את המטוס...או שכן..??

ומה הגובה שמומלץ (מינימלי) כדי להטיס?

פורסם

עומרי ס. כל אחד יכול לשבת מקדימה

לקחתי את הבן שלי בן ה- 6 שישב לידי שטסתי לאזורים בהרצליה ונתתי לו אפילו להחזיק את ההגאים כמובן בפיקוח מלא שלי

לגבי ההערה של נועם

עומרי צור איתי קשר במסנגר ואשלח לך חומר על CVFR אם אין לך אותו עדיין

הגבהים הם קבועים ונתונים אלא אם כן הפקח משנה לך אותם כך ששאלתך לא רלוונטית

פורסם
עומרי ס. כל אחד יכול לשבת מקדימה

לקחתי את הבן שלי בן ה- 6 שישב לידי שטסתי לאזורים בהרצליה ונתתי לו אפילו להחזיק את ההגאים כמובן בפיקוח מלא שלי

לגבי ההערה של נועם

עומרי צור איתי קשר במסנגר ואשלח לך חומר על CVFR אם אין לך אותו עדיין

הגבהים הם קבועים ונתונים אלא אם כן הפקח משנה לך אותם כך ששאלתך לא רלוונטית

אני לא בטוח לגבי זה אבל אני חושב שיש גם אפשרות להגיש מרשה מיוחד לגובה 500 רגל...

פורסם

רציתי להבהיר משהו...

אני לא מנהל את "עיט תעופה". התפקיד שלי בחברה הוא לבנות פיזית את האתר. יש לנו את עומר כהני ואת יהונתן מיכאלי שאחראים על התוכן באתר.

אז לכל אלה שכותבים לי "אתה המנהל..." כל פעם שאני שואל שאלה בפורומים האלה - אני לא..

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...