Ilan Jonas פורסם יולי 24, 2005 דיווח פורסם יולי 24, 2005 גיא, הסיפור שלך פשוט לא קשור לכלום. ואם אתה מרגיש שאנשים מרביצים לך פה בבטן ומשפילים אותך בפני כל הקבוצה, אתה מוזמן לבטל את כל הצ'קים שנתת לנו ולעזוב גם את הקבוצה הזו. תמצאו לי ארגון אחד שמוכן לסבול אדם שלא מפסיק להטיל רפש במנהלים שלו בפומבי. נראה אתכם גיבורים עושים את זה במקום העבודה שלכם או ביחידות שלכם בצבא. קאט דה בולשיט, ותלמדו משהו מיניב שמבין עניין- אז קחו חיבוק גדול ודי עם זה כבר (ואגב, הוא האחרון שששותק על דברים שלא מוצאים חן בעיניו!).
Eliran-VFS1 פורסם יולי 24, 2005 דיווח פורסם יולי 24, 2005 לאור ההתנהגות הממלכתית של הצוות המיצג אותנו בעולם החלטתי להגיב לדיונים בנושאים הללו למרות שממזמן הבירבורים של הפל...(אוהד יבין אני בטוח) לא מעניינים אותי. אומנם עבר חודש כפי שציין אילן לדיון האחרון של אריאל בנושא..אך איפה היה הניגוח הפומבי של אריאל במשך שנה האחרונה? אריאל אולם נוגח בהנהלה הדמוקרטית שמיצגת אותנו אך אריאל איתנו כבר שנה שלמה (ממחזור 1 של VFS ) והשאלה למה אז אריאל לא הראה לנו את יכולת הכתיבה הסיפרותית שלו? האומנם נראה שהיה זמן בעבר שאריאל ישב בשקט כי היה פה באמת נעים וכייף? את התשובה תקבלו מהבוסים בצורה תרבותית כמו שהרגילו אותנו בזמן האחרון. אז אריאל הצליח לכתוב דברים קשים , בוטים ומה שתרצו..אך לא מצאתם חוק שאפשר להאשים אותו כדי להעיף אותו? אז ... התיאשתם מחוסר היכולת החוקית להגיב והעפתם אותו . אז הנה אני רושם כאן, ואיני מתכוון לעבור אל אף חוק-אמת, זאת אומרת אם תעיפו אותי(ואני יודע שלרגע הזה אתם מייחלים) תעיפו אותי ללא סיבה חוקית. אני אדאג לכך. *חוק-אמת? זה חוק שאשמור עליו, כול השאר זה חוקים שאתם בעצמכם עוברים, ואם המנהלים ,אותם אנשים שניסחו ועומדים מאחורי החוק ,מותר לעבור על החוק, מי אני שישמור על החוק? אז הנה קצת בוטות , אך כשתעניש אותי תצטרך להעניש את כול מי שנהג ורשם בבוטות (אלא אם הוא VATIL...אבל בוא נראה) VATIL הפכה למקום שעליו אפשר לומר "ארץ אוכלת יושביה" לאנשי VATIL מותר לעבור חוקים ולכתוב איזה מילת התנצלות ולהעלים את העניין, איפה היה האפשרות של בקשת סליחה במקרה של נחי? נכון שרשם בואו נטוס ביום כיפור, וכפי שכתבתם סליחה לא תמנע עונש אלא תפחית אותו, אז איפה אותו חוק במקרה ששמוליק פתח פה ברשת על טייסים? איפה חוק זה שרן רושם בצורה בוטה ומלאת רפש ? אז שמוליק אומר סליחה אז נפחית את העונש, אם זה היה מישהו אחר שפותח (תצחצחו שיניים :mrgreen: ) את הפה שלו על אריאל בצורה פומבית שנהם היו מקבלים עונשים. אז? אז השופט את חבריו ישפוט? או שבמקרה שלנו הנשפט הוא גם השופט . אם יש צדק והמקום הזה נהרס לטענתכם בגלל אריאל , אז אני דורש שגם אתם שעוברים על חוקים תכבדו את החוקים שלכם ותענישו את עצמכם, כי סליחה לטענתכם(ויש ציטוט למי שרוצה) היא רק מפחיתה מהעונש. אבל עזבו אותכם משפטים,אנחנו פה בשביל לטוס לא? כנראה שלא... ראשי החטיבה מטרפדים בכול דרך אפשרית כול עבודה של מישהו לקידום התעופה הוירטואלית אשר לא עובר דרכה, אם זה אירועים משותפים עם חברות עסקיות או כול דבר אשר מכניס אותנו , הטייסים הוירטואליים" לשותפים לאירועים הגדולים והאמיתיים. מר בוס , ולצעריי אומרי את זה גם עלי, אוהב כוח ושליטה. כמו כול אדם ממוצע אחר אשר חיי לפי שני כללים, פחד ותשוקה. התשוקה לשלוט על כול דבר שיוצא לנו מהפה, על כול דבר שאנחנו בונים ועושים, התשוקה לגאווה שלכם " איך אני גאה במה שבנתיתי" הובילה אותך למצב בו אתה יורה לעצמך ברגל ומטביע את הרפסודה שבנית. אז חבריי תתחילו להוריד את סירות ההצלה ותברחו כול עוד נפשכם בכם, כי בקצב הזה תצטרכו לשחות במים הקרים , לVATILים , אותם VATILים שמרגע שהגיעו הכול התחיל להרס- ממליץ לכם קורס שחייה (ואם תרצו גם בVFS - מנוי לברכה על חשבוני) ואילן , אתה חיי בסרט ולא קשור כול כך למציאות. למה אתה חושב שללא האנשים שכאן היית הולך בכזו גאווה, האנשים שפה זה מי שנותן לכם את זכות הקיום, בצבא אולי לא היתי יוצא בפומבי ככה, אך נגד המדינה היתי יוצא ובצעקה (דרך אגב גם לשופט בצבא יש שופט מעל - כאן המצב הזה אפילו לא קיים) , VATIL אמורה ליצג אותנו , היא לא עסק שאתה מנהל , אולי הקמת ויסדת אך שום דבר כאן לא שלך, אולי אתה משלם(אנחנו מוכנים להשתתף בתשלום) ואולי הקמת את זה, אבל מרגע ששיחררת את זה לעולם זה נהיה משהו חופשי. התנהגות כמו שלך הייתי יכול לצפות בעסק פרטי כמו UKATC ולא ברשת חופשית ובמקום אשר מייצג אנשים . יודע מה אני מציע לך? תסגור את זה רק לחברים שלך, לאותם מקצוענים שקוראים את הPRC .. ככה בטוח לא יקומו נגדך צעקות. אז לכול אותם אנשים אשר אומרים שהם יודעים לנהל דיון תרבותי, עדיף דיון בוטה ואמיתי מאשר דיון שאינו מעביר את ההרגשה הכללית. אלירן כהן. ובגלל שאין לאנשים זכות דיבור במקום הזה כמה דברים של אריאל : "מחזור" אילן ? איזה גסות מגדרית ושוביניסטית לא פלא שלא תראו פה טייסת..., אל תתבייש, החליפה תואמת את מידותיך, חליפה של קלגס אכן - וטוב שלקחת אישית אבל עשה עם זה משהו - לפני שתשאר רק עם עצמך וקומץ של אוהדים. קובי - מה אגיד לך, אני מקווה שתזכה להיות VATIL1 יום אחד, כיום אתה רק נושא בתואר (המלך עירום).
ely129 פורסם יולי 24, 2005 דיווח פורסם יולי 24, 2005 למה אנשים כותבים דברים לפני שהם חושבים ??? אני בן 31 לא, אני לא נוהג לפרסם את דברי פה כי לרוב מדובר בעניינים שקשורים לטיסה (לאלו ששכחו בשביל זה הפורום קיים) לפני שאני מפרסם הודעה גם אם, אני חושב שהיא חשובה, אני עוצר ושוקל מה תהיה התועלת שבפרסום? האם אני מפרסם למען הפרסום או למען הנושא? אנא מכם לפני שזה הופך ל"אתה איתנו או נגדנו" אז אני מבהיר ברייש גלי- אני פה בשביל [/u]הטיסה- אני לא עם מישהו או נגד מישהו (ותאמינו לי לא כדאי להיות נגדי- הרבה כאלו כבר לא נמצאים בסביבתי....) אנשים, נערים, וטף- אל תרוצו לפרסם את תגובותיכם להודעה זו זה ממש לא מזיז לי- אני לא נמצא פה בשביל פופולריות או כוח או מה שזה לא יהיה אני פה בשביל הטיסה בלבד!!! ויש לי הערה אחת למען הסדר הטוב- אריאל או כול מוקירי חופש הבטוי-זוהי זכות המעוגנת בחוק על מנת שנוכל להשאר חברה שיוויונית ודמוקרטית, אבל גם לחופש הביטוי ישנם גבולות ברורים- מספר אמירות שלך כבר גבלו מזמן במקום שבו- הוצעת דיבה ולשון הרע שלטו בהן- שים לב להבדיל היטב בין הדברים... בכול מע' קיימים בעלי תפקידים- כך העולם בנוי וכך הוא כנראה ימשיך להתנהל גם אחראי ואולי לא תאמינו גם אחריכם... במקרה זה בעלי התפקידים עושים זאת בהתנדבות ויש להוקיר אותם על כך. כן זה אולי יפתיע אבל מי שלא עושה לא טועה.. אז מי שעושה טועה וזו זכותו הלגיטימית ואפילו החוקית- יש דרך להביע דעה על אדם שטעה ודרך היא קודם כול עניינית ולא אישית- אלו דברים שמומלץ לזכור תמיד. נמנעתי זמן רב להגיב על הדברים המתרחשים בפורום אבל יש גבול לסבלנותי אז אנא מכול ה"מחנות" למיניהם: למי שלא נילחם, אין מלחמה בלי נפגעים- וברגע שאפילו אחד נפגע, זה כבר לעולם לא יהיה נצחון- תחזירו את הכוחות למחנה ובאו נתרכז בטיסה- כן כן זהו התחום של פורום זה למי ששכח... אנא תתחילו לחשוב מה יהיה בהמשך לא רק על עכשיו... בהצלחה לכולנו "וישקוט הפורום ארבעים שנה"... תודה שגיא נ.ב- אם איזה שהוא צד חושב שהוא נפגע מדברי- תקראו עוד פעם ואולי תבינו מה היתה כוונת המשורר...
ha5mvo פורסם יולי 24, 2005 דיווח פורסם יולי 24, 2005 ותאמינו לי לא כדאי להיות נגדי- הרבה כאלו כבר לא נמצאים בסביבתי... Hmm...an interesting statement. - what exactly do you mean? ok, to the point - Ilan & co. I'm really surprised at the way you keep falling into that trap time and time again. If you feel that someone is trolling, there's a simple rule to that - Don't feed the trolls! bite your tongue, ignore it, and those threads will have a much shorter lifespan. IMHO, no point in trying to put out flames with gasoline. my 2 cents (Canadian).. ) //Michael
David Misha פורסם יולי 24, 2005 דיווח פורסם יולי 24, 2005 אני כרגע בשלבי סיום של הפרוייקט האוברהד הולך להסתיים בקרוב כשהמלכה תצא לאור בעזרת השם, יש לי גם מזגן פצצה שרן קפא שם למוות והקוקפיט שלי קריר ונעים סוף סוף לטיסה, שבוע הבא אני מתחיל סוף סוף להכנס ברצינות לטיסות און ליין רן מתקרב גם הוא לסיום המצעאת האגדית שלו..תסמכו עלי זוהי מצערת שעדיין לא עשו אותה בעולם במחינת המכניקה שלה וזוהי הודעה ראשונה היוצאת לאור ..ברשותך רן גם למיקי יש הפתעה קטנה אבל אני משאיר לו את ההחלטה לפרסם :-) תמונות מכול מה שהולך במפעל ישוחררו בקרוב... ואם במקום תגובות להודעה שלי ימשיכו לדבר על דברים שלא קשורים לתעופה אז כנראה שזהו לא פורום תעופה ואני עובר מקום תודה.
Ilan Jonas פורסם יולי 24, 2005 דיווח פורסם יולי 24, 2005 כנראה שהייתי צריך להקשיב לקובי - הוא אמר לי שאתה מקרה אבוד. הBOG דרשו להרחיק אותך מואטסים לצמיתות, ורק אני חשבתי שאולי עוד יש בך משהו, אולי תתבגר. אתה לא יודע על איזה חוק עברת? פרט להיותך גנב ושקרן? זה שהשתקתי את נושא לקיחת הכספים לא אומר ששכחתי. זה אומר שקיוויתי שאפשר יהיה לפתוח דף חדש. זה מה שקיבלתי מהBOG ב8.7, תקציר: if these individuals are VATSIM members ... then they have violated the Code of Regulations (Article I., §1.01( ). This means that their membership is at risk for permanent expulsion. This is a very serious matter as the Founders do not look kindly on members who attempt to obtain financial gain from VATSIM without permission. I strongly urge you to suspend their accounts and refer them to the DCRM of their assigned divisions אני גם יודע על ההודעות הפרטיות ששלחת לאנשים בינתיים, יודע על זה שפרצת לתיקיה האישית שלי ושל קובי, ויודע על כל צעד וכל תכנית מסריחה חדשה שלך עוד לפני שהיא עולה בראש שלך. באותה הזדמנות, אחת ולתמיד, אף פעם לא תרמת כלום לקהילה הזו ואין לך שום יכולת לעשות את זה. לא הבאת טייסים ואטיל, אלא רק לקחת טייסים מכאן אליך. בלי הלוגו של ואטסים באתר שלך אף אחד לא היה משתין בכיוון שלכם, ובצדק: מי אתה שתלמד אנשים על תעופה? בסך הכל לקחת אנשים מהקהילה שלנו כדי שיכתבו עבורך מדריכים. שום דבר לא מעשה ידיך. כדאי לשים לב לעובדה שבשום מדינה אין את הקונספציה המעוותת של בי"ס חיצוני לטיסה - מי שיכול לתרום תורם לחטיבה שלו. רק אתה היית חייב את התהילה לעצמך, תוך שאתה מנצל אותנו לצרכים שלך. טוב מספיק לבזבז עליך זמן יקר. חברים יקרים, אנחנו נעקור מכאן את כל האנשים שסבלנו יותר מדי זמן, ושהקהילה הזו הייתה כל כך נעימה בלעדיהם. רובכם בוודאי זוכר את זה. מי שלא, תעשו חיפוש בפורומים ותראו למשל את תחילת הקריירה המפוארת של אלירן - ממש חבר לדוגמא. מי שמרגיש שהוא כאן בשם החופש והליברליזם, פשוט טועה. ואטסים, בניגוד לדעתו של אלירן, הוא ארגון פרטי לחלוטין וממש לא ציבורי. מי שמרגיש שקשה לו עם זה, מוזמן לנסות עם אלירן את איואו - אני בטוח שתתעלפו מרוב דמוקרטיה. או אולי תכנסו לארגון של אלירן, שידוע כפלורליסט ומרוב שהכל כל כך ליברלי שם, אריאל מיודענו היה צריך לברוח ולכתוב אצלנו בפורום, וההודעה על לקיחת התשלומים מחברי VFS נמחקה ונעלמה. נאה דורש נאה מקיים. מי שמרגיש שVFS, או אלירן יותר נכון, הם אבידה כלשהי לואטסים, מוזמן לשוחח איתי ולהיווכח בכל הנזק שסבלנו מהם עד היום. לא עוד. ואני בכל זאת ניסיתי וקיוויתי, אבל היוהרה מעוורת כנראה ואלירן פשוט לא הצליח להתאפק. למותר לציין שאלירן גם מושעה מהפורום על פרסום דבריו של אריאל. לא צחקתי בעניין - מי שמושעה מהפורום - מושעה ולא ידבר גם דרך שליחים.
Or Netzer פורסם יולי 24, 2005 דיווח פורסם יולי 24, 2005 אני כרגע בשלבי סיום של הפרוייקט האוברהד הולך להסתיים בקרוב כשהמלכה תצא לאור בעזרת השם, יש לי גם מזגן פצצה שרן קפא שם למוות והקוקפיט שלי קריר ונעים סוף סוף לטיסה, שבוע הבא אני מתחיל סוף סוף להכנס ברצינות לטיסות און לייןרן מתקרב גם הוא לסיום המצעאת האגדית שלו..תסמכו עלי זוהי מצערת שעדיין לא עשו אותה בעולם במחינת המכניקה שלה וזוהי הודעה ראשונה היוצאת לאור ..ברשותך רן גם למיקי יש הפתעה קטנה אבל אני משאיר לו את ההחלטה לפרסם :-) תמונות מכול מה שהולך במפעל ישוחררו בקרוב... ואם במקום תגובות להודעה שלי ימשיכו לדבר על דברים שלא קשורים לתעופה אז כנראה שזהו לא פורום תעופה ואני עובר מקום תודה. ההפתעה של מיקי נבדקה על ידי הFAO (FED AVIATION OR ונמצאה תקינה לטיסה :mrgreen:
Ilan Jonas פורסם יולי 24, 2005 דיווח פורסם יולי 24, 2005 ואגב, דודי ומייקל כמובן צודקים. END OF STORY. יש פה מספיק אנשים בוגרים ומבוגרים שלא צריכים לסבול אתזה יותר. מי שרוצה לדבר, יש מייל.