Ido Rosenthal פורסם יולי 30, 2005 דיווח פורסם יולי 30, 2005 שלום כולם, אני יצאתי השבוע סוף סוף לחופשה עד לאמצע ספטמבר מהלימודים ואני רוצה לנצל את הזמן להמשיך את כל הפרוייקטים שנתקעו בשנה שעברה שזה אומר סינרי לשדה תימן וסינרי למנחת פיק. אם יש לכם אפשרות לארגן לי תמנות משני המנחתים האלו צרו איתי קשר במסנג'ר.
Shadi Abo Ahmad פורסם יולי 30, 2005 דיווח פורסם יולי 30, 2005 חדשות טובות... כל הכבוד על היוזמה, מקווה שהחברים פה יביאו תמונות שיעזרו לך בהצלחה גם בלימודים
Moshico Biller פורסם יולי 30, 2005 דיווח פורסם יולי 30, 2005 לא אמרו פה שיעשו את מנחת ראשון לציון....? לא אחי אמרו פה שעושים את מנחתים של תימן ופיק וביקשו תמונות לא אמרו פה שיעשו את המנחת של ראשון ודרך אגב יש לך אותו בסינרי של דודיק :wink:
Itai Ganor פורסם יולי 30, 2005 דיווח פורסם יולי 30, 2005 לא אמרו פה שיעשו את מנחת ראשון לציון....? המנחתים של באר שבע ומגידו ופיק(נראה לי שזה לא הכי נחוץ אפיק יהרוג אותי ) קצת יותר חשובים מראשון לציון מצטער להגיד ככה טל , וכמו שמושיקו אמר יש את המנחת של ראשון בסינרי של דודיק זיתון.
Ido Rosenthal פורסם יולי 30, 2005 מחבר דיווח פורסם יולי 30, 2005 לא אמרו פה שיעשו את מנחת ראשון לציון....? יכול להיות שאמרו, מה זה קשור להודעה שלי ? :?
Moshico Biller פורסם יולי 30, 2005 דיווח פורסם יולי 30, 2005 לא אמרו פה שיעשו את מנחת ראשון לציון....? יכול להיות שאמרו, מה זה קשור להודעה שלי ? :? זה מה שרמזתי לו בהודעה הקודמת שלי
4X-IDS פורסם יולי 30, 2005 דיווח פורסם יולי 30, 2005 תמונה מאיירלינרס יום שישי אני יהיה בשדה, אז אני מבטיח לצלם את האיזור בדיוק רב.. http://www.airliners.net/open.file/442217/L/ יהיה נחמד עם תוכל לעשות בסינרי את הדאונים בתחילת מסלול הם נמצאים שם כל שישי ושבת קבוע תודה,ובהצלחה עידו
Ido Rosenthal פורסם יולי 31, 2005 מחבר דיווח פורסם יולי 31, 2005 כל התמונות מאירליינרס מוכרות לי, אני צריך תמונות יותר מפורטות של המבנים העיקריים בשדה, רצוי מכמה שיותר כיוונים כל מבנה כדי לעשות אותו כמה שיותר מדוייק
×�פיק פורסם יולי 31, 2005 דיווח פורסם יולי 31, 2005 :roll: :roll: :roll: יש לי דז'ה וו... חשבתי שצילמתי פעם..... חשבתי... לא בעצם זה היה רק דיבורים... טוב אחרי שנתיים של הבטחות צריך לעשות את זה מתישהו... זה כולה 5 ק"מ מהבית...