OmriSoudry פורסם דצמבר 25, 2003 דיווח פורסם דצמבר 25, 2003 מה דעתכם על לפרסם את החטיבה בערוץ המקומי? ללכת למישהו בארץ שהשקיע (למשל בנה קוקפיט בבית שלו עם כל הציוד), לראיין אנשים, לצלם את הפגישות בבן גוריון... ככה אנשים שלא מודעים לחטיבה ויש להם את FS יוכלו להצטרף, וגם אנשים שעדין לא קנו את הסימולטור ירוצו לקנות... שמעתי גם שבערוץ TECHTV משדרים כל מיני אנימציות וסרטונים של איזה 10 דקות שישראלים הכינו - ותאמינו לי - רובם גרועים... לא יהיה איכפת להם לפרסם את החטיבה (שקשורה מאוד לטק) גם בערוץ הזה... פרסום בערוץ המקומי ובטק-טיוי יכול להביא המון אנשים לחטיבה ולהגביר את המודעות לקיומה... אז מה דעתכם?
Itamar Koren פורסם דצמבר 25, 2003 דיווח פורסם דצמבר 25, 2003 לדעתי ראיון גדול אני מוכן לתרום ולעזור תודיעו לי :wink:
yaniv פורסם דצמבר 25, 2003 דיווח פורסם דצמבר 25, 2003 יכול להיות שזה כבר קיים, אבל בתור התחלה ניתן לבקש מבתי ספר לטיסה בארץ לשים באנר קטן של vatsim/vatil בעמוד הראשי, כמובן להסביר להם שזה עניין רציני מאוד ולא גחמה של ילדי ביה"ס משועממים בחנוכה. גם ב AOPA אפשר לשים...
jambo7 פורסם דצמבר 26, 2003 דיווח פורסם דצמבר 26, 2003 -------------------------------------------------------------------------------- בנוסף לרעיון שלך יש לי רעיון פשוט. ללכת למיקרוסופט ישראל ולהציע להם להוציא פוסטר +פלייר על חשבונם או במימון משותף עם מידע על האתר+ כל מיני טיפים וכ'. או לפרסם בחנויות המחשבים +איזה פוסטר מגניב+פלייר. אני חושב שבעלי החניות ומיקרוסופט ישמחו לשתף פעולה כי בסך הכל זה מקדם את המכירות שלהם. תחשבו כמה עולה גויסטיק + סימולטור ואז תבין למה אני מתכוון,ויהיו כאלה שישקיעו מעבר לג'סטיק וסימולטור ובמקרוסופט יודעים שאם אדם קנה את fs2004 והוא נדבק במחלה אז הוא יקנה גם את 2006 ואת הבאים אחריו מצד שני זה מחייב אותנו לקלוט את האנשים החדשים ולסייע להם בעיקר חייבים לפתוח את הפלייט סקול _________________ יום טוב וגלישה מהנה
OmriSoudry פורסם דצמבר 27, 2003 מחבר דיווח פורסם דצמבר 27, 2003 בית הספר לטיסה של עיט תעופה כבר נפתח ואנחנו מקבלים טייסים חדשים בברכה. כרגע יש לנו חוסר במדריכים, אז אם אתם מעוניינים להדריך בבית הספר, צרו איתי קשר באייסיקיו 135702912 או במסנג'ר: OmriMovies@hotmail.com .
Izik Bakshi פורסם ינואר 5, 2004 דיווח פורסם ינואר 5, 2004 שלום חברים אני שמח על הרצון הטוב לתרום לפרסום החטיבה, אך אני רוצה להגיד שצריך גם לדעת מתי ואיפה לפרסם, בקרוב מאוד יעלה פרסום לחטיבה בעיתון תעופה שיתחיל להתפרסם בארץ
OmriSoudry פורסם ינואר 5, 2004 מחבר דיווח פורסם ינואר 5, 2004 מה שאתה אומר זה אבסורד... אם מישהו יקנה את העיתון, זה אומר שהוא מתעניין כבר בתעופה, לא? כל הרעיון זה למשוך את אלה שלא ידעו על הרצינות של המשחק, על קיומה של החטיבה... אם מישהו קנה את הסימולטור, והוא כמוני, הוא לא היה חושב לקנות את העיתון, היה משחק קצת עם המטוסים וזהו. נגמר הסיפור מבחינתו והסימולטור יכול לשכב בערימת הדיסקים שלו.. אבל צריך לגרום לאלה שקנו או שוקלים לקנות את הסימולטור לדעת בכלל על קיום כזה דבר, לדעת שהם לא ה"משוגעים" היחידים למטוסים בארץ הקטנה הזאת... וחוץ מזה, כל פרסום בכל מקום יכול רק להועיל! עומרי.
Izik Bakshi פורסם ינואר 5, 2004 דיווח פורסם ינואר 5, 2004 הדברים שאתה אומר הם נכונים והפרסום בעיתון הוא רק חלק קטן (תסמוך עלי) אני אומר שפשוט צריך להמתין לזמן ולעיתוי הנכון וזה מבחינת האתר ונושאים שקשורים בהדרכה