OmriSoudry פורסם יולי 19, 2005 דיווח פורסם יולי 19, 2005 מחר (ה-20.7) אפיק חוגג יום הולדת 17, אז.. אפיק שיהיה לך מזל טוב, אושר, עושר וכושר (נו איך לא, הבנאדם עלה את הגולן עם אופניים ). בהצלחה עם הקורס טיס! (בצבא והאזרחי :wink: - אל תדאג, עם שם כמו שלך איך לא תהיה טייס בצבא ). שיהיה לך יום הולדת שמח!! ועכשיו, אנשים, תפציצו בברכות ובסמיילים של "HAPPY BIRTHDAY" מהבהב -> אני ראשון :new-bday: :new-bday: :new-bday:
Stav Lesnichy פורסם יולי 19, 2005 דיווח פורסם יולי 19, 2005 מזל טוב ! בהצלחה בשאר הבחינות לקורס הטייס . :new-bday:
Almog Atar פורסם יולי 19, 2005 דיווח פורסם יולי 19, 2005 מזל טוב אפיק, אחלה בנאדם בהצלחה עם הקורס טייס :new-bday:
Yahav Barzilay פורסם יולי 19, 2005 דיווח פורסם יולי 19, 2005 מזל טוב אפיק!! :bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: בהצלחה בטיס
×�פיק פורסם יולי 19, 2005 דיווח פורסם יולי 19, 2005 תודה רבה לכולם אני חושב שהייתה אי הבנה קטנה את הקורס הפרטי האזרחי לא סיימתי בגלל בעיות במועדון... לצערי עזבתי את התחום זמנית לפני כחודש ואולי אחזור שוב במהלך השנה... בקשר למיונים לטיס, אני רק בתחילת הדרך כמו עוד מספר אנשים בחטיבה... כשאגיע לקורס מבטיח לעדכן :wink: תודה רבה לכולם על הברכות... להשמע.