drorm16 פורסם אוגוסט 9, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2005 רציתי לדעת אם יש בתי ספר לטיסה בארה"ב שיש להם מדריכים ישראלים? תודה מראש לעונים :!:
Jonathan Perelmuter פורסם אוגוסט 9, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2005 WFC הבית ספר שבו אני ערן ונמרוד ז"ל לומדים/למדנו... http://www.fly-wfc.com
drorm16 פורסם אוגוסט 9, 2005 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 9, 2005 כן מצאתי באינטרנט רק את הבית ספר הזה חשבתי אולי יש עוד כאלה. מה ההתרשמות שלך לגבי הבית ספר הזה? תוך כמה זמן סיימת את כל הקורס וכמה זה עלה ? ועוד דבר חשוב איך המדריכים שם? אני פשוט אוסף מידע מכייון שאני מתכנן עוד שנה לטוס ולעשות רישיון טיס בארה"ב. תודה רבה :!:
Itay Zecharia פורסם אוגוסט 9, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2005 כן מצאתי באינטרנט רק את הבית ספר הזה חשבתי אולי יש עוד כאלה.מה ההתרשמות שלך לגבי הבית ספר הזה? תוך כמה זמן סיימת את כל הקורס וכמה זה עלה ? ועוד דבר חשוב איך המדריכים שם? אני פשוט אוסף מידע מכייון שאני מתכנן עוד שנה לטוס ולעשות רישיון טיס בארה"ב. תודה רבה :!: תן לו לסיים את הקורס כדי שיוכל לומר לך במדויק מהי ההתרשמות שלו, אם בחודש הוא יספיק את הכל, מה החיוב הסופי בשורה התחתונה, ובקשר למדריך-אני חושב שאין מילים יש איפה לתקן אותי יונתן? :wink:
eranzucker פורסם אוגוסט 11, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 11, 2005 צור איתי קשר, אני מדריך בEpic Aviation בפלורידה. אני תמיד שמח לעזור. www.epicaviation.com ערן צוקר