עבור לתוכן
Jonathan Perelmuter

טיסה CVFR מדהימה מהרצליה לחיפה וחזרה (אמיתית!!!)

Recommended Posts

פורסם

אני חייב להגיד לכם תטוסו עם יוסי לוי זה הדבר הכי שווה שיש!!

בשעה 9 וחצי שנסענו לשדה דיברנו עם מודיעין טייס בקשר למרשה המיוחד ל4X-CHA העגלה ב500 מעפ"ש. ביגלל שקצת איחרנו כי היינו צרכים להיתקשר ב9 אז הוא התחיל טיפה להיתעצבן ובילבל את המוח חטא על פשע המייאת בקיצור איש חסר חיים. הגענו לשדה ב10 ערן תפס את ההגאים ויצאנו לדרך "CHA שלום מבקשים להניע לחיפה בנמוך למרשה מיוחד ל500 מעפ"ש"

"CHA 113007" הפקחית אמרה...

"CHA תסיע נקודת המתנה 11", "מסיעים 11 CHA"...

ההסענו והגענו לנקודת המתנה עשינו בד"ח ויצאנו להמראה "CHA ראשי להמריא תקרא בצרה 500 מעפ"ש". ערן היה עם יוסי על ההגאים המראנו המראה חלקה ולקחנו פניה לבצרה בגובה 500 מאז יוסי נתן לערן שליטה מלאה על המטוס ואני רוצה להגיד זה יותר קל להטיס באמיתי מאשר בסיומלטור טוב הגענו לבצרה "CHA בצרה"

"CHA תקרא פלוטו 127.10 להישמע"

"פלוטו 127.10 CHA"

"פלוטו שלום CHA בצרה 500 מעפ"ש"

"CHA שלום על הטרנספונדר 5137"

"5137 CHA". ערן המשיך עד לחדרה טיסה חלקה עד לשם. משם התחלפו ערן ואלמוג והתחילו התילתולים של הצפון. אלמוג לא היה בנוח על המטוס והיה לו גם מאוד חם בנוסף לרוחות שהיו שם היה קשה להטיס לכן הוא רק ישב מקדימה.... כשהתקרבנו לחיפה יונתן התחיל לצעוק "תראו הנה הבית שלי" והתחיל להתקשר לחברים שלו שיראו והם באמת ראו.....

נחתנו בחיפה נחיתת אף ברוח מאוד קשה כל הכבוד ליוסי...

שם פגשנו את אורן אלקובי ויובל שטסו עם יוסי לראש פינה אבל זה סיפור שלהם... אנחנו נסענו למפעל של ההורים של יונתן כדי להעביר את השעה וחצי שהיו לנו ביינתים שהם טסו לראש פינה. עלינו על המטוס שוב יונתן מקדימה... הוא המריא המראה טובה יחסית לרוחות שהיו שם שהיו 18 קשרים!!!! נכנסנו להקפה קצרה לפני החצר האסורה והמשכנו לבת גלים 1500. יונתן הטיס משם בלי בעיות על אורות רבין שם נתנו לאלמוג את ההגאים כדי שלא ירגיש מקופח כי לא הטיס...

אלמוג הטיס בלי בעיה... בדרך ביקשנו מיוסי שישים בקום 2 את פיקוח ת"א כדי שיהיה לנו עם מה להעביר את הזמן... (תשמעו זה סקאנר באיכות מצויינת...) בדרך שמענו שהתחיל המטס לכבוד רון ארד והתחלנו לראות פול מטוסים מסביבנו בגובה 800. המשכנו לצלע מתה 1100, מעל המגדל עשינו פניה לעם הרוח ונחתנו ב11.

הסענו לחנייה וכיבינו...

מייד חטפו לנו את המטוס בשביל המטס הגדול...

היה גדול!!!!!

נ.ב ההודעה נכתבה על ידי ועל ידי ערן!

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...