Ben Cohen פורסם אוגוסט 4, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2005 אהלן חבר'ס!!! נגיע לעיקר. יש איזה מישהו בבניין שלי, שהוא עובד באלעל, בהתחלה חשבנו שהוא דייל. אבל היום אני רואה אותו חוזר מטיסה במונית, וכשהוא מוריד את התיק, אז ראיתי לתדהמתי שלושה פסים בצבע זהב על הכתף! פתאום ראיתי שהוא קצין ראשון. אז השאלה היא האם יש דיילים שיכולים להיות להם פסים או מישהו אחר בצוות האוויר?
Ben Cohen פורסם אוגוסט 4, 2005 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 4, 2005 Meitar Lugasi כתב: לא יותר פשוט לשאול אותו חח לא נעים לי לחטט, אבל רוב הסיכויים שהוא טייס. אני אבקש ממנו תמונות מהקוקפיט שיצא לי יותר להחבר איתו, כי אני לא גר בבניין הרבה זמן....
alon_a פורסם אוגוסט 4, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2005 או שהוא קצין ראשון או שהוא מנהל שירות בטיסה\דייל ראשי איך שלא תרצו
e_dor פורסם אוגוסט 4, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2005 לפי מה שאני יודע, לקברניט יש 4 פסים, לטייס משנה יש 3, למנהל השירות בטיסה יש 2 אם אני זוכר נכון. אם אני טועה - אשמח לתיקון (רונן?)
moti פורסם אוגוסט 4, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2005 אני לא יודע מה הולך בישראל, יכול להיות שאתה צודק דור. בדרא"פ כשטסתי באפריל לטייס המשנה היה פס אחד בלבד ולקברניט ארבעה פסים. יכול בהחלט להיות שזה הדייל הראשי או ראש השירותים בטיסה כמו שהחבר'ה אמרו.
Ben Zwebner פורסם אוגוסט 4, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2005 Um... when i flew to NY this winter i saw the same thing and he ended up being the head of customer service on the flight...