Ariel פורסם יולי 24, 2005 דיווח פורסם יולי 24, 2005 לידיעת כולם- אוהד גרזון הורחק מהפורום עקב ביקורת שמתח על אחד מחברי הקהילה בגין "ליקוק תחת", אמנם תגובה שלא מסוגננת בספר הנימוסים של הגברת חנה בבלי - אבל לאחר שאוהד קיבל באותו שרשור אזהרה (שהופנמה) הוא גם זכה להשעייה... אני מביא פה את תמיהתו (ותמיהתי) על הצעד שננקט אחרי פרסום האזהרה, זה לא תקין שחבר יוזהר ויורחק באותו הינף יד. אריאל
Yoav פורסם יולי 24, 2005 דיווח פורסם יולי 24, 2005 נו בחית אריאל הבנו שאתה כועס על ואטיל... מנהלים נתעלו בבקשה, ממש לא אני ולא עוד הרבה רוצים ויכוח מטומטם...
אורח פורסם יולי 24, 2005 דיווח פורסם יולי 24, 2005 אריאל היקר, תעשה טובה לאנושות ולוטיל ותעיף את עצמך מפה לפני שאני עושה את זה. משעמם לך ?? יש קירות לבית תנצל אותם (תוודא שהם לא איטונג שיהיה יותר כואב) שלום ולא להתראות. נ.ב. כן סתמתי לך את הפה ואני מקווה לעד (לפחות בפורום שלנו).
Ilan Jonas פורסם יולי 24, 2005 דיווח פורסם יולי 24, 2005 ואני אסביר כדי שהרעל שאריאל מפזר לא יבלע על ידי מישהו בטעות: גרזון הוזהר על שימוש בשפה בוטה. 15 דקות אחרי כן הוא רשם הודעה בשפה עוד יותר בוטה, ולכן הושעה - כמו כל אחד אחר שהיה נוהג כך, ולשימחתי אין כאן הרבה כאלה. אתם יכולים לגשת לשרשור ההוא ולראות בעצמכם. נוסח הודעות שצונזרו שמור אצלנו. אני השעיתי את גרזון אגב ולכן אני מסביר את זה. מעבר לזה זה עניין של החטיבה ולא שלי.