Or Netzer פורסם יולי 23, 2005 דיווח פורסם יולי 23, 2005 ערב טוב שבת שלום. לאחר שהפלייט קרס לי בטיסה מז'נבה. תעלה גישה משעה 7 בערב צפונה ככל שתהיה תנועה. כולכם מוזמנים ללכלך לי את המסך בירוקת.
tamir_yosef פורסם יולי 23, 2005 דיווח פורסם יולי 23, 2005 ערב טוב שבת שלום.לאחר שהפלייט קרס לי בטיסה מז'נבה. תעלה גישה משעה 7 בערב צפונה ככל שתהיה תנועה. כולכם מוזמנים ללכלך לי את המסך בירוקת. אור אני מצטרף כקרקע אז תבוא
Jonathan Perelmuter פורסם יולי 23, 2005 דיווח פורסם יולי 23, 2005 לקראת שעות הלילה היותר מאוחרות (אחרי טיסה או שתיים) תצפו לי ולערן לאייש עמדה פנויה (בתקווה APP)
zvi rodes פורסם יולי 23, 2005 דיווח פורסם יולי 23, 2005 יונתן לפי התמונות של בית הספר לטיסה בו אתה נמצא מיקמתי את המטוס שלי בסימולטור בשדה בו אתה נמצאKGAI וזה ממש דומה,תציין לי איכן קונים ארטיקים בשדה הנופים יפים מאוד ,לא רחוק מהשדה זורם לו נהר המתחבר צפונה לנהר נוסף ,יש גם אגם גדול מאוד צפונה,מה שמו? תאר לנו חוויות מהטיסה (השיעור הראשון).בהצלחה.
Yahav Barzilay פורסם יולי 23, 2005 דיווח פורסם יולי 23, 2005 תודה רבה רבה לאור נצר, על פיקוח מקצועי ביותק בטיסה חזרה מאיסטנבול! לא נשכח, תודה גם לאיתמר קורן, שבדיוק נכנס לפיקוח, ולתמיר יוסף על שירותי הקרקע המעולים! שיהיה לכולנו שבוע טוב, ורווי טיסות! :wink:
tamir_yosef פורסם יולי 23, 2005 דיווח פורסם יולי 23, 2005 תודה רבה רבה לאור נצר, על פיקוח מקצועי ביותק בטיסה חזרה מאיסטנבול! לא נשכח, תודה גם לאיתמר קורן, שבדיוק נכנס לפיקוח, ולתמיר יוסף על שירותי הקרקע המעולים! שיהיה לכולנו שבוע טוב, ורווי טיסות! :wink: תודה רבה על המחמאות :oops: אנחנו תמיד לשרות הטייסים ותודה לסבלנות של הטייסים בכל מה שקשור למתן קלרנסים אז כמו שאמרתי שירבו כמה שיותר כאשר אנחנו מודיעים שאנחנו עולים לאוויר אז נשתמע בשבוע הבא חברים אני מקווה למרתון יחד אם איציק לתת שירות פיקוח