Tomer Haim פורסם אוגוסט 6, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 6, 2005 בלי שום קשר למאורעות אחרונים, החלטתי שלחרר את המדריכים שכתבתי והסרטים שערכתי בנושא טיסה לכלל הציבור הרחב, כעת ניתן לעשות בהם כל שימוש פרט ל 2 דברים , לא לשנות אותם ולא למסחר אותם, כל דבר אחר מותר. מה שבעצם עשיתי הוא הקמתי אתר, (בהזדמנות זו אני מודה ל ISRA-SIM על הארוח) אתר שלא קשור לאף גוף שהוא, אתר שפשוטו כמשמעו, שייך לכככככוווווללללללם, ובו מצויים המדריכים והמטוסים והפנלים אותם שיפצתי, אני מדגיש, זהו אינו בית ספר, זהו "מחסן" של חומר לימודי בנושא טיסה שיהיה נגיש לכל אחד שמתעסק באיזשהו אופן בסימולטור, כל אחד יוכל לקחת את החומר ולהעלות לשרת שלו כרצונו. http://tomer.isra-sim.com מקווה שטייסים חדשים יעשו שימוש ומקווה שזה יגרום לחווית טיסה מציאותית יותר ברשת אנשים, תזכרו, לא חושב שקיים מחיר בעולם שאיתו ניתן לתמחר את התחביב המקסים שלנו
Moshe Bensal פורסם אוגוסט 6, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 6, 2005 תומר כל הכבוד, אתר מצויין, מאחל ומקווה שבאמת כל החדשים יעשו בו שימוש.
Arie Halperin פורסם אוגוסט 6, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 6, 2005 פשוט אין מילים תרומה אדירה לקהילה כל הכבוד תומר אריה
Baruch Spiegel פורסם אוגוסט 6, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 6, 2005 מברוק תומר!!! כל הכבוד. אתר נהדר כל החומר התיאוריטי פרוס לפניכם על מגש כסף (ואני לא סתם אומר כסף כי זה מידע שמשלמים עליו, והרבה). רק לשבת לקרוא ולהפנים! יישר כח! ברוכי.
e_dor פורסם אוגוסט 6, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 6, 2005 יוזמה מבורכת בהחלט - כל הכבוד לך שאתה חולק את הידע הרחב שלך עם החדשים ועם החדשים פחות. וכחבר קהילת הסימולטורים - תודה ! נ.ב לתשומת לבך, קובץ PDF של עקרונות דו מנועי לא עובד (אולי יש עוד - לא בדקתי הכל), אישית אותי הוא מעניין אז אשמח אם תוכל להעלות אותו מחדש כשתוכל, תודה רבה.
zvi rodes פורסם אוגוסט 6, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 6, 2005 אין מילים להביע הערכה ותודה על התרומה שלך .אתר מועיל , יפה , כל הכבוד,אצלי כבר במעודפים.קבל =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
Eran Granola פורסם אוגוסט 7, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 7, 2005 באיזור המתקדמים יש שורה שניקראת פלוטינג חלק I חלק II וחלק III כל החלקים הם למעשה אותו קובץ חלק I. ומדף זה גם אין אפשרות חזרה לעמוד הבית... חוץ מזה יוזמה ברוכה כל הכבוד.
Tomer Haim פורסם אוגוסט 7, 2005 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 7, 2005 פלוטינג תוקן - העמוד עדיין בבניה... אבל תמשיכו להריץ את האתר..
Omer Efrat פורסם אוגוסט 8, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2005 אחלה אתר תומר! בטוח שיעזור לכולם במיוחד למתחילים. עומר.
OmriSoudry פורסם אוגוסט 8, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2005 כל הכבוד על ההשקעה תומר, אתר ממש שימושי!! אני בקרוב אתחיל להפנות אליו דרך אתר עיט תעופה..!
Yahav Barzilay פורסם אוגוסט 8, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2005 אחלה אתר תומר!!! שימושי מאוד!! כל הכבוד!! =D> =D> =D>