עבור לתוכן
zmatan

אני מבקש מכולם לקרוא!

Recommended Posts

פורסם

שלום,כיוון שנקודם ננעל,ובאמת היה לי חשוב לכתוב את התגובה הזאת אני מתנצל(מנהלים בבקשה תבינו אם לא אני אבין...):

טוב אני רוצה להבהיר משהו:(או לברר)

באמת לא נוח לי "במלחמה העולמות" הקטנה שנוצרת פה.נוצרו שתי מחנות (אם שמתם לב ואם לא!) אני בתור חניך של VFS חייב להודות שבלעדיהם לא הייתי מעז להתקרב לפורום הזה ולשאול שאלות שלא לדבר על לעלות לרשת עם כל הכבוד למדריכים המצויינים שיש פה.אני באמת חושב שהחטיבה הזאת חייבת הרבה ל-VFS,שוב אני לא לוקח עמדה מכייון שגם VATIL חשובה לי מאוד מאוד,ובלי הפורום מן הסתם לא הייתי מתקדם ורוכש ידע,לכן אני באמת חושב שכמו שהכותרת אומרת צריך לעשות 'סולחה' אחת ולתמיד.מנהלים,אני באמת חושב שאתם צריכים לשמוע את הצד השני שוב,לדבר 'ברוגע' (רן בלי קפה על הבוקר :lol: ),אני באמת באמת חושב שאפשר להגיע לפשרה ולא צריך שוב ושוב לטחון את הנושאים האלה כי זהו לא המטרה ואין תכלית למה שקורה פה עכשיו ואני שוב חושב ומתעקש שתנסו ללבן את העיניינים כי אני שמעתי את שני הצדדים (בתור מעורב שאיננו נוקט עמדה),וצד אחד טוען שהוא לא הבין את הצד השני ולכן פה הקונפליקט.

אני מקווה שבאמת לא נצטרך לפתוח עוד נושאים ולהגיב תגובות (בעיני) מיותרות לחלוטין.

אני מבקש מכולם לחשוב על זה(במיוחד חברי ההנהלה בעלי ההשפעה והכוח :? )

תודה ולילה טוב!

פורסם

גם פה אני נועל!

הבא בתור שיפתח עוד שרשור בנושא זה, יקבל השעייה מיידית ממני. ולא איכפת לי!

יש פה מליון אנשים שנמאס להם לקרוא על הנושא הזה, ואני לא אאפשר לכם להרוס להם את חווית הגלישה בפורום!

ח'לאס כבר נמאס! אוףףףף :x

אורח
This topic is now closed to further replies.

• יצירת חדש...