עבור לתוכן
Gal

תענוג אחרון

Recommended Posts

פורסם

רציתי לספר לכם על ההרגשה שהייתה לי אתמול בערב לאחר שתי טיסת הראשונה 386 מרומא שהגיע ישר לידי גישה (רן) שהייתה לו אתמול עבודה רבה לאורך ה4/5 שעות שהיה מחובר. והשניה הייתה טיסת אימון במרחב כחלק של נתב"ג מבדיקת ה-MERGE ל762.

אני לא יודע למה אבל אתמול לאחר שתי הטיסות הרגשתי כל כך טוב ביחוד לאחר שרן ירד מהאויר אבל אמר קודם "לילה טוב גל" זה עשה לי משהו טוב בלב (יש פה יחס אינטימי של קהילה שאוהבת את חבריה),

גם בקרקע שהיה מחובר (אילן נדמה לי) היה משהו חם בקול שלו ומכיוון שהיום בלילה אני טס לNYC הרגשתי שלפני הנסיעה זכיתי לתענוג קטן נוסף מהקהילה הנפלאה שלנו, זה חיזק אותי מאוד וזה עושה לבן אדם טוב על הנשמה.

אז בשורמה התחתונה אין לי מושג אם מה שכבתי עושה למשהו משהו אבל את זה כתבתי מהלב.

ותזכרו שבקהילה עושים אחד לטובת השני וזה מה שיפה פה.

נתראה עוד חודש ימים.

ושתכזו גם אתם להנות כמו שאני נהנתי אתמול.

פורסם

מכל רגע אני נהנה פה, בדיוק כמוך!

חטיבה מדהימה יש לנו, ומה שאמרת למעלה זה מה שמייחד אותנו משאר החטיבות לדעתי!

ונסיעה טובה ונתראה עוד חודש :D

פורסם

עושה ועוד איך.

יפה מאוד גל על הפרגון.

מנסיון אישי זה רק נותן עוד דרייב לאנשים .

כל אחד אוהב לשמוע מילה טובה מידי פעם,ומי אם לא רן ראוי לה.

האיש עובד קשה מאוד למען החטיבה ומשקיע המון מאחורי הקלעים.

כמובן שיש איתו עוד צוות מדהים שביחד מניעים את החטיבה,אז בהזדמנות זו גם אני רוצה להגיד להם: תודה חברים ,תודה על כל מה שאתם עושים למען כל חובבי התעופה באשר הם.

פורסם

תודה על הפרגון גל, שמחתי לפקח אתמול למרות שהבתחלה היתי קצת חלוד... עם הזמן השמן הגיע למקומות הנכונים והכל התחיל לזרום.

תעשה חיים ב NYC מקום מדהים ותשמור על עצמך שם.

פורסם

תודה רבה ואני אכן אהנה ואשמור על עצמי שם.

אני לא יכול להרשות שיקרה לי משהו לפני הסיור בבואינג !!!

נ.ב.

הMERGE עובד נפלא ואני בהחלט מרוצה ממנו תודה רבה מיתר

פורסם

אני יודע בדיוק למה אתה מכתוון, אני זוכר שמוטי היה על קרקע כשהגעתי לארץ ואמר לי "לילה טוב שי" זה היה טוב, וזה עודד אותי אפילו לעשות עוד טיסה :P למרות שהיה ממש מאוחר.

זה סבבה וזה נעים לשמוע את זה, אפילו שהוא לא הכיר אותי אז.

פורסם
אני יודע בדיוק למה אתה מכתוון, אני זוכר שמוטי היה על קרקע כשהגעתי לארץ ואמר לי "לילה טוב שי" זה היה טוב, וזה עודד אותי אפילו לעשות עוד טיסה :P למרות שהיה ממש מאוחר.

זה סבבה וזה נעים לשמוע את זה, אפילו שהוא לא הכיר אותי אז.

זה מה שאני אוהב שלמרות שיש לחץ או אפילו עוד תנועה נותנים לך יחס אישי חם ומכבד

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...