עבור לתוכן
zvi rodes

עידכון מזג אויר

Recommended Posts

פורסם

שלום לכולם.

היום , ביום גשום (חיפה)הפעלתי את הסימולטור 2004

בקשתי לעדכן בזמן אמיתי את מזג האויר בסימולטור,להפתעתי

הסימולטור עודכן במזג אויר נקי מעננים.נסיתי מספר פעמים

לעדכן אך ללא הצלחה,מה הסיבה?

פורסם

חגי שלום.

לא הבנתי את אשר כתבתה

לשאלתי,מדוע האתר אשר מעדכן את מזג האויר בסימולטור

כל 15 דקות לא עושה זאת?ביום גשום זה אני מקבל יום בהיר?

והתשובה היא......?????

פורסם

סתם רעיון - הפלייט מעדכן את מז"א על פי התחנה הכי קרובה למיקום שלך באותו זמן, נראה לי שהתחנה היחידה בישראל שFS מתייחס אליה זה בית דגן באיזור המרכז. קשה להאמין ששם היו שמיים נקיים השבוע, אבל לא בטוח שמזג האוויר בתל אביב קרוב לזה של חיפה. סתם רעיון.

פורסם

לגבי תחנות.... אז יש מספר תחנות בארץ אבל לגבי רמת העידכון אז לפי דעתי הגפסן של הפלייט סימולטור מתעדכן פעם ביום לעומת דיווח מזג האוויר של VATSIM שמתעדכן כל שעה..

פורסם
לידיעתכם, אין דיווח מזג אויר ל LLHA ברשת ואטסים :!:

בדיוק!, וזו הסיבה שקיבלת מזג אויר לא תואם, תנסה באותו זמן לבדוק את המזג אויר בבן גוריון ותתפלא שכן תקבל תואם

פורסם

למי שטס ברשת באזור חיפה יש לשים לב לנקודות הבאות בקשר לעדכוני מזג אוויר: :idea:

-אם אתם מגיעים משדה אחר, אז העדכון האחרון שקיבלתם מאותה תחנה במהלך הטיסה, ילווה אותכם באזור חיפה גם :!:

-מי שמתחיל טיסה בחיפה, לא יוכל להתעדכן במזג האוויר כמובן, והוא ישאר עם מזג האוויר שהוגדר בסימולטור טרם ההתחברות לרשת.

במקרים כאלה, ובמיוחד כשיש פיקוח שמכסה את חיפה, חשוב לוודא שגם אתם וגם הפקח מתואמים על אותו דיווח מזג אוויר. והכי טוב לשאול את הפקח לפי איזה תחנה הוא עובד (הכי קרובות לחיפה זה או ראש פינה או שדה דב). כך שאם נותנים לכם את הרוח או הלחץ, זה באמת יהיה מה שיש בסימולטור.

תוכלו כמובן לאכוף על הסימולטור להשתמש במזג אוויר מתחנה שאתם מציינים על ידי שימוש בפקודה wx. (למשל wx LLSD. יגדיר בסימולטור מזג אוויר לפי metar שדה דב.) דבר זה יחזיק מעמד עד ש SB יקבל מהרשת דיווח אחר מהתחנה הכי קרובה בטווח שלו :!: אבל כמו שאמרתי, באזור חיפה זה לא יקרה כי אין תחנות 8)

פורסם

זה קצת קשה לשאול את הפקח כי הוא עסוק לאלה

וגם ככה שוכח שאני נמצא על המסלול מחוכה לאישור המראה

כל מה שמתנהל הדו שיח ביניניו הוא קצר מאוד

ואין דיוק מירבי בדרך כלל

היתה פעם

שבכלל לא קיבלתי לחץ בשדה ונתונים אחרים....

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...