Stav Lesnichy פורסם יולי 25, 2005 דיווח פורסם יולי 25, 2005 LLBG_W_GND LLSD_TWR LLBG_TWR LLBG_APP מחכים לכם.
mickey lip פורסם יולי 25, 2005 דיווח פורסם יולי 25, 2005 הינו באים בכיף.....אבל עובדים,מה לעשות ? צריך להביא אוכל הביתה תהנו חברה
Ilan Jonas פורסם יולי 25, 2005 דיווח פורסם יולי 25, 2005 דאמיט, תתנו התראה קצת יותר ארוכה אני עוד חייב לעצמי פיצוי על זה שכל הקשקושים אתמול מנעו ממני (שוב) לטוס. תהיו גם בערב, בפקודה! :wink:
Or Netzer פורסם יולי 25, 2005 דיווח פורסם יולי 25, 2005 דאמיט, תתנו התראה קצת יותר ארוכה אני עוד חייב לעצמי פיצוי על זה שכל הקשקושים אתמול מנעו ממני (שוב) לטוס. תהיו גם בערב, בפקודה! :wink: אז כבר עכשיו אני מודיע שעה 9 בערב פיקוח גישה לכולם! ואלק אילן אם אתה לא בא לטוס בערב אני לא מציע לך להתניע את הרכב מחר בבוקר :mrgreen:
אורח פורסם יולי 25, 2005 דיווח פורסם יולי 25, 2005 דאמיט, תתנו התראה קצת יותר ארוכה אני עוד חייב לעצמי פיצוי על זה שכל הקשקושים אתמול מנעו ממני (שוב) לטוס. תהיו גם בערב, בפקודה! :wink: אז כבר עכשיו אני מודיע שעה 9 בערב פיקוח גישה לכולם! ואלק אילן אם אתה לא בא לטוס בערב אני לא מציע לך להתניע את הרכב מחר בבוקר :mrgreen: אז אני מודיע לך שאני לא יודע אם אני אספיק ב 21:00, אבל אם ב 22:30 אתה עדיין שם אני מגיע, והפעם לא על LSD!
Or Netzer פורסם יולי 25, 2005 דיווח פורסם יולי 25, 2005 דאמיט, תתנו התראה קצת יותר ארוכה אני עוד חייב לעצמי פיצוי על זה שכל הקשקושים אתמול מנעו ממני (שוב) לטוס. תהיו גם בערב, בפקודה! :wink: אז כבר עכשיו אני מודיע שעה 9 בערב פיקוח גישה לכולם! ואלק אילן אם אתה לא בא לטוס בערב אני לא מציע לך להתניע את הרכב מחר בבוקר :mrgreen: אז אני מודיע לך שאני לא יודע אם אני אספיק ב 21:00, אבל אם ב 22:30 אתה עדיין שם אני מגיע, והפעם לא על LSD! אם אתה עולה עם LSD לטיסה תזהר ממני בבוקר תחכה לך ניידת בילוש מתחת לבית :wink: LDS זה משהו אחר. ****בלת"מ*** אין פיקוח